Mcוויקנד!!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gif הכל בגלל המהירות../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

...גם אותי זה קרע...ודניאל טוב שלא...הופעה ב-BBC...הלואיי עליי

rachel malasa

New member
עונה ^______^

שיר השבוע של מקפליי: BCB ,טרנסי שיר השבוע לא של מקפליי: אממ ..Fall out boy - Thnks fr th mmrs. להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: avril lavigne-when your gone תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בית ספר לרוק ראיתי את זה ביס דוקו וזה היה על ילדים בבריטניה ממקום עני (הם לא עניים הם פשוט גרועים בלימודים) ויש איזה סולן אחד של איזו להקת רוק בא ומנסה להרכיב להקה מהילדים ותנחשו מי למד שם???ליל כריס! הילד הזה ששיחק עם דאגי את המשחק הקופסה הזה של החרקים..באמת מגניב...זה כמה פרקים -אז התמזל מזלי וראיתי את פרק אחד. משהו שעיצבן / שימח השבוע:מצאתי את חולצת הבילבונג שלי שנעלמה לי בחדר ציטוט השבוע:"שבוע הבא יש את פוסרמניה יששש,יהיה של מקפליי ישש,בראש1 יששש" אני מזמרת לאח שלי שלא מבין מה אני רוצה ממנו מתנגן בראש / פלייליסט:avril lavigne-when your gone תמונת השבוע:|שמאלה|

DoLi it is Me

New member
עוד מותג??

תגידי רחלל כמה מותגייםם ישלךך?? בילבונג דיזל לי קופר מה קרה מלחחחממהה?? חח XDDD

rachel malasa

New member
לא זו החולצה הכחולה

שבאתי איתה לבצפר.. היא איכשהו נעלמה לי..אבל מצאתי אותה.

YuvalJones

New member
מקוויקנד ;]

שיר השבוע של מקפליי: Build Me Up Buttercup ^^" [ככה כותבים?] שיר השבוע לא של מקפליי: In The End - Linkin Park להקת / אלבום השבוע: החתיכוס כרגיל D= קליפ השבוע: -- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האלופה.. לשם שינוי בכל פרק שעובר יש יותר עניין. גרר תום! ^,^ משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - 60 בהנדסה! שימח- ממוצע 82 לסופשנה!$@#!@ ציטוט השבוע: -- מתנגן בראש / פלייליסט: -- תמונת השבוע: נוותר ^,^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

שיר השבוע של מקפליי: Transylvania Room On The Third Floor Not Alone שיר השבוע לא של מקפליי: כל The Best Demn Thing של אבריל Busted-Thunderbirds Are Go
להקת / אלבום השבוע: מקפליי, באסטד/ROT3F, דה באסט דם טינג קליפ השבוע: Thunderbirds Are Go תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים
כרגיל/מעודדות צמודות D: זה היה בהוט פאן XD משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-נכנסה לי זכוכית לרגל וזה כאב ;__; זה עדיין כואב. שימח-ROT3F הגיע מאנגליה D::::::::. בתדודה שלחה לי >< ציטוט השבוע: אין הפעם ;[ מתנגן בראש / פלייליסט:McFLY-Too Close For Comfort תמונת השבוע:
אני חולה על התמונה הזאת D::

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיןלי מושג, אבל אני חולה על טום

בתמונה הזאת

כה,

זה היה בmom, הביאו לשם איזה בנאדם שמוציא את העיניים מהחורים והפרצוף של דאגי כזה קורע, איך שהוא נגעל XDDD אממ אני אעלה לפה ת'סרטון, רק תגידו לי איך עושים את זה

טוב לאמשנה, כבר מצאתי ת'סרטון ביוטיוב ../images/Emo26.gif

http://www.youtube.com/watch?v=1qCW9XAXOwU אבל עדיין, איך מעלים ת'סרטונים לאתר הזה שאתן שמות ממנו קישורים להורדה?? [ פעם שלישית שאני שואלת.. אני לא אוהבת להיות קרציה, אבל אני רוצה לדעת איךךך
]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשיואו איזה חמודיםםםםםם../images/Emo23.gif

איזה חמוד טום 3333333> ואיך דני נגעל XD תודה

קרן20000

New member
כן! :)

בסרטון רואים איזה אחד שיכול להוציא ת'עיניים שלו (סגנון שימי תבורי חח) וזה כנראה "מפחיד".. חחחחחחחחחחחח מצחיק ביותר ודאגי עם הליפרינג..

0 דיש 0

New member
עונה:)

באנה בובי תהנייייי!!1111!!11 אני מתגעגעת אלייך שיר השבוע של מקפליי: - אני מתביישת בעצמי. שיר השבוע לא של מקפליי: big girls.. של פרגי ו- like a boy של סיארה אבל הוא ישן להקת / אלבום השבוע: mindless self indulgence
קליפ השבוע: החדש של paramore יש לו קליפ אחד הגדולים:) מצחיק אותי כלפעם מחדש תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אומג, הבוררO: ו10 דברים שאני שונאת אצלך משהו שעיצבן / שימח השבוע: סעמוק. יכולתי לצאת, לבלות, להנות, ללכת לעבודה, אבל לא. אני חולה. שלא נדבר על זה שיש עוד מעט תטיול הכי כייף בעולם וכל החברות שלי הולכות ויהנו בלעדיי ואני לא הולכת בגלל העבודה.. :( כי כבר הפסדתי מלא ימים בגלל המחלה ולא נעים לי לבקש עוד.. אבל דברים טובים, אני פשוט אוהבת את החברים שלי ציטוט השבוע: יש מלא אבל אם אני אכתוב את זה כאן זה לא יהיה מצחיק >< and dont you ever ignore your best quality.. making me cry מתנגן בראש / פלייליסט: כמעט כל שיר של מיינדלס. בעיקר stupid mf תמונת השבוע: ספיר יא מלכהההההההה

m i c k e y 15

New member
אני מתגעגעת יותרר!! חייבת לדבר איתך כבר חח

תודה נשמה
נהנתי..אבל עכשיו אני ממש לא נהנת חחחח בנשלו

מאיושSP

New member
בוקר טווווב ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי: בבל ווראפ, 5 קולורס שיר השבוע לא של מקפליי: Troy & Gabriella - Breaking free להקת / אלבום השבוע: מקפליי:) קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אבודים משהו שעיצבן / שימח השבוע: יש לי מלא חזרות.. גם מעצבן ושם משמח. ציטוט השבוע: אין. מתנגן בראש / פלייליסט: Paramore - Misery Business תמונת השבוע: אינלי כוח השניה התעוררתי אז אני יבשה היום.
עפתי לחזרות.. סופשבוע נעים לכולם 3>

למעלה