No Direction Home

Chocoholic

New member
../images/Emo124.gif No Direction Home ../images/Emo44.gif

The Bootleg Series, Vol.7: No Direction Home יוצא היום לאוויר העולם... האלבום הכפול מכיל 28 שירים המכסים את השנים 1959-1966, רובם רואים אור לראשונה, בין אם לא הופיעו כלל לפני כן, או שהופיעו אך בגרסה/הקלטה שונה. האלבום מהווה ברובו גם את פס הקול של סרט הנושא את אותו השם, שעתיד לצאת בעוד כשלושה שבועות; הסרט מדובר ברחבי התקשורת ומעורר ציפייה גבוהה, שכן זה הסרט התיעודי המקיף הראשון על דילן, שגם דילן בעצמו סייע בעשייתו ואף מופיע בו. כאן תוכלו לצפות ב "Trailer" של הסרט, שבוים ע"י מרטין סקורסזה. אפילו האתר הרשמי "התלבש חגיגית" לכבוד האירועים, ושינה את הרקע האדום שלו (סוף סוף) לרקע התמונה שמככבת גם על גבי האלבום והסרט. פה מופיעה רשימת השירים + מדגם מכל שיר.

Chocoholic

New member
ועוד אלבום שיוצא היום לאור

Live At The Gaslight 1962 הוא אוסף של 10 שירים שהוקלטו בהופעות בבית הקפה 'Gaslight' שברובע Greenwich Village בעיר ניו יורק. דילן הופיע שם מספר פעמים, וכמות יותר גדולה של שירים הוקלטה וכבר הופצה ע"ג בוטלגים שונים בעבר, כך שאוסף זה אינו שלם ויש בו רק את המיטב שבהופעות אלה. השירים באלבום לקוחים ככל הנראה משתי הופעות שונות. אלבום זה אינו משווק ע"י Columbia, החברה בה דילן חתום, אלא ע"י רשת בתי הקפה האמריקאית Starbucks; הוא אינו האמן הראשון שמבצע מהלך מוזר כזה. האלבום יימכר במשך שנה וחצי אך ורק בסניפי רשת Starbucks בצפון אמריקה, ולאחר מכן יהיה ניתן לרכישה גם בחנויות.

אתמול הבוטלג הרשמי הזה

הגיע סופסוף לחנויות. רכשתי אותו ב"קצת אחרת" ונאמר לי שהוא ממש רק הגיע, אפילו לא הספיקו לשים אותו על המדפים. אני מוכרח לומר לגבי אלו מכם שטרם רכשו אותו שמדובר ביופי של דיסק. כמי שמחובר יותר לפולק של דילן מתחילת הדרך, אני אוהב במיוחד את הדיסק הראשון שבו. הדיסק השני מציג גירסאות שונות ולא רע כשלעצמו, רק שהייתי שמח לשמוע עוד קצת מאותן הקלטות שבדיסק הראשון. זה לא אומר שמעכשיו אני הולך לרכוש גם את הבוטלגים הלא רשמיים, אבל אלו מכם שמחפשים את אותם בוטלגים כדאי שתדעו שבמדי שישי נערך יריד של מציאות בכיכר דיזינגוף ובאחד הדוכנים אפשר למצוא כמה מהם וכמה דיסקים של DVD מתוכניות טלויזיה שהופיע בהן וכן מכל מיני הופעות. אני מוכרח לומר אחת ולתמיד לאלו שמתפלאים עליי איך זה שאני פריק של דילן ולא קונה את הדברים האלה, אז זה רק בגלל שיש לי ראש בין הכתפיים ופרט לזה עם כל הכבוד לדילן (ואולי הכבוד יכולה להיות הסיבה הכי טובה) אין לי מספיק כסף לזרוק ככה סתם.

למעלה