Isart Team באטסי מתחדש בקרוב!

לימיצ

New member
../images/Emo124.gif Isart Team באטסי מתחדש בקרוב!

בימים אלו מתעדכן הטים הישראלי IIsrael Artists Team (ISART) באטסי. בשלב זה אין באפשרות חברי הטים לראות אותו כי מדובר במערכת ניהול חדשה וכמנהלת טים אני (ומנהלי הטימז האחרים) עדיין לומדים אותה. בקרוב יוכלו כולם לראות את דפי הטימז החדשים, אני לא מצליחה להבין מאטסי מתי, אולי אתם תבינו...יצאה על כך הודעה http://www.etsy.com/forums_thread.php?thread_id=6671685 עם עדכון הטים יש לי מספר חדשות ! : 1. לצוות ניהול טים ISART מצטרפת אלי Onor! אנא קבלו אותה בברכה. אונור מנהלת לכל דבר בטים, ואני שמחה מאד על היענותה להצטרף אלי
2. לטים המחודש דרוש באנר חדש/לוגו. אני הכנתי משהו זמני, אבל אנחנו מכריזות כאן על תחרות עיצוב הלוגו לטים. התחרות מתחילה ברגע זה. אין צורך להעלות לכאן את העיצובים שלכם בנפרד- בימים הקרובים אפרסם כאן תאריך שבו כל מי שירצה יעלה את העיצוב שלו ונערוך בחירות. אם נראה שיש הרבה באנרים שווים אולי נעשה תחלופה אחת לחודש (לא יודעת, אני צריכה לחשוב עד כמה מיתוג הטים חושב..). בכל מקרה זה עוד מקום לחשיפה כי המעצבת שהלוגו שלה ייבחר ע"י הרב תזכה בכך שהוא יהיה לוגו הטים וגם תקבל קרדיט בדף תאור הטים, בסגנון : Team Logo Design by limitz עם קישור לחנות שלה. גודל הבאנר: רוחב 100 על גובה 70. הוא יכול להיות גרפי, צילום מענין, ובלבד שיהיה רשום עליו Israel Artist Team ואם אפשר גם את המילה ISART. חברי הטים- צפו לקבל הודעות הזמנה לטים בימים הקרובים. מי שעדיין לא חבר- אנא היעזרו בסבלנות לעליית הדף החדש, יש בו פרטים וחוקים וכללים להצטרפות וכרגע אין אפשרות לצרף חברים חדשים. ברגע שאדע שדף הטים נפתח לכולם אפרסם כאן הודעה. בטים המתחדש יהיו מספר שינוים שמתמקדים בתנאי ההשתתפות והחברות בו. בשלב ראשון יוזמנו כל חברי הטים של היום להצטרף, אך לאחר כחודש, כלומר בתחילת דצמבר נעשה הערכה מחדש בה חברים שלא יקיימו/מקיימים את תנאי הטים לקידום שאר החנויות החברות בו, לא יוכלו להיות חלק ממנו, לא יוכלו להשתמש יותר בתגית ISART וידרשו להסירה (הודעה אישית תשלח לחברים הרלוונטיים). תודה! לימיצ

shelly47

New member
תודה וברכות

ברכות לאונור :) תודה על המידע והשיתוף ובהצלחה לכולנו ISART !!!

onor

New member
המון תודה בנות ../images/Emo24.gif

שיהיה לנו המון בהצלחה ושהשינויים בטים יחזקו אותנו כקבוצה! ועכשיו.... מי תרים את הכפפה ותעצב לנו לוגו לקבוצה??

לימיצ

New member
זה לא אומר שאי אפשר להתחיל לעבוד על העיצוב

התכוונתי שלא תעלו לכאן מה שעיצבתם כדי שנעשה את זה בהצבעה מרוכזת...

P E T E K

New member
אשמח לעזור בעיניין הלוגו

אני עמוסה בעבודה, מה הדד ליין?

driaaa

New member
המשך

(סליחה - ברחה לי ההודעה) היכן ישמש הלוגו ? הבאנר יופיע רק בדף של הטים, נכון ?

לימיצ

New member
תקראי לזה "תמונה". צריך רק אחת בגודל שכתבתי.

אני מצטערת שאני לא יכולה להראות, אין אפשרות להראותאת הדף למי שלא מנהל את הטים, אני חושבת. נתחיל להוציא הזמנות ואז אולי תוכלו לראותו אותו...

לימיצ

New member
הדד לייןהוא הוא שבוע, יום שני הבא כל מי שהכין

תמונה/באנר יעלה אותם לכאן ונצביע. ההחלטה על שבוע הבא היא שרירותית כי אני לא יודעת מתי הם יאפשרו לכולם להיכנס לדפים האלה. בינתיים שמתי שם משהו משלי, אז גם אם זה יקרה קודם זה לא נורא.

למעלה