The Incredible Machine

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gifThe Incredible Machine ../images/Emo220.gif../images/Emo240.gif

אז האלבום החדש של שוגרלנד נמצא ממש כאן (או יותר נכון שם מעבר לים אבל ממתי זה עצר בעדנו) וזה השרשור המתאים לדבר בו על כל דבר שקשור לאלבום. תמונות, הופעות, ביקורות ושאר ירקות יתקבלו בברכה. חן עדין חייבת לי השמעת אלבום ואני הולכת לדרוש שהיא תקרה היום ולא דמה בראשה. בנתיים מי שיצא לו כבר להאזין לאלבום מוזמן לספר לנו מה דעתו. ולמי שעדין לא יצא להאזין קחו בנתיים משהו קטן לצפות בו שמאגד את שתי הנשים האהובות עליי - ג'ניפר נטלס וצ'לסי הנדלר- http://www.youtube.com/watch?v=Hzo9Vwy2qFk&feature=sub ראיון חמוד ומשעשע.

blah blah story

New member
מה מה מה?? איפה אפשר לשמוע את האלבום?

איזה באסה שאין מצב שזה מגיע לארץ. אני מחכה גם בקוצר רוח לאלבום של נטשה...בנתיים מה שהיא הוציאה ממנו מעולה
אני מחכה עם הכנת דיסק חדש לאוטו לשני הדיסקים האלו....

LeAnnDylan

Well-known member
ממ לארץ אולי הוא יגיע לחנויות כמו דיסק סנטר

או האוזן השלישית. בנתיים את יכולה ליצור איתי קשר בפייסבוק ואני אכווין אותך למקומות שבם ניתן להשיג את האלבום

בגלל שאני מוזרה

אני לוקחת את זה לאט נורא ומעדיפה להשקיע בכל שיר זמן משלו בשביל הערכה מדוייקת, כי שוב ממש חבל לי אם פספסתי שיר בגלל שיפוט ראשוני( הרבה שירים שאני מאוד אוהבת היו שנואים בהתחלה
). האלבום הזה מוזר
הוא שונה ומלווה בהרבה רוק, אני אוהבת את העובדה שהם מנסים כיוונים חדשים כי זה ממש לא רק קאנטרי. אני אחזור וארשום רק כשבאמת אגבש דעה. (אמאל'ה כמה גיטרות
פתאום יש סטאק לייק גלו בלי קשר) בינתייםרק: EVERY GIRL LIKE ME- וואי שלמות
אני חושבת כבר מעכשיו שזה יהיה השיר האהוב עליי מהאלבום הזה. הוא שונה נורא, ומיוחד. ג'ניפר נשמעת נפלא כיאה לה!!! ( בריפיט כבר שעה
)

LeAnnDylan

Well-known member
אני אפילו לא זוכרת מה חשבנו עליו

אחרי שאני אסיים למות (תור לרופא היום ב-4 וויש מי לאק!) אני אכתוב כאן את הביקורת שהייתה לי ולרעות על האלבום (היא לא הייתה כזו אוהדת...)

למעלה