Through The Mirror
פרק 14

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifThrough The Mirror../images/Emo103.gifפרק 14../images/Emo3.gif

קודם כל בננות, אני ממש מעריכה את התגובות שלכן ואת זה שאתן אוהבות את זה כי אני נורא שמחה ומרוצה שאני כותבת משהו טוב ומעניין וכיפי
תודה
. תקציר הפרקים הקודמים: הלהקות הגיעו ללאס וגאס, רק שזה לא היה ממש לאס וגאס והם נאלצו לנסוע במשך יומיים עד לשם. לבסוף אחרי כמה תקלות תפסו טרמפ והגיעו ללאס וגאס בשלום, הבנות ישר הגיעו לחדר ההימורים והצליחו בגדול! מיקי ודני סוף סוף החליטו להיות ביחד, המתח המיני בין דאגי למאי גבר אך שניהם הסתירו את המשיכה. מיקי ודני הלכו לישון יחד בפעם הראשונה ואהבו את זה נורא, מילותיו של דני אל מיקי ממש המיסו את ליבה. לאחר מכן הם ניגשו יחד עם כולם לבריכה כדי להתקרר קצת
. השורות האחרונות"היי, השיער שלך". "מה איתו?" דני הסמיק. "הוא מתולתל" היא צחקה. "כן, עלית עליי... אני מחליק אותו רוב הזמן... זה יותר נוח" דני סיפר. "באמת? תנסה להשאיר אותו מדיי פעם מתולתל, אולי תמצא שזה יהיה ממש יפה" מיקי הציעה. "את כזאת חנפנית" דני צחק ונשק לה. "קחו חדר!" צעקו כולם מאחור ומיקי ודני הצטרפו אליהם. הפרקים הקודמים: תרדו קצת למטה בעמוד הפורום ותמצאו
פרק מס' 14 "היה הכי כיף!" מאי חיבקה את דאגי. "כן..." דאגי החל להסמיק. "אתה בסדר, דגיגון?" מאי אמרה לו. "לגמרי" דאגי אמר והמשיך ללכת. "מה אתה עושה?" הארי נתקל בדאגי. "למה אתה מתכוון?" דאגי תהה. "היא לגמרי רוצה אותך" הארי הבהיר לו. "מה? היא? אותי? מי תרצה אותי" דאגי המעיט בעצמו. "נו דאגי באמת, אני יודע שהיית דלוק עליה, זה לא עולה לך עכשיו?" הארי שאל. "לא יודע, אני חסר ביטחון פשוט לידה. תראה איך אני נראה, כבר איזה חצי שנה לא הסתפרתי... אם היה לי שיער מתולתל היה לי אפרו" דאגי צחק. "צודק... אולי אתה צריך תספורת. בוא!" הארי משך את ידו. "לאיפה אתם הולכים?" טום שאל. "סוד" הארי קרץ לו. "מוזרים" אמרה מאי. "להתקלח?" שאל דני. "ברור!" אשלי אמרה. "מיקי את באה?" אלכס שאלה. "אממ" מיקי הסתכלה על דני בניסיון לראות מה הוא חושב. "כן". "אני מניחה שהיה ממש כיף בחדר שלו, אה?" אלכס לחשה למיקי. "כן, לא קרה כלום, שלא תביני לא נכון... דיברנו והלכנו לישון. מכורבלים" עיניה של מיקי נצצו. "הבנתי, הוא רצה שתתקלחי איתו עכשיו? הוא נראה מאוכזב כשבאת איתנו" אלכס ניחשה. "לא יודעת, לא הייתי מתקלחת איתו! נראה לך!" מיקי הבטיחה מיד. "מוקדם מדיי". "צודקת" אלכס אמרה. "אני לא רוצה!" דאגי צעק כמו ילד קטן שלוקחים אותו לרופא שיניים בפעם הראשונה. "אתה אמרת לי בעצמך! אתה חייב לשפר את המראה שלך" הארי גרר אותו למספרה שהייתה בסביבה. "אבל לקח לי כל כך הרבה זמן, אני אוהב את איך שאני נראה. באמת!" דאגי תרץ. "לא אתה לא, וגם אני לא" הארי גרר אותו עד לדלת הכניסה, נכנס והושיב אותו על כיסא אחד פנוי שהיה שם. "מה אתה עושה, בחור צעיר?" שאל בעל המספרה על הכניסה המפתיעה של הארי. "חברי פה צריך עזרה" הארי עמד מול דאגי והסתיר אותו. "שמו דאגי מבולגני" הארי אמר וזז טיפה כך שהספר יוכל לראותו. "מהמילה מבולגן, הבנת" הארי גיחך ולחש לדאגי. "אלוהים, יש לנו הרבה עבודה לעשות! ג'ני, מייקל, סטף! תביאו את הכלים שלי" בעל המספרה הכריז. "אמרתי לך שהוא צריך עזרה" אמר הארי לבעל המספרה והתיישב. "אני חושב שהוא היה רואה את זה לבד" דאגי צחק. "נתחיל" הכריז בעל המספרה. "מספריים, מסרק" ביקש. בעל המספרה והעוזרים שלו החלו בתהליך המהפך של דאגי שהיה זקוק לו מאוד. "נראה טוב, אחי" הארי עודד אותו. "בא לי למות" דאגי מלמל. "הישען אחורנית" סטף אחת העוזרות אמרה לדאגי וחייכה אליו חיוך פלרטטני. "אוקיי" דאגי הסמיק ונשען לאחור. "סכין" אמר מייקל אחד העוזרים והושיט את ידו. "מה סכין?!" דאגי נלחץ והתרומם טיפה. "הארי, אתה בטוח שזאת מספרה?!". "תירגע" הארי אמר ואפילו לא הסתכל אליו, הוא דפדף עוד דף באחד המגזינים שהיו שם. "אל תיגע בי!" דאגי נרתע. "אל תדאג, זה רק כדי לגלח" מייקל אמר לו. "אההה" דאגי נשען שוב לאחור. לאחר טיפולים רבים במהלך המהפך של דאגי, הגיע הזמן לחשוף את התוצאה הסופית. "אני מציג, דאגי דוגמני!" הכריז בעל המספרה והציג את דאגי, המגולח, מסופר, משוייף. מושלם מכף רגל ועד ראש. "מהמילה דוגמן! חה חה" הארי צחק. "אתה נראה נפלא". "זה פשוט כל כך שונה" דאגי הסתכל על עצמו במראה. "זה בשביל בחורה? סי?" שאל בעל המספרה. "ווי" דאגי אמר לו בצרפתית. "דאגי..." הארי התקרב אליו, נשען ולחש. "הוא איטלקי". "אהה.. אז.. סי" דאגי תיקן את עצמו. "מצחיק הבחור הזה" בעל המספרה אמר. "ואתה, מה שמך?" הארי שאל את בעל המספרה. "איגנסיו, נעים מאוד" הוא לחץ את ידו של הארי ודאגי. "נעים מאוד" הם אמרו לו. "אתה עכשיו מוי בלה!" התלוצץ איגנסיו ונגע בידו וברגלו של דאגי. "היינו?" שאל דאגי והרים גבה. "כן" הארי אמר במהירות. "תודה על הכל!" הארי המשיך והם נעלמו במהירות שיא כמו ספידי גונזאלס. *ביום החמישי* "מיקי! צאי כבר!!!" אלכס הייתה לחוצה להיכנס להתקלח. "מה את לחוצה! אני בקושי 2 דקות פה, תרגיעי בבקשה" מיקי אמרה לה מן המקלחת. "אני פשוט... טום רצה שאני אבוא לבדוק איתו את הבר, ואמרתי לו אין בעיה" אלכס סיפרה. "אני צריכה להיות מוכנה פשוט עוד איזה 10 דקות". "יופי שאת אומרת! היית נכנסת לפניי וזהו" מיקי אמרה לה. "לא חשבתי" אלכס אמרה והתרוצצה בכל החדר כמו משוגעת. "כמו תמיד" מיקי צחקה. "אלכס, תשבי לרגע" מאי אמרה לה לאחר שהיא סיימה להתקלח אצלה בחדר והגיעה אליהן. "אני לא יכולה, אני ממהרת" אלכס אמרה לה. "תלכי אלינו לחדר! אשלי סיימה ממזמן" מאי הציעה לה. "באמת?! מיקי אני עפה לחדר של אשלי ומאי" אלכס אספה את דבריה ויצאה. "קרועה" מאי התיישבה על המיטה. "היי מאמי" מיקי יצאה מן המקלחת והוציאה לשון. "לאיפה הולכים הלילה?" מאי שאלה. "אני, לשום מקום... אין לי כוח כבר, כולי שרופה וכואב לי כל הגוף" מיקי התלוננה. "בא לי לשבת במיטה ולראות סרטים כל הלילה". "עם דני?" מאי שאלה. "לא יודעת עם מי... אם הוא רוצה שיבוא" מיקי אמרה והיא מייבשת את שיערה תוך כדי. "נוק נוק" נשמע קול מאחורי הדלת של חדרן. מיקי ומאי צחקו. "נו תגידי" מיקי אמרה למאי. "מי שם?" מאי צחקה תוך כדי. "דאגי דוגמני!" הארי דחף את דאגי אל תוך החדר שלהן. "דאגי?!" מאי ומיקי היו מופתעות ממראו. "בכבודו ובבשרו" הארי חייך. "ואוו, אני לא יודעת מה להגיד" מאי אמרה והסתכלה עליו בראש ועד רגל. "תגידי שאני נראה טוב?" דאגי היסס והניף את ידיו לצדדים. "טוב? מעולה!" מאי אמרה ורצה לחבק אותו. "מה קרה? סוף סוף שמת לב שסגנון הגראנג' יצא מהאופנה?" מיקי התלוצצה. "בזכותי" הארי חייך לעצמו. "אתה נראה טוב" מיקי טפחה לו השכם וחיבקה אותו. "מזל". "תודה" דאגי גיחך. *בלובי- על יד הבר* "טום?" אלכס נעמדה באמצע הלובי מחכה לטום. "בו!" טום קפץ מאחוריה. "טום! מה נסגר..." אלכס נבהלה. "זה לא היה מצחיק, רק שתדע". "הנה חיוך..." טום חייך למראה של אלכס שבסוף חייכה לעצמה. "בוא נלך פשוט" הם הלכו לכיוון הבר. "שיר יפה" טום אמר על שיר שהתנגן ברקע. "נכון?! אני נורא אוהבת אותו" אלכס אמרה ושרה תוך כדי. היה זה שיר קצבי ביותר של אלביס ברימיקס "a little less conversation". "אתה יודע שהייתי אמורה להופיע בקליפ של זה?" אלכס סיפרה לו. "איך? מתי?" טום הסתקרן. "אלה שעשו את הרימיקס לזה, היו בחברת תקליטים של דוד שלי. אז קרה ששמעתי על זה ורציתי להשתתף, אך באותו זמן שצילמו טסתי עם ההורים שלי לאיטליה, ליומולדת" אלכס חייכה. "זה היה קליפ נהדר" טום אמר. "אהא" היא ענתה. "בא לך לרקוד? זה נורא כיף". ------

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 15../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

כולל המשך הפרק הקודם
--"אני באמת צריך לנסות" טום אמר והם נהרו אל רחבת הריקודים שהייתה ליד. אלכס וטום החלו לרקוד בצורות שונות ומביכות. הם רקדו את הטוויסט שהיה ריקוד משנות השישים ואף אחד אחר לא רקד אותו, כל האורחים פשוט הסתכלו עליהם בצורה מוזרה. "זה כיף!" אלכס אמרה והמשיכה לרקוד. "למה כולם מסתכלים עלינו? חשבתי שככה רוקדים" טום אמר. "הם פשוט לא רגילים, זה שיר שצריך לרקוד אליו ככה" אלכס צחקה. המוזיקה הפסיקה והם נשארו עומדים באמצע הרחבה לבד. הם רק חייכו אחד אל השני במבוכה. "נלך" טום אמר במהירות, תפס את ידה של אלכס והוביל אותה אל הבר. "מה את רוצה לשתות?" טום שאל בנימוס. "מה שאתה שותה" היא חייכה אליו והסתכלה אל תוך עיניו. פרק מס' 15 "מיק, טלפון" קראה מן החדר השני, המטבח, מאי. "כן?" מיקי ענתה לטלפון, היא ישבה באותו רגע במיטה מתכוננת לראות סרט. "מה קורה?" זה היה דני. "אני בסדר, מה אתה עושה היום?" היא שאלה. "לא יודע, חשבתי לקרוע את המועדון למטה" דני התלוצץ. "עם כישורי הריקוד שלך, אני בספק" מיקי צחקה. "רעה. מה את עושה?" הוא שאל. "מתכוננת לראות סרט, מאי עושה פופקורן" מיקי אמרה לו. "מה עם אשלי?" דני התעניין. "אני חושבת שהיא עם הארי... נראה לי" מיקי השיבה. "אכפת לך אם אני אבוא לראות איתכן?" דני שאל. "מאי! אכפת לך אם דני יבוא לפה? לראות איתנו?" מיקי שאלה קודם את מאי. "בטח, קצת זמן איכות" מאי צחקה. "בשמחה, תביא שמיכה משלך אבל" מיקי אמרה לו. "לא רוצה להתכסות איתי, אה? נתראה" הוא אמר וניתק. "בנות בנות בנות" דני נכנס בהכרזה. "אתה לא תמיד חייב לצעוק כשאתה מגיע למקום כלשהו, אתה יודע" אמרה לו מאי בדיוק כשהיא מחזיקה את קערת הפופקורן הגדולה. "מה הולכים לראות?" הוא שאל. "אנחנו מתלבטות" אמרה מיקי. "היי בייב" הוא התיישב על המיטה ונשק למיקי לשלום. "הוו הוא קורא לך בייב, זה כל כך חמוד" מאי צחקה. "סתמי" מיקי חייכה. "אני אומרת, משהו מצחיק... כמו זה" מאי הרימה את עטיפת הסרט. " 'ג'יי ובוב השקט מכים שנית'?" מיקי הסתכלה עליה במבט מזוגג. "כן! זה קורע" דני אמר. "ראית את זה כבר?" מיקי שאלה אותו. "אהא, עם דאגי... הוא כל כך התלהב" דני אמר. "אולי נתקשר אליו? אני בטוחה שהוא בודד" מאי הציעה והלכה לכיוון הטלפון. "תנסי, אני בטוחה שהוא יבוא בריצה" מיקי קרצה לה. "בגלל הסרט, אהא" דני התלוצץ. "סתום" מיקי אמרה לו, זזה טיפה כדי לעשות לו מקום ונישקה אותו נשיקות קטנות. "אני אוהב את הדרך הישנה" הוא צחק. "גם אני" מיקי השיבה "הוא מגיע!" מאי החלה להתרוצץ בכל החדר. "מה את עושה?" מיקי שאלה. "מחפשת את ה.. ה.. אני מתנהגת כמו משוגעת נכון?" מאי אמרה. "אהא, זה כולה דאגי, הוא כבר מכיר אותך" מיקי אמרה לה. "אם כבר, הוא יתלהב מזה שהוא רואה אותך, הוא מעריץ אותך" דני אמר למאי. "אין גבולות לכמה שהוא מתוק" מאי אמרה על דאגי. "שבי כבר!" מיקי צעקה עליה. "ליידיס ליידיס ליידיס, דאגי איז אין דה היזילס!" דאגי התפרץ אל תוך החדר במגוון חרוזים. "איך איך הוא ידע!" דני אמר לעצמו. "ידע מה?" מאי שאלה. "שאנחנו הולכים לראות את הסרט ג'יי וזה.... השורה שהוא אמר, זה בסרט" דני צחק. "אחי!" דאגי קפץ על המיטה. "אחי" דני צחק ונתן לדאגי כיף. "ידעתי שזה יהיה הסרט" דאגי קרץ לדני. "איך?" דני שאל. "אממ, אולי אני אמרתי לו" מאי נכנסה למיטה. "אוקיי, אחרי שביררנו את הדבר הכל כך חשוב הזה, בואו פשוט נראה סרט" אמרה מיקי ושמה את הסרט המיועד. *בחדר של הארי* "אתה כזה רמאי!" אשלי אמרה ותוך כדי צחקה. היא והארי שיחקו משחק הנקרא "שבץ נא". "אני לא" הארי אמר ועשה פרצוף מופתע. " 'נפתע' זו לא מילה, לפי מיטב ידעתי" אשלי אמרה לו. "זו כן! מהמילה הפתעה" הארי צחק. "אלה האותיות שהיו לי". "מה לעשות, הפסדת!" אשלי צחקה והריעה לעצמה. "לא, אני מפסיד גרוע, לא מקבל את זה!" הארי קם ממושבו אל אשלי והחל לדגדג אותה. "אני לא אוהבת דגדוגים!" אשלי אמרה לו. "אפילו כשזה בא ממני?" הוא שאל תוך כדי. "כן!" אשלי צחקה. "עוד סיבוב?". "כן! הפעם אני לא אמציא מילים..." הארי הבטיח. "אוקי..." אשלי היססה. "ניתן לך עוד הזדמנות". *אחרי שעה* "טום? הכל בסדר?" אלכס עדיין הייתה עם טום בבר, היא נופפה בידה מול פרצופו. "מאה אחוז, אחותי!" טום אמר בקול רם. "היי! קצת יותר גבוה וכוסות יתחילו להישבר" אלכס צחקה והרגיע אותו. "בא לי לרקוד סמבה!" טום שוב אמר בקול רם, קם מכיסאו והתנדנד טיפה. "אני חושבת שכדאי שנחזור לחדר" אלכס אחזה בו. "למה? בא לי סמבה... גמבה... במבה" היה עליו חיוך פרוע. "בא לי מקלחת, ומהר" אלכס מיהרה אותו לתוך המעלית שתוביל אותם לחדרם. "טום! למעלית, קדימה!" היא זירזה אותו. "אנחנו בתוך קופסה! גדולה! כמו... קופסת נעליים" עיניו של טום נהפכו לאדומות. "אני חושבת שקופסת נעליים היא טיפה יותר קטנה" אלכס צחקה. "גם אני רוצה להיות... קטן..." טום אמר ואיבד את שיווי המשקל שלו. "טום! וואוו איך אני אסחוב אותך..." אלכס אמרה לעצמה. "אוקיי, אנחנו בקומה שלך...". אלכס סחבה את טום עד לפתח המסדרון והניחה אותו לכמה דקות להישען על קיר. "איזה מספר...." אלכס רצה, חיפשה את חדרו של טום. "הו!" היא נכנסה לחדר. "הארי! מהר! טום! שפוך... מסטול, שיכור". "שמן" הארי המשיך את אלכס וצחק. "אני בא". "אבל... זה תורך" אשלי נשארה לשבת ליד השולחן. "מה קרה?" הארי שאל את אלכס כשהלך איתה במסדרון. "סתם, הלכנו לשבת בבר, לבדוק איך הוא... רקדנו קצת ורגע אחרי זה הוא התחיל לשתות בכמויות" היא השיבה. "ואוו" הארי הביט על טום. "קדימה חבוב" הוא הרים אותו. "היי! איש הקרמים!" טום צעק. "אתה חייב לצעוק את זה?!" הארי אמר. "אני רוצה..." טום התחיל לומר. "אני רעב". "זו הפתעה" הארי אמר לעצמו. "על המיטה" אלכס נכנסה עם הארי לחדרם. "אשלי בואי תעזרי" הארי קרא לה. "תביאי מים". "לא, תביאי קולה... ולימון אם יש" אלכס הציעה. "מה? למה?" הארי שאל בעוד הם משכיבים את טום על המיטה. "זה עוזר..." אלכס אמרה. "אני רוצה לרקוד!" טום קם מהמיטה והחל בסיבובים סביב עצמו. "לא! רק זה חסר. שהוא יתחיל להקיא פה" הארי אמר. "בוא הנה! איש מגודל". הוא הניח את טום על המיטה, נתן לו את הקולה והתיישב לידו. "זה בסדר, בנות... אני אטפל במצב מעכשיו" הארי קם ואמר להן. "אוקיי, טומי אתה תהיה בסדר בכל זאת" אלכס הביטה אליו וחייכה. "נתראה" אשלי אמרה להארי. "כן, עוד סיבוב מחר..." הארי אמר לה וחייך. "ביי" הן אמרו ויצאו מן החדר. -------------- זה הכל להיום בננות
אלא אם כן יהיה ממש לחץ XDD מחכה לתגובותיכן

הפרקים היו כלכך מצחיקים XDD

"סכין" אמר מייקל אחד העוזרים והושיט את ידו. "מה סכין?!" דאגי נלחץ והתרומם טיפה. "הארי, אתה בטוח שזאת מספרה?!". "תירגע" הארי אמר ואפילו לא הסתכל אליו, הוא דפדף עוד דף באחד המגזינים שהיו שם. "אל תיגע בי!" דאגי נרתע. "זה בשביל בחורה? סי?" שאל בעל המספרה. "ווי" דאגי אמר לו בצרפתית. "דאגי..." הארי התקרב אליו, נשען ולחש. "הוא איטלקי". "אהה.. אז.. סי" דאגי תיקן את עצמו. חחחחח איזה פשוווש !! ובכלל כל הקטע של המספרה הרג אותי מצחוק
"ליידיס ליידיס ליידיס, דאגי איז אין דה היזילס!" דאגי התפרץ אל תוך החדר במגוון חרוזים. "איך איך הוא ידע!" דני אמר לעצמו. "ידע מה?" מאי שאלה. "שאנחנו הולכים לראות את הסרט ג'יי וזה.... השורה שהוא אמר, זה בסרט" דני צחק. "אחי!" דאגי קפץ על המיטה. "אחי" דני צחק ונתן לדאגי כיף דיייי הם כאלה חמודיםם :) "טום! וואוו איך אני אסחוב אותך..." אלכס אמרה לעצמה. או במילים אחרות "וואי טום אתה כזה שמן שאי אפשר להרים אותך בכלל !! " את אוהבת להוציא אותו שמן אה? חחחח "ואוו" הארי הביט על טום. "קדימה חבוב" הוא הרים אותו. "היי! איש הקרמים!" טום צעק. "אתה חייב לצעוק את זה?!" הארי אמר. חחחחחחחחחחח "איש הקרמים" הרגת אותי XDD ואני חייבת לציין שהארי היה כזה פשוש בשני הפרקים האלה! ודאגי ודני כרגיל חמודים בטירוףף !! טוב דיי חפרתי..ובאמת שני הפרקים האלה היו הכי טובים והכי מצחיקים שהיו עד עכשיו :) מחכה כבר לפרק הבא!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחח יאיי תודה../images/Emo3.gif

כי כי טום תמיד יהיה שמן בשבילי, ככה אהבתי אותו.. הוא היה כמו דובון אכפת לי

dougie10

New member
עוד פרק עוד פרק עוד פרק!!!....אפילו 2!!!!פליז

פפפלללללליייייייזזזזזזזזזז!!!!!!!!

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo6.gif

XDD אחלה פרק
לא ציפיתי שטום ישתכר Oס

Mcflymylife

New member
../images/Emo19.gifרווצים ועוד פרק !111111111

עווווווווד פרק עוד פרק . !!!!!11 פליז פליז . ^ את יודעת ? זה סוווג של רוווע ! אנחנו במתחח !!! חחחחח סתם מאמי . % אני ממממממש אוהבת לקרוא תסיפוווווורים שייילך 33 >> מוכשרת שכמווך . O = יש מסן ?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחח

נחשוב עליכן אולי מחר אני יוסיף עוד.. אם עוד אנשים יגיבו וזה

../images/Emo19.gif חחחחח ../images/Emo6.gif אחלה פרק ><"

ואהמ , קראתי את כול הפרקים הקודמים - פשוט מדהייים !! הפיק שלך הוא בין הפיקים הטובים של מקפליי D: (ואני אומרת לך לא מתוך חנפנות
) את ממש מוכשרת

Just Shira XD

New member
פיק מדהים :)

בגלל שאני חדשה דיפדפתי קצת בעמודים וקראתי את כל הפרקים, ואני חייבת להגיד לך שאת כותבת מקסים והפיק ממש מעניין
ממש אהבתי את הקטע עם המספרה-זה הרג אותי מצחוק XDD ואני חולה על איך שאת מוציאה את טום שמן! גם בשבילי הוא תמיד היה ותמיד יהיה כזה,וחוצמזה זה גם מצחיק אז תמשיכי עם זה חחחח מחכה לפרק הבא :)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifקדימה אנשים! אני יודעת שזה ארוך../images/Emo6.gif

אבל תתאמצו
מחכה רק לכן

McFly My Life

New member
חחח../images/Emo6.gif "ענק"!!!!

איזה יפה ממש אהבתי!!! "סכין" אמר מייקל אחד העוזרים והושיט את ידו. "מה סכין?!" דאגי נלחץ והתרומם טיפה. "הארי, אתה בטוח שזאת מספרה?!". "תירגע" הארי אמר ואפילו לא הסתכל אליו, הוא דפדף עוד דף באחד המגזינים שהיו שם. חחח הקטע במספרה הרג אותי היה קורע ביותר
ליידיס ליידיס ליידיס, דאגי איז אין דה היזילס!" דאגי התפרץ אל תוך החדר במגוון חרוזים. "איך איך הוא ידע!" דני אמר לעצמו. "ידע מה?" מאי שאלה. "שאנחנו הולכים לראות את הסרט ג'יי וזה.... השורה שהוא אמר, זה בסרט" דני צחק. "אחי!" דאגי קפץ על המיטה. "אחי" דני צחק ונתן לדאגי כיף. "ידעתי שזה יהיה הסרט" דאגי קרץ לדני. "איך?" דני שאל. "אממ, אולי אני אמרתי לו" מאי נכנסה למיטה.. חחחחחחח
"הו!" היא נכנסה לחדר. "הארי! מהר! טום! שפוך... מסטול, שיכור". "שמן" הארי המשיך את אלכס וצחק. "אני בא". חחחח טומי "השמן"...תמיד מוציאים אותו שמן חחח "ואוו" הארי הביט על טום. "קדימה חבוב" הוא הרים אותו. "היי! איש הקרמים!" טום צעק. "אתה חייב לצעוק את זה?!" הארי אמר. "אני רוצה..." טום התחיל לומר. "אני רעב". "זו הפתעה" הארי אמר לעצמו. כן כן טומי השמן
-חפירה- חחח 2 הפרקים היו מדהימים
את כותבת באמת ממש ממש יפה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח קולה עם לימון? ממתי?

חחחחחחחחח קורע! ממש ממש אהבתי.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבטח../images/Emo70.gif מלא אמרו לי

חברה שלי שבוע שעבר ממש השתכרה כל שניה היא הקיאה וזה ונשארנו איתה כל הלילה וכמה אנשים שהיו במסיבה אמרו לנו להביא לה קולה על ימון וזה עזר לה באמת.. מלא אנשים אומרים שזה עוזר, לא יודעת למה אבל שיהיה XD אז שילבתי את זה חחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוו, לא ידעתי שאת קוראת חח

יא תודהה
עכשיו מעניין אותי איזה קטעים גרמו לך לחייך ולצחוק חח אבל אני אנחש

../images/Emo204.gifלמה לא?

אני קוראת סמויה, אני לא טובה בכל הקטע הזה של הלהגיב. התגובות שלי שמורות אצלי. למען האמת, לא קראתי. *מסמיקה* אבל אז החלטתי שהגיע הזמן, ועשיתי מרתון של כל הפרקים.
ו... ו... מה הניחוש שלך? *מסוקרנת*

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח ואוו אממ לודעת אמ

הקטע של המספרה? קטע השכרות של טום השמן הזה XDD קראתי שוב את 2 הפרקים אחרי שהגבת כדי לנסות לחשוב מה גרם לך לחייך ולצחוק חחח ואני עדיין מסוקרנת... כי כמובן אני לא יכולה לדעת חח בגלל זה למשל אני אוהבת תגובות כמו של מור ובכלל תגובות עם ציטוטים מהפרק לראות איפה הצלחתי להצחיק וליצור הרגשה כלשהי אצל הקורא
אבל אני שמחה בכלל שהתחלת לקרוא

m o r 1 0 2

New member
מיקמוקי שלי@#$%^&*../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

טוב,כרגיל,את יודעת שאני דופקת איחורים אופנתייםXDD ואת רגילה לזה
אבל בסוף התגובות שלי הכי שוות:D ~גבות~
פרק 14
פרק כיפי וקליל מאוד
הקטע של המספרה עם הארי ודאגי היה ממש מעולה ומצחיק
^^ דאגי דוגמני
:D חח אלכס וטום לשליטון
ככה צריך לעשות אתזה,לרקוד ושכולם יסתכלו ופשוט להשתחרר
XD פרק כ"כ אבל כ"כ מלא מתיקות
במיוחד עם דאגי
פרק 15
'נפתע' זו לא מילה, לפי מיטב ידעתי" אשלי אמרה לו. "זו כן! מהמילה הפתעה" הארי צחק. "אלה האותיות שהיו לי". קטע קורע
אני מדמיינת את החיוך הטיפשי של הארי שעולה לו על הפרצוףXDD חח אני אוהבת את הכניסות הדמרטיות האלה לחדרים
^^ אוי,אוי,אוי,מה עשית לטומי
השמנצי'ק שלנו
אוקי,זה לא יכול להיות יותר מצחיקXDD אני רק רוצה להגיד שהפרק הזה הוא פשוט מעולה, כי זה נכנס לתוך מערכת היחסים של כל זוג,וזה ממש יפה
כל קטע זה על זוג אחר,ואיך הם נהנים ביחד בצורה אחרת
מאוד אהבתי את הרעיון

למעלה