!! Re-organization

../images/Emo124.gif !! Re-organization

נורא צורמת לי הדממה שקיימת כאן בקומונה, לפני שהעלנו את החוקים היה פה הרבה יותר פעיל, מעניין ותומך. בסה"כ מה שחיפשנו זה קצת סדר בשרשורים במקום להתפרס על כל הדף כשכל אחת כותבת הודעה נפרדת. אני מציעה כמה דברים:
בשל הסיבה שיתכנו מספר יעדים שבהם אנחנו פועלות -
כל אחת תקבע לה יעד מרכזי ובולט שבו היא פועלת באותה תקופה.
בהודעה נפרדת נעדכן על כל הקשור לאותו יעד מרכזי
.
לצד היעד המרכזי, קיימים יעדים משניים שבהם אנחנו פועלות.
בהודעה נפרדת נעדכן על כל הקשור ליעדים המשניים
. את ההודעות תוכלו לכתוב בפריסה חופשית על גבי דף הקומונה, החשוב הוא לשמור על הודעות נפרדות לכל נושא. כל נושא יכתב בהודעה נפרדת - עדכון יעד מרכזי,עדכון יעד משני, דברים חוויתיים ומרעננים שלא קשורים ליעדים וכד' - בצורה כזו ניצור מיקוד בין הנושאים והשרשורים ולא יווצר ערבוב בין הנושאים. אני זו שאדאג לריכוז ההודעות בשרשורים רלוונטיים.
השתתפות בקומונה - אני מבינה שלא תמיד ישנה נגישות לאינטרנט ומדי כמה ימים ניתן להכנס אליו. לכן, אני מתחשבת בעצתה של ענבל להוסיף עוד מספר משתתפים לקומונה וכך ליצור מצב שבו תהיה פעילות במשך השבוע.
תנאי יציאה והשארות בקומונה.
מי שהשיג את יעדו ואין לו יותר יעדים - יוצא מהקומונה. לחילופין, אם השיג יעד ויש לו יעד נוסף להשיג, ימשיך בקומונה.
השתתפות בקומונה - חשוב בעיני שתהיה השתתפות שוטפת, ז"א שלא תעלמו לשבועיים שלושה ופתאום תופיעו מחדש - במצב כזה לא תמשך השהות בקומונה והמשתתף יאלץ לעזוב. מה אתן אומרות? יש לכן תוספת על הכתוב?

מתוך שלא לשמה אולי יבוא לשמה?

למה למחוק ? דווקא אפשר ללמוד הרבה.. מוצא חן בעיני שעושים פה טעות כזו. למה ? א. זה כל כך לא מתאים לפורום פה, שההודעה יכולה להיות כאילו פרובוקציה. (להרגיע את שירה.... זה בסדר...) ב. מתי יש טעויות כאלו ? - אני אשמח אם מישהו מהפורום יכול לתת תשובות לתופעה הזו של הטעות. (טוב, אם לא תגידו, אני אמצא כמה סיבות...) ג. מעניין אותי מאד מאד, לאיזה פורום זה היה שייך. ועכשיו לראות מה החוקים שלהם. אולי החוקים שלהם טובים גם לנו ? נחמד, לא ? קדימה, תרגיל !!!

KFIRB

New member
יונה את משהו.. את משהו את...

לחצתתי על שם הכותבהת וגיליתי כצפוי משהו שקשור באימון וראיתי שהיא מקושרת לקומונת השגת יעדים.. http://www.tapuz.co.il/Communa/jointheCommuna.asp?Communaid=20766 כנראה שבזמן האחון מגיעים אלינו אורחים בלתי קרויים פעםן זה אסטרנאטים חשבו ששי קשר בין אסטר....ונומיה לאסטר..טגיות למידה.... ועכשיו הודעה שקשורה לכללי פורום וחוקי קומונה של השגת יעדים... מעניין מי יהיה האורח הלא קרוא הבא? ציפי שביט כחייזר? מישהו מפורום מורים שטוען שלא צריך תעודת בגרות? אי אולי מישהו שמפורום "אנוימינים אנומים עם חוקים כאלו ואחרים? אגב טוב לנו בפורום הזה לא צריך חוקים נוספים..(רק זה יהיה חסר שיהיו פה דלתות כניסה ויציאה....

למעלה