Mcוויקנד!!

גלולייי

New member
מאיוושש

פאק חשבתי שאפחד לא מכיר את השירים מהיי סקול מיוזיקל! :) טוב לדעת שאני לא לבד

מאיושSP

New member
בטח שמכירים :) סרט מהמם ../images/Emo99.gif

גווול אני מתגעגעת! מלא זמן לא נפגשנו 3>

m o r 1 0 2

New member
שיר מושלםם../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo168.gif

חורשת על כל השירים...

just Kaya

New member
מקמקמקמקמקוויקנדדד!~!@!#@$#^%*%&*$%^@$%@#$~@#

שיר השבוע של מקפליי: Transylvania <33 שיר השבוע לא של מקפליי: How To Save A Life- The Fray להקת / אלבום השבוע: מקפליי. 33> קליפ השבוע: Umbrella- Rihanna feat Jay-z תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: -The Ring 2. -Mean Girls. משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- 27/28.6.07; חברים.
עיצבן-ילדה מפגרת אחת. O_O ציטוט השבוע: "I like it when boys do have some BULGE in their pants." סיון החכמה שלי אמרה זאת. D::: מתנגן בראש / פלייליסט: Transilvania- Kaya, Sivan & Hadar. [למה by us? כי שרנו את זה ועשינו לזה ספייד אפ!!1 הוו אנחנו כאלו מלכות. D:::::::] תמונת השבוע:

a little fairy

New member
עונה...

שיר השבוע של מקפליי: אמממ home is where the heart is Fight for Your Right that girl שיר השבוע לא של מקפליי: underclasse hero-sum 41 fuck a dog-bilnk 182 britney-busted when your gone-avril lavigne להקת / אלבום השבוע: sugarcult paramore AAR קליפ השבוע: when your gone-avril lavigne היא כזאת מדהימה שם והשיר עושה לי כאלה צמרמורות פעם ראשונה שראיתי אותו בכיתי... חח תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: זוג משמיים עם ריס וויתרפסון (אני בשוק שהצלחתי לכתוב את זה חחח) סרט מדהים... והפרקים של השבוע של האנטומייה של גריי וגיבורים... משהו שעיצבן / שימח השבוע: מעצבן:שיש לי קורס קיץ באנגלית וצרפתית והקליפ החדש של ג'סטין משמח: שהתבטל לי הקורס באנגלית...
ציטוט השבוע: זה לא בדיוק ציטוט זה סיפור שסיפרתי לחברות שלי כשהייתי מסטולה אני: את לא קולטת איזה אף חוצפן יש לי חברה שלי: איזה? אני: אני מתארגנת לצאת, סבבה?סבבה! מתאפרתת סבבה?סבבה! ופתאום האף שלי מחליט שפתאום בא לו להתקלף!!! איזה חוליגן!!! חחח קורה...:))) מתנגן בראש / פלייליסט: james blunt תמונת השבוע:חמוד!!

1AnastaciA1

New member
בריטני - באסטד! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הקליפ החדש של ג'סטין שולט! XD אתן עוד תתרגלו אליו! ותחרשו על השיר! XDDD

Lex 1

New member
ג'סטיןןן ../images/Emo99.gif

בעבר זה היה קראש יותר רציני...
הספקתי לחרוש על השיר ועל השירים היותר מוצלחים של האלבום כבר כשהוא יצא עכשיו זה כבר לא כזה מעניין במיוחד מאז הקליפ הקודם עם סקארלט הזונה שעשו לו כל כך הרבה פרומואים ובסוף איכזב ברמות אבל Lovestoned קליפ השבוע גם אצלי אז...

m i c k e y 15

New member
הקליפ החדש לא משו..אני לא רואה כלום חח

וגם השיר לא משו..חח *לא להתנפל אני שרופה!!* XDD

1AnastaciA1

New member
XDDD

שרופההההההההה
חחחחח הקליפ באמת לא משו... אחרי שראיתי אותו איזה 10 פעמים ביום XDDD אבל השיר טוב P:

גלולייי

New member
מקוויקנד :)

שיר השבוע של מקפליי: Crazy Little Thing Called Love, The Ballad Of Paul K שיר השבוע לא של מקפליי: Hey There Delilah - Plain White T's להקת / אלבום השבוע: The-All American Rejects קליפ השבוע: The-All American Rejects - Dirty Little Secret תכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי (אלוהים אני כל כך במתח! >> אל תמותיי!) משהו שעיצבן / שימח השבוע: שסופסוף הצלחתי לשים עדשות
ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / פלייליסט: Silence Is A Scary Sound תמונת השבוע: שיהיה לכולן סופ"ש נעיםם!! :)

1AnastaciA1

New member
סופשבוע שמח לכולם D:

שיר השבוע של מקפליי
McFly - Dont Know Why McFly - Ultraviolet McFly - The Ballad Of Paul K McFly - Memory lane
שיר השבוע לא של מקפליי
Justin Timberlake - Lovestoned Sum 41 - Underclass hero MCR - Teenagers
להקת/אלבום השבוע
McFly - Wonderland
קליפ השבוע
Justin Timberlake - Lovestoned http://www.youtube.com/watch?v=rgu9tUmUYfo Sum 41 - Underclass hero http://www.youtube.com/watch?v=i1bTsaIf2ww MCR - Teenagers http://www.youtube.com/watch?v=k6EQAOmJrbw
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
סרט - כשאילי פגש את טום
.
משהו שעיצבן
משעמם XDDD.
שימח השבוע
אמ, כלום.
ציטוט השבוע
אין. XD
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly - Too Close For Comfort
תמונת השבוע

shiraz cohen

New member
../images/Emo178.gif

כל כך חרשו על Underclass hero ב-MTV השבוע! יווו חפרו! מספיק! זה כאילו מעברון בין תוכניות. נגמרת תוכנית? יאללה,Underclass hero. חירפנו אותי.

a little fairy

New member
יאי

חורשים מלא על וואט אי דאן של לינקין פארק גררר נמאס לי מהשיר הזה!!! גם על גירלפרנד חפרו..

shiraz cohen

New member
what I've done. ../images/Emo99.gif

אין לי בעיה שימשיכו עם זה,אבל עם גירלפרינד באמת חפרו.

קרן20000

New member
חרשו חרשו חרשו

וואט אייב דאן גם חרשו וגירלפרינד שלא נדבר..חחחחחחחחחח כבר לא רוצים לצאת איתה :)

Lex 1

New member
חחחח XDD כי זה שיר חדש והוא בFRESH

הם כאילו גורמים לנו להתרגל אליו כדיש הוא כבר לא יהיה FRESH טחחחח הם תמיד עושים ככה עם שירים חדשים כאלה הם MTV..

למעלה