Thriller Dolls&Bravo Magazines

../images/Emo124.gifThriller Dolls&Bravo Magazines../images/Emo124.gif

הולה אמיגוס! אחרי תקופת שקט יחסי מביגי סטור אני שמח להודיע על הבאתם של דברי מייקל חדשים לחנות! כמובן שכהרגלי הכל נעשה במאמץ להביא לארץ את המכירים הכי זולים שאפשר! ואחרי שזה התאפשר אני רוצה להציג בפניכם את מה שכרגע בארץ/בדרך לארץ ודברים שעוד לא יצאו אבל בהחלט אני מתכוון להביא אותם לארץ ברגע שיתאפשר ויהיה ביקוש (חסר שלא ! חח) 1. בובות תרילר - כפי שראיתם את 2 סוגי הבובות המוזרים האלה שבהחלט הולכות לרענן את כל תקופת הT25 באוסף שלכם! תרילה1 תרילה2 הבובות האלו נמכרות באתרי האינטרנט במכירים של 60$-90$ לאחת לא כולל משלוח (15-20$ לאחת) שזה בששפתנו נע בין 260-400 שקל ליחידה! יקר ואולי לא שווה אבל לא כשביגי נכנס לתמונה! (על זה נרחיב בהמשך אחרי הפריט הבא) 2.ה-ספר שמוקדש לחגיגות הT25 http://img300.imageshack.us/my.php?image=michaeljacksonthriller2gn0.jpg ספר מעולה ומלא בתמונות נדירות יותר או פחות ובמידע על תרילר ועוד! ספר יפייפיה! אשר נכון לעכשיו עדיין לא מאושר לצאת לעולם (למרות שיצאה כמות מזערית) כי מייקל לא מרוצה מחלק מהתוכן שלו.- מחירו באינטרנט נע בין 120-200 שקל לסכם את 2 הפריטים האלו: מוצעים לכם בסט אחד - 2 בובות שונות של תרילר והספר המהודר של T25! במחיר דיי חסר תקדים עולמית! חישוב פשוט מעלה: בובת תרילר והספר יעלה לכם ביחד לא פחות מ600-700 שקלים בביגי סטור הסט הזה יעלה לכם - - - - - 400 שקל - - - - - לא פחות ולא יותר!!! אני רק אוסיף שכל המוצרים מוגבלים מבחינת מלאי והמכירה מתבצעת על פי עדיפות לרכישת סט ולא ביחידים. בנפרד הבובות יעלו 150 ש"ח כל אחת (במקום 300-400 בחו"ל) והספר יעלה 120 ש"ח. =================================================================== 3.BRAVO LEGENDS!מי שחשב שלא מוכרים בארץ את BRAVO שיחשוב שוב! כידוע מגזין הBRAVO מפרסם מהדורה מהודרת ומיוחדת של המגזין לכבוד מייקל עם יותר מ100 עמודים מעוצבים העוסקים במייקל ופוסטרים ענקים אשר באים עם המגזין! אבל לפני יציאת המהדורה הזאת ב15 לחודש יצאו 7 מהדורות "רגילות" שבכל אחת מהן היה פוסטר של מייקל וכמה עמודים מעוצבים המוקדשים לו. (לצערנו הכל בגרמנית אבל העיצוב והתמונות עושות את שלהן) החלטתי שהמגזין הוא בהחלט פריט יפייפיה ונדיר למעריצים מייקל ובאותו המשפט החלטתי גם אותו להביא לארץ! אני לא אדסקס פה את מחיר המגזין בחו"ל כי הוא נע בכל מיני קטגוריות והמשלוח עולה יותר יקר מהמגזין עצמו בגלל המשקל. אני כן ארחיב ואגיד שהזמנתי את BRAVO LEGENDS ואת כל שבעת המגזינים שיצאו לפני ובכל אחד מהםה יש פוסטר של מייקל וכתבה גדולה על הקריירה שלו! למי שראה יכול להתרשם מהיופי שבעיצוב העמודים - בהחלט השקעה! לסיכומו של דבר: 7 מגזיני BRAVO עם כתבות ופוסטר של מייקל + BRAVO LEGENDS המהודר ב100+ עמודים ופוסטרים ענקיים של מייקל במחיר חסר תקדים (ללא הגזמה) של - - - - - 180 ש"ח --- ל8 מגזינים! שווה? מאוד שווה! גם כן העדיפות היא כמובן למכירת סטים על מנת להנות מכל המגזינים מחיר BRAVO LEGENDS בנפרד יהיה 40 ש"ח מחיר BRAVO הרגילים יהיה 20 ש"ח לאחד ====================================================== אחרי שסקרנו את מה שכבר פה/בדרך אני רוצה לשתף אתכם בדברים שעומדים לצאת עד סוף השנה. לוחות שנה רשמיים! של מייקל יוצאים באמצע אוקטובר וגם הם ברגע שהכל יהיה סגור יהיו בדרך לארץ במחירים חסרי תקדים! בובת הBILLIE JEAN שכולכם התרשמתם ממנה בשרשור של שמוליק -עומדת לצאת בדצמבר והמחיר שלה נכון לעכשיו עובר את ה500-600 שקל בהליכה. אם תהיה הענות על ידי אנשים ונכונות להזמין 10 יח' לפחות אני אשתדל להוריד את המחיר לאיזור ה400 ש"ח (למרות שעדיין נראה לי מוגזם לבובה שכזאת) בובות הCOSBAY - גם הן יוצאות לקראת סוף השנה ובנתיים יש המון מכירות מוקדמות,אני בקשרים עם כמה ספקים ואם ייצא משהו לפועל אשמח לעדכן! אז כל מי שמעוניין במשהו ממה שציינתי כאן מוזמן להגיב פה או במסרים או במסנג'ר או בפלאפון או בדואר

למעלה