McWeekend

The Other NS

New member
../images/Emo124.gifMcWeekend../images/Emo237.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
(שלא נפתח בשישי משומה)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifרציתי לראות אם מישהי אחרת חוץ ממני

תעשה את זה.וראיתי שלא. לא להתנפל,אין לי טענות לאף אחת.

ריהותם

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo258.gif../images/Emo251.gif../images/Emo257.gifMcWeekend

קצת התלהבתי מהסמיילים החדשים
למרות שבתכל'ס,הישנים יותר יפים
מצעד הלהיטים של מקפליי:
וואי היו הרבה Do Ya Please Please Going Through The Motions Lies Memory Lane Down By The Lake Surfer Babe
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Red Hot Chili Peppers-כל הזמנים כל האלבומים סא"ל חרדלי יזהר אשדות וברי סחרוף-שה לה לה לה הדג נחש
כוורת-העולם שמח One Republic
הלהקה המגניבה של השבוע:
סא"ל חרדלי האדירים עד שלמות!
Red Hot Chili Peppers McFly הדג נחש ברי סחרוף ויזהר אשדות כוורת!
קליפ שעשה לכן את זה:
סא"ל חרלדי-שאבאדווה! הם כ"כ טובים שזה לא יאומן.איזה קליפ מעולה! http://www.youtube.com/watch?v=kV9CTjbNWC4
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
הפיק לש צליל,היא טובה! http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=640206
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הזוג הדביקיטשי בעולם.
משהו ששימח:
ההופעה של סא"ל חרדלי באוזן בר.היה מדהים,מדהים ושוב מדהים.החברה האלו יודעים מה הם עושים והם חבורת מוכשרים ומוזיקליים מאוד,והם יודעים איך להרים קהל.נהניתי מאוד! עברתי תיאוריה!סוף סוף,עוד דבר מאחוריי,ועכשיו,רק לסיים שיעורים לגשת לטסט ולהוציא רישיון!! קניתי שרשרת יפה
יהלי קנתה לי את הדיסק של רד הוט שרציתי Mothers Milk!סוף סוף,האוסף שלי תם,או יורת נכון,עד שאני אשמע את שאר האלבומים
יום כוונות בקן שהיה מגניב
משהו שהעציב:
שלא הלכתי לדבר עם טום
ציטוטיה:
כל השיחה שלי עם יותם כשהראיתי לו שרשמו שמאיר אריאל וחווה אלברשטיין דומים מוסיקלית
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כוורת-העולם שמח
המלצת השבוע:
לשמוע את סא"ל חרדלי.הם מעולים! תקראו את הפוסט האחרון של בוט בבלוג שלה.מאוד אהבתי והתחברתי.
התמונה הכי חמה:
יותמי,אתה גאון!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן.

התחלתי עם השיעורים לפני התיאוריה. תעשי לעצמך טובה ואל תעשי את הטעות הזו.לא תכננתי לעשות את זה,תכננסתי לסיים עם התיאוריה לפני,אבל אמרו לי שכדאי לעשות את זה במקביל. התיאוריה זה דבר מאוד נגרר אז אני ממליצה לך בחום-תסיימי עם זה כמה שיותר מהר! זה לא קשה ויש אחלה אתרים באינטרנט ללמוד מהם(חברה שלי קנתה ספרים והיא אמרה שהם לא טובים בכלל)אז כדאי פשוט לסים עם התיק הזה.

MadBerry

New member
דווקא שמעתי

שללמוד נהיגה במהלך הלימודים לתיאוריה זה עוזר, כי מה שאת לומדת על הכביש תורם לדברים שצריך לדעת לתיאוריה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם נכון

אבל מהניסיון שלי עדיף לסיים עם התיאוריה לפני,גם כדי להיות יותר מוכנה בכביש א"כ. חוץ מזה,אבל הרבה מורים לנהיגה אם לא כולם אם אתה לא סיימת עם תיאוריה עד שיעור מסים אז מקפיאים לך את השיעורים ועד שאתה לא עובר תיאוריה אתה לא ממשיך.אז עדי לסיים לפני מאשר להתחיל ולהיתקע עם התיאוריה כי לא עברת או כל דבר אחר.

MadBerry

New member
כן, זה החוק שאומר שמשיעור מסוים

חייבים תיאוריה, אבל עד שמגיעים אליו אפשר לשלב בין שניהם. למה לא? :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזו בחירה שלך

ואני לא הולכת לומר לך מה לעשות כי אין לי כל עניין בזה,אבל לדעתי,אחרי הניסיון שלי כדאי לך לסיים תיאוריה ולהתחיל נהיגה. אני רציתי לסיים תיאוריה ורק אז להתחיל נהיגה,אבל המורה שלי אמר לאמא שלי שכדאי להתחיל אותם ביחד,ואני הקשבתי ודי התחרטתי על זה,כי בשיעורים המורה שלי לפחות לא עבר איתי על כל תמרור בכביש ושאל אותי מה הוא אומר,כן עברנו על דברים של תיאוריה אבל לא התמקדנו בהם מאוד,יותר דיברנו על דברים שצריך ללמוד נהיגה ולא נמצאים בתיאוריה כמו החלפת הילוכים,חניה וכו'.אז זה לא היה עזר משמעותי,עבורי לפחות. חוץ מזה,את לא צריכה את המורה נהיגה בשביל התיאוריה.זה חומר די קל וזה דברים שהם די הגיוניים,ברובם בכל אופן,כי תמיד יש שאלות עם תשובות מטופשות.(כמו שחובה ע"פ החוק שהכל מכונית יהיה פח אשפה.) פשוט נכנסים לאינטרנט,לומדים,מבצעים כמה מבחנים וניגשים,זה לא סיפור מאוד גדול וכדאי לך לסיים עם זה מהר.

MadBerry

New member
נראה כבר אני אעשה באמת.

כל אחד אומר לי משהו אחר, אבל בסופו של דבר אני אחליט משהו ואנסה להסתדר איתו. תודה על הנקודת מבט שלך בכל אופן

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתכל'ס את מכירה את עצמך הכי טוב

ואם את יודעת נגיד שאת תעברי אחרי שתלמדי 10 ימים רצוף טוב אז כדאי לך להתחיל את זה יחד עם השיעורים. אני פשוט חושבת שכדאי לסיים עם זה לפני כי זה תורם לשיעורי נהיגה וזה דבר שקל לגרור ואז זה מבאס כשהמורה אומר לך-נצטרך להקפיא את השיעורים כי לא סיימת תיאוריה.זה קל וחבל לבזבז על זה זמן. בהצלחה!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif מזל''ט על התאוריה! ../images/Emo13.gif

והתמונה יצאה במקרה או תוכננה מראש? אני מניחה שתוכננה, ואם לא, אדיר!!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה!

לא תוכננה בכלל!ראינו את התמונה א"כ במחשב ואז יותם קישר בין השניים

למעלה