Thank God it's Friday | תו|

../images/Emo124.gif Thank God it's Friday | תו|

כל השבוע אני דרוכה ומצפה שיגיע כבר יום שישי,שעה 20:00 כדי להנות מפלאיה של המאסטרית של רדיו ירושלים,העורכת המוסיקלית המבריקה ושדרנית העל האחת והיחידה,הגדולה מכולן נוגה קדמי! נוגה היא ללא ספק הסיבה שאנשים מכוונים את תחנת הרדיו שלהם ל-101FM ופשוט לא מפספסים אף תכנית ברדיו ירושלים(תחנת הרדיו המשובחת והאיכותית ביותר בארץ,גם בקנה מידה בינלאומי). אני מקפידה להאזין לכל תכנית שבה לנוגה יש יד בעריכה המוסיקלית או כמובן את התכנית האגדית "כוכב נוגה",תכנית הדגל של רדיו ירושלים. אז סוף כל סוף הגיע יום שישי ואני מתכוננת בציפייה ובחוסר סבלנות לחווייה מאלפת,תענוג אדיר והשראה יוצאת דופן,כמובן הכוונה למגזין המוסיקה המעולה "כוכב נוגה"! נוגה - את מהווה השראה אדירה!

ja699חga

New member
"התכנית" בהא הידיעה ../images/Emo124.gif

לאחר חופשה קצרה אני שבה אליכם לפורום. וחשוב לי לציין את נקודת האור של רדיו ירושלים והתכנית שלדעתי היא מושלמת,הכוונה היא ל"כוכב נוגה". מכל דברי הבקורת הנוקבים והצודקים שכתבתי אני יודעת גם לפרגן ולאמר מילה טובה כשיש צורך. התכנית של נוגה היא תכנית ברמה; עם דגש על מקצועיות הן מבחינה מוסיקלית והן מבחינת השקעה ברעיונות יצירתיים. מומלץ בחום רב!

ganja699

New member
למתחזה שלי

חפתשי מי ינענע אותך או יותר נכון מי תנענע אותך (אם בכלל)

רומן 35

New member
היי נוגה

מאוד כיף להאזין לך בימי שישי בערב ואני מאוד אוהב את המוסיקה שלך.

היי נגה מאמי !

שהיה בהצלחה ותשמיעי הרבה הרבה דנה אינטרנשיונל ... ממני המאזין הקבוע שלך.. דני אינטרנשיונל חבר פורום דנה אינטרנשיונל................. נגה בהצלחה מאמי !!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה