Lyric To Send Us Off שאלון ..

barrrr1202

New member
mmmm

מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר ? last mounth מהו המשפט האהוב עליך בשיר? I suggest we learn to love ourselves before it's made illegal ציון לשיר מאחד עד עשר? 9.7 מחשבות על השיר מהמופע בישראל ? i wish i could answer this

noynav

New member
יאללה:)

מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר? שנה לפחות. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? She knew that her life had passed her by ציון לשיר מאחד עד עשר? 10! :) מטורפת על השיר הזה מחשבות על השיר מהמופע בישראל? אני רק זוכרת איך צרחתי כמו מפגרת כשקלטתי שזה השיר הזה.

o pie

New member
mmm...

מהו המשפט האהוב עליך בשיר? הבית השני... I suggest we learn to love ourselves before it's made illegal When will we learn? When will we change? Just in time to see it all come down... Those left standing will make millions Writing books on the way it should have been ציון לשיר מאחד עד עשר? 7. מאוד מפריעה לי העובדה שבפזמון במקום חרוז יש passed her by ואז pass you by.. זה מציק מחשבות על השיר מהמופע בישראל ? לא ממש זוכר

AurelieG

New member
עונה...

מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר ? לא זוכרת..:/ מהו המשפט האהוב עליך בשיר? אממ קשה לבחור אבל אני הכי אוהבת את הפיזמון.. She woke in the morning She knew that her life had passed her by She called out a warning Don't ever let life pass you by ציון לשיר מאחד עד עשר? 10 מחשבות על השיר מהמופע בישראל ? הייתי כ"כ שמחה שהם עשו ת'שיר הזה כי זה אחד האהובים עליי גם מבחינת הלחן וגם מבחינת הליריקה

Nitzanyo

New member
השיר האהוב עלי של אינקיובס

איזה כיף קיצר נתחיל מתי שמעתי אותו פעם ראשונה? כמה ימים לפני שקניתי את הכרטיס להופעה, לא ממש הכרתי את הלהקה, אז חיפשתי אותם ביוטוב, וזה היה אחד השירים ששמעתי [שמעתי גם את DRIVE ועוד איזה שיר] וישר התאבתי בשיר הזה... מה המשפט האהוב עלי בשיר? Those left standing will make millions Writing books on the way it should have been לדעתי שורה דיי גאונית... ציון לשיר? נראה לי 10-11 מחשבות מהמופע? וואו, איזה זוכר שעמדה לידי איזה מישהי בזמן ההופיה, וממש התלהבנו כשהשיר הזה התחיל..

Musedol

New member
זאת לא הייתי אני שעמדתי לידך?

או שעמדתי ליד חגי.

Nitzanyo

New member
לא, עמדתי לי מישהי שאני לא מכיר אפילו

אתם הלכתם לכם...

Musedol

New member
מה פתאום ניצן!

או שאני עמדתי עם חגי לפניך / לידך ואז שהם התחילו לנגן את ההתחלה אז אני כזה "נייייייייייייצן12$!@$@#%$#@% וורנינגגגגגגגגג!!#@$@#@#%@#$%@%" והתחלנו לשיר איתם

Nitzanyo

New member
אני זוכר טוב מאוד שזאתי שעמדה לידי נראתה טוב

ושאת וחגי עמדתם יותר קדימה

fuckinGAL

New member
m

מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר ?לדייק?D: בפברואר מהו המשפט האהוב עליך בשיר? Those left standing will make millions Writing books on the way it should have been ציון לשיר מאחד עד עשר? 9 מחשבות על השיר מהמופע בישראל? היה מדהים. מה אני יכולה להגיד.. אהבתי איך שהקהל ענה לברנדון עם ה-warning החוזר.

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo15.gif

WARNING
מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר ? לא זוכרת... כשיצא הקליפ? מהו המשפט האהוב עליך בשיר? She woke in the morning She knew that her life had passed her by She called out a warning Don't ever let life pass you by ציון לשיר מאחד עד עשר?8.8. מחשבות על השיר מהמופע בישראל ? אני כבר לא זוכרת...

Musedol

New member
אחד השירים שאני יותר אוהבת של אינקובס ../images/Emo13.gif

מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר ? תחילת שנה שעברה מהו המשפט האהוב עליך בשיר? Those left standing will make millions writing books on the way it should have been וגם את she knew that her life had passed her by ציון לשיר מאחד עד עשר? 10 מחשבות על השיר מהמופע בישראל ? עמדתי ליד ניצן [או שזה היה חגי?
] והתלהבנו מהשיר, ו.. לא יכולה לתאר. צמרמורת?

itzikch

New member
SHE KNEW THAT HER LIFE HAD PASSED HER BY

מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר ? סוף שנה שעברה , אבל שמעתי אותו לפני כמה שנים לא התחברתי אליו מה הוא המשפט האהוב : Floating in this cosmic jacuzzi We are like frogs oblivious To the water starting to boil No one flinches, we all float face down ואז יש את הקטע הכי אהוב עם הגיטרות שאני ממש אוהב ואז ברנדון שר : SHEEEEEEEE WOKE IN THE MORNING אין אחד השירים מי שראה את המופע של מורנינג ויו אחד הביצועים היפים !! ציון מאחד עד עשר : 10000000000000000 מחשבות על השיר מהמופע בישראל : ע - נ - ק

southern girl21

New member
אממ כן זה שלי

מודה באשמה מה לעשות זה היה או זה או לשמוע רק את הבומים של הבאס כי אני עמדתי ממש מול המגברים... חח :|

Drowned World

New member
אני אהבתי מאוד !

ציון מ 1-10 אני נותן לו 6 יש יותר טובים.. לא הייתי בהופעה אז אנלא יודע משפט מהשיר.. מממ.. את השורת פתיחה

למעלה