Through The Mirror
פרק 9

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifThrough The Mirror../images/Emo125.gifפרק 9../images/Emo63.gif

תקציר הפרקרים הקודמים פרק 7:לאחר השיחה של מיקי עם דני היא יצאה לשאוף אוויר וגם בחוץ היא ניתקלה בדני אך לא עצרה לדבר איתו. לאחר מכן מיקי נכנסה מיד לישון, בבוקר לאחר שניסו להעיר אותה היא התעוררה מסיוט... סיוט חוזר שהיה לה. הבנות והבנים נפגשו לחזרות ותוך כדי החליטו את החלק הבא של כתיבת הדואט שלהם, המעבר. פרק 8:החזרה שהם עשו בפרק שעבר הייתה חסרת חיים, בגלל מיקי ודני... אשלי ניסתה לברר מה קורה ומיקי הסבירה לה בדיוק. אלכס ומיקי המשיכו לכתוב את החלק שלהן במעבר והקריאו אותו לטום שהיה צריך להמשיך. שורות אחרונות:"דנדן, תתעודד" אמר לו דאגי וכרך את ידו סביבו. "ותתעורר לפני שאני שופך עליך איזה כוס מים" הוסיף הארי. "צריך דלי מים כדי להעיר את האידיוט הזה" טום התלוצץ. "שלא- תקרא- לי- אידיוט- שוב!" דני נצמד את טום ואמר לו בחלקים. הם נכנסו למכונית והחלו לנסוע אל חדר החזרות. הפרקים הקודמים: פרק 7+8 פרק 9 *לאחר כשבועיים* לאחר כשבועיים של חזרות מדיי יום, הבנות והבנים הצליחו ליצור שיר סיום ודואט מדהים. אחרי חזרות נפרדות עם השירים הבודדים שלהם הם הרגישו מוכנים, אבל היה חסר ליטוש קטן. לכן הם החלו להתאמן באצטדיון עצמו יחד עם הבנים, עם הזמנים שנקבעו וכל הבגדים המתאימים לקראת ההופעה הגדולה שתסלול את דרכה של מקפליי. כל הזמן הזה מיקי ניסתה להימנע מהתקרבות לדני, היה בניהם מתח מיני עצום, אבל למרות זאת לא קרה משהו מיוחד. דני ניסה להתקרב אליה כמה פעמים אבל זאת דחתה אותו, היא פחדה להתאהב, היא ידעה שזה יהיה אסור, שזה לא יהיה הוגן כלפיי שאר החברות. הם עדיין עבדו ביחד, ניגנו ביחד, שרו ביחד וצחקו ביחד. רק הם ידעו מה היה ושזה לרגע זה לא יהיה יותר מהצחוקים, השירה והנגינה. "די, די אני לא יכולה כבר" התלוננה אשלי. "תספגי את זה בשקט" אמרה אלכס. "אנחנו כבר בחזרות חודש, זה לא מספיק. אני חושבת שאנחנו מוכנות, גם מיקי אמרה את זה" אשלי טענה. "אני יודעת, אבל צריך כמה דברים קטנים פה ושם לסדר, את יודעת שמיקי תמיד שואפת לשלמות כשזה מגיע למופעים שלנו" אלכס אמרה. "תזכרי שלמופע הקודם... לקח לנו שלושה חודשים להתכונן" סיפרה מאי. "אבל זה היה מופע ראשון אל תשווי" אמרה אשלי. "תקופה הכי טובה בחיים שלי" נזכרה אלכס. "מעלות זכרונות?" נכנסה מיקי לחדר. "בערך, זזים?" שאלה אשלי בחיפזון. "כבר רוצה ללכת?" התפלאה מיקי. "בבקשה?" אשלי עשתה לה פאפי אייז. "אוקיי... נקצר לכן את היום פעם אחת, אבל הבנים נשארים פה אני חושבת" אמרה מיקי. "מה אכפת לי! העיקר שאנחנו הולכות" צחקה אשלי. "מיקי, אלכס... אתן הולכות?" נכנס לחדר דאגי. "כן, החלטתי לקצר את היום שלנו. אתם גם הולכים?" מיקי שאלה. "כן, פשוט הארי שלח אותי לבדוק אם אתן רוצות לבוא איתנו... לאכול פיצה או משהו?" דאגי שאל. "כן למה לא!" מאי ישר קפצה. "אני מניחה שזה בסדר" מיקי צחקה. "אז... לחיי ה—סיבוב הופעות!" טום הרים כוסית יחד עם כולם. "לחיים!" אמרו כולם בבת אחת. "אמ.. מ.. מיקי, תוכלי להעביר לי את הקטשופ?" דני שאל והוא היה מובך. "בטח" היא אמרה והעבירה לו. ידה שהחזיקה בקטשופ הייתה במגע עם ידו במשך זמן רב ועיניהם הצטלבו. "הלו??" לפתע נתפס בעינה של מיקי ידה של מאי המנפנפת מולה. מיקי חייכה אליה בתמימות. "לא לאכול יותר מדיי" אמרה אלכס. "מה אנחנו בשומרי משקל??" אשלי שאלה. "אתן לא צריכות להיות" אמר הארי. "במיוחד את" הארי קרץ אל אשלי. "את רואה" אלכס הפנתה מבטה אל מיקי. *בבית של מקפליי לאחר הארוחה* "טום! איפה הטלפון לעזעזאל, כבר שעה אני מחפש אותו" דני צעק אל טום כשחיפש בנרות את הטלפון שלהם. "הוא שם" צעק לו טום שהיה באמצע משחק מחשב. "אתה יודע שהוא לא אוהב כשמפריעים לו ב- 'מבוכים ודרקונים' " דאגי צחק. "לא, אתה יותר טוב 'ואוו GTA אני הורג אנשים עם המכונית שלי, זה נקודות!' יא פאתט אחד" טום צחק על דאגי. "לך, לך תפוס איזה סטייק" דאגי המשיך בענייניו. "מצאתי!" דני מצא את הטלפון מתחת לספה בקומה השנייה. "גם מצאתי דולר! ממתי יש לנו דולרים??" הוא לא הבין. "אוקיי... אני חייב לעשות את זה נכון" דני אמר לעצמו כנשכב על המיטה בחדרו. "מצלצל..." דני התרגש. הוא צילצל אל מיקי, הוא רצה סוף סוף לדבר איתה על דברים. "משיבון? הן לא בבית..." הוא אמר. "נשאיר הודעה..." *לאחר שעתיים של ניסיונות התקשרות* "דני! כמה זמן בטלפון??" שאל טום שהיה צריך אותו. "כמה שצריך!" דני צעק לו. "אוקיי, עוד פעם אחת וזהו" דני ניסה שוב להתקשר בפעם האחרונה. "שוב משיבון?! נמאס לי" הוא אמר והשאיר עוד הודעה, אחת מרבות. "שוב אני, מיקי... אם את שומעת את זה... אני חייב לדבר איתך, את חייבת להקשיב לי. אני לא יכול יותר ככה. תתקשרי, ביי" הוא השאיר את ההודעה וניתק. "מה אתה עושה?" שאל טום כשדני ירד למטה ומסר לו את הטלפון. "לוקח את הגיטרה שלי" דני אמר. "זו שלי" טום האיר את עיניו. "זו היחידה שנמצאת פה כרגע! גיטרה זו גיטרה" דני אמר ועלה במדרגות לחדרו. "הוא מתנהג מוזר" טום אמר. 'since she left me she told me, don't worry ..You'll be ok, you don't need me, believe me, you'll be fine...' דני שר את אחד השירים שלהם מהאלבום העתיד לצאת. "דני?" הארי עבר ליד חדרו וקטע אותו. "מה עובר עליך? למה אתה שר את השיר הזה?". "אני, אני מתאמן" דני ענה. "אתה לא" הארי היה בטוח. "נו, תספר לי". "זו מיקי" דני אמר. "ידעתי" הארי נכנס לחדר והתיישב על כיסא שהיה שם. "היא משגעת אותי, בחזרות הכל בסדר... אנחנו מסתכלים אחד על השני ואני לא יכול, לא יכול לעמוד בפניה. אני סתם מעמיד פנים וגם היא!" דני סיפר לו. "אני שם לב שיש בניכם משהו" הארי אמר. "אין כלום, היה.. בערך, אבל עכשיו אין כלום" דני נשמע מיואש. "התכוונתי למתח מיני" הארי הסביר את עצמו. "אוה, זה יש בכמויות. זה לא סוד" דני אמר ונשכב על המיטה. "אני מדוכא... רק בגללה, בגלל הדחייה הפתאומית הזו שלה". "היא פשוט מתנהגת במקצועיות, אני מניח" אמר הארי. "מה? מאיפה הבאת את זה?" דני שאל אותו והתקרב אליו. "אויש, פשוט דיברתי עם אשלי לפני כמה ימים... היא אמרה לי שמיקי מתנהגת מוזר. והשיחה הובילה לכך שדיברנו על שניכם. יש אצלן מין חוק שכזה שאסור להם להתרועע, כלומר לצאת, עם עובדים שותפים, כמונו עכשיו" השיב הארי. "הו, זה... היא דיברה על זה אני חושבת.. היא קראה לזה 'להסתבך' "נזכר דני. "אז הנה, אתה יודע את הסיבה. אולי יקרה משהו ויבטלו את החוק הארור הזה, גאד אני נשמע כמו פוליטיקאי" הארי צחק לעצמו וראה את דני מחייך. "הנה, כבר התעודדת". "לא ממש, אני אהיה בסדר..." אמר דני. "יו, הארי! דני!" קרא טום מלמטה. "מה יא קופסת אוכל? תמיד צועק" דאגי יצא מן חדרו אל כיוון המדרגות ונתקל גם בדני והארי. "תרדו למטה, מה אתם עומדים כמו בול עץ" אמר טום. "יש בולים שמצויר עליהם עץ? אני מת על עצים ועל דואר" דני אמר בדרכו למטה עם חיוך דבילי על פרצופו ועיניו כלפיי מעלה. "לא יא אידיוט! בול עץ! העץ עצמו.. ה... איך להסביר ה.. אממ, אויש לא משנה יא פיגור" טום ניסה להסביר. "ענק" דאגי צחק והחל להחליק על מעקה המדרגות. "הדרך הכי מהירה למטה" חייך. "כדי לקצר במילים אני אומר זאת, תארזו את הבגדים,הבשמים והקרמים!" התחיל טום לומר. "קרמים" דאגי צחק. "מה?! זה טוב לשמור על היגיינה אישית גבוהה, לא שאתה מבין בזה" הארי אמר לדאגי והחליק לו כאפה על הראש. "אנחנו נוסעים ללאס וגאס, בייבי!" טום המשיך את שהחל לומר בהתלהבות רבה. --------- עוד פרק מגיע

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 10../images/Emo124.gif

פרק אחרון להיום
------------------- פרק 10 *בבית הבנות* "ארזתן?" שאלה מיקי את הבנות. "ועוד איך!" הגיחה אלכס מחדרה עם המזוודה. "לא מספיק לי" התבכיינה אשלי. "אה?" מיקי אמרה והרימה גבותיה. "הבגדים, הכל... מזוודה אחת, לא יספיק. למה, למה אני??" אשלי אמרה. "אני חושבת שיש לי דה ז'ה וו" אמרה אלכס. "בואו אני יעזור לך" אמרה מאי בחיוך והתקדמה לכיוונה של אשלי והמזוודה שלה. "ככה עושים". מאי אמרה והחלה להתיישב על המזוודה של אשלי כדי לדחוס הכל פנימה. "רגע! מה את עושה?! לא הכל בפנים!" אשלי צעקה. "עכשיו הכל בפנים, והופה!" מאי זרקה את הבגדים הנותרים ללא קיפול אל תוך המזוודה וקפצה עליה כאילו היה זה מתקן מתנפח. הנסיעה שעליה דיברו הבנות והבנים הייתה זו נסיעה מחברת התקליטים של הבנות. כל שנה הם פינקו אותן בחופשה נעימה בחו"ל, במקום בחירתן. גם עזרה העובדה שאת חברת התקליטים ניהל דוד של אלכס, ולכן הפינוקים. הפעם הן רצו להזמין יחד את הלהקה איתה הן עובדות שעות רבות, מקפליי. "הבגדים שלי! עכשיו בגללך הם מקומטים" אשלי חזרה להתבכיין. "אויש סתמי, הכל בפנים נכון? אז שקט כבר, צריך לנסוע" אמרה מאי. "מיק, יש לך הודעות!" אלכס צעקה אל מיקי כשבדקה במשיבון הודעות לפני שיצאו. "לי?" מיקי התקרבה אליה ושאלה. "אהא, בדקתי ורק לך יש הודעות" היא צחקה. לבנות היה טלפון אחד אך 4 מעני משיבון, לכל אחת.. בשביל הפרטיות. "אוקי..." אמרה מיקי ובדקה את ההודעות. "יש-לך-7 הודעות-חדשות" הקול מהמשיבון הודיע. "ואוו" מיקי אמרה לעצמה וחיכתה לשמוע אותם. "מיקי, זה... דני. רציתי להגיד לך שלא משנה מה קרה אנחנו חייבים לדבר על זה, לראות מה קורה ואולי נוכל לפתור את זה ביחד... נהניתי איתך נורא ואני שונא את המחשבה שאת כל הזמן מתחמקת ממני. אני רואה את זה, אנחנו מבלים הרבה זמן ביחד בחזרות והייתי רוצה שנבלה הרבה זמן מיחד מחוץ לחזרות.. תתקשרי". זו הייתה ההודעה הראשונה מדני. "אוף שיט..." מיקי אמרה לעצמה והעבירה להודעה הבאה. "מיקי, שוב אני... איפה את? תשמעי אנחנו חייבים חייבים לדבר, בבקשה... תתקשרי דחוף" עוד הודעה מדני, וכך היו 5 ההודעות הנותרות. "דיי, איזה חמוד... אוי" אמרה מיקי לעצמה ודמעה זלגה על לחיה. "מיקי..." אלכס ניגשה אליה. "את לא צריכה לבכות בגללו". "אני כן, זה כואב לי... אני שונאת לשחק באנשים ככה... להשלות אותו ככה ואז לסיים את זה. להגיד שאני רוצה ואז להתחמק מזה. מזמן לא בכיתי על גבר..." מיקי התיישבה לרגע ואמרה לאלכס. "אולי בחופשה זה יהיה בסדר... את תראי, אולי אתם באמת צריכים לדבר" אלכס הציעה. "אני לא יודעת אם אני אוכל... אוי" מיקי המשיכה והדמעות עדיין זולגות. "את רוצה, הוא רוצה, אולי אין מה לעשות וזה אמור לקרות" אלכס אמרה. "אני כבר אדבר איתו שם..." היא קמה ואמרה, לקחה את דבריה ויצאה מן הדלת יחד עם אלכס. *בשדה התעופה* "היי בנים" אמרו הבנות בקול גבוהה לגמרי. "בנות!" צחקו הבנים וחיבקו אותן. "מוכנים?" שאלה מיקי. "אין יותר מוכן מזה" אמר טום. "תודה על ההזמנה ד"א זה היה נורא נחמד מצידכן". "אל תזכיר את זה אפילו" מיקי חייכה אליו טפחה על כתפו והם חיכו להעלות למטוס. "כל הנוסעים בטיסה 211 ללאס וגאס מתבקשים להתחיל בעלייה למטוס ממסוף מס' 5" הכרוז הודיע. "ואוו!" דאגי קיפץ בשמחה ושם את ידיו סביב מאי. "מתרגש?" היא שאלה. "מתרגש זו לא המילה לזה! אף פעם לא הייתי בחו"ל" דאגי השיב. "אני יראה לך מה זה כיף אז... כיף בחו"ל" מאי קרצה לו. "מאי?" אלכס נדחפה. "מה??" מאי שאלה. "את ודאגי... בלי מחשבות" אלכס צחקה. "אז מה, חוץ מזה אנחנו רק ידידים, אני יודעת את הגבולות... למרות שלדעתי צריך לשים לזה סוף" מאי הביעה דעתה. "תגידי את זה לאשלי" אלכס ומאי צחקו יחדיו. הם עלו למטוס יחדיו, כמעט כולם ישבו מפוזרים חוץ מאלכס וטום, מאי והארי. "מיק??" אלכס חיפשה אותה. "אני פה! בסוף" מיקי צעקה לה בחזרה. "שיט שיט שיט שיט" דני מילמל. "מה קורה לדני שם?" שאלה אלכס את טום שישב לידה. "הוא פוחד לטוס, מקיא כל פעם" ענה לה טום. "טסתם בעבר?" היא שאלה. "פעמיים, לאירלנד. אני ודני מכירים שנים רבות ולשנינו יש משפחה שם" הוא סיפר. "אירלנד. יפה שם" אלכס חשבה בקול רם. "מאוד" טום חייך אליה. "סלחי לי, השירותים איפה?" מיקי שאלה את אחת הדיילות. "ממש שם" הדיילת הצביעה. "תודה" מיקי אמרה, קמה ממושבה והחלה ללכת לכיוון השירותים. "מיקי" דני אמר לעצמו בלחש והתקדם לעברה. היא נכנסה לשירותים וסגרה את הדלת, אך לא לפני דני הצליח להידחס פנימה כדי לדבר איתה. "מה?! מה... אוח דני! מה אתה חושב שאתה עושה?!" מיקי נדחקה לפינת תא השירותים שהיה כה קטן וכמובן שלא מספיק ל-2 אנשים. "אני רק, אויש שנייה.." דני ניסה למצוא את מקומו. "אני אשב" מיקי התיישבה על האסלה ונתנה לו לדבר. "מצטער... אני רואה שזו הדרך היחידה" דני התמקם ונשען על הכיור. "בתא שירותים? בזמן הטיסה? בזמן שאני מתה להשתין!" מיקי התלוננה. "אני מניח. בכל מקרה, את מתחמקת ממני..." דני החל לומר. "ואני לא ממש מצליחה, אה?" היא צחקה. "תשמעי, אחרי מה שקרה אפילו לא הסבר קצת יותר מפורט זה מוגזם, להשאיר אותי ככה תלוי על חוט" דני אמר את טיעונו. "אתה באמת נראה כמו בובה" היא צחקה. "זה לא הזמן לצחוק, תראי אני מפחד בטיסות כשאני יושב אז עכשיו כשאני עומד זה יותר, גאד למה הוא צריך להתנועע ככה" הוא אמר. "אממ, כל מה שאני רוצה זה לבדוק את האפשרויות שלנו". "אני לא ממש יודעת" מיקי השפילה ראשה. "את זאת שקבעת את החוק הזה, שאסור לכן להיות עם שותפים עסקיים או משהו כזה" דני אמר. "אני מניחה" היא אמרה. "אז אני בטוח שאת יכולה להתגמש" הוא חייך. "אני באמת צריכה להשתין" מיקי הביטה אליו למעלה. "אוה, כן... אני יוצא. תחשבי על זה" הוא אמר ויצא מן התא. "גאד" היא מילמלה. "מעניין מה הם עשו שם" צחקה אחת הדיילות.

אוו גאד!

דיי הפיק הזה כלכך מדהיםםם! והפרקים האלו היו ממש מצחיקים XDD אתמול ישבתי איזה כמה שעות וקראתי את כל הפיק הקודם שלך "לא רק ידידים", ואני חייבת להגיד שגם הוא היה מדהים ושממש השתפרת בכתיבה! אז כל הכבוד! אהה,ובבקשה בבקשה אל תהרגי אף אחד בפיק הזה :)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחח אני לא יכולה להבטיח../images/Emo6.gif

אבל יהיו טוויסטים אחרים בפרקים, אל דאגה.. אחרת זה סתם יהיה משעמם תודה לך
שמחה שאהבת ושקראת ברצף כאילו ואוו
ח"ח לך XD

Mcflymylife

New member
וווווווווואו את כותבת מדהים . @

וווווווואו את כותבת מדהייםם אני חייבת להגיד ,
הפיייק ממש טווב ומצחיק נשפכתייייייי כאן את לא מבינה . . נוווווו כבר שמיקי ודני יהיו בביחד . ............................... נו נו תמשיכי אני מחכה לפרקים הבאים !!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתודה רבה../images/Emo23.gif פרק הבא יום שבת../images/Emo3.gif

McGirl For Life

New member
מיקי מיקי....

"מתח מיני.."אוו............ "חיפש בנרות"ואי זה כל כך שיעור לשון XDDDDDDDD "תרדו למטה, מה אתם עומדים כמו בול עץ" אמר טום.וגם זה
"אתה יודע שהוא לא אוהב כשמפריעים לו ב- 'מבוכים ודרקונים' " דאגי צחק "לא, אתה יותר טוב 'ואוו GTA אני הורג אנשים עם המכונית שלי, זה נקודות!' יא פאתט אחד" טום צחק על דאגי. "לך, לך תפוס איזה סטייק" דאגי המשיך בענייניו.
"מה יא קופסת אוכל? תמיד צועק" דאגי יצא מן חדרו אל כיוון המדרגות ונתקל גם בדני והארי. "יש בולים שמצויר עליהם עץ? אני מת על עצים ועל דואר" דני אמר דיי אני נשפכת פהה "אוקיי... אני חייב לעשות את זה נכון" דני אמר לעצמו כנשכב על המיטה בחדרו. חחחחח זה נשמע מהזה סוטה DDDDDDDDDDD: "אז הנה, אתה יודע את הסיבה. אולי יקרה משהו ויבטלו את החוק הארור הזה, גאד אני נשמע כמו פוליטיקאי" הארי צחק לעצמו
אחח איזה פרק מצחייייייק וקצת סוטה..(נו יש לי ראש כחול מה אני אעשה.....
) ממשיכה לפרק הבא.....

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחח ככה אני אוהבת תגובות../images/Emo6.gif

שמצטטים XDDD ואני יודעת אם זה היה מצחיק או לא חחחחח סוטה? למה סוטה XD איזה ראש....

McFly My Life

New member
איזה פרק...../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

חחח פרק קורע
!!!! "יש בולים שמצויר עליהם עץ? אני מת על עצים ועל דואר" דני אמר בדרכו למטה אוח אוח דני החמודון והטיפשון הזה
דייי אני כ"כ שונאת לחכות לפרקים חדשים ולהשאר במתח

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif יווווו ../images/Emo99.gif

"לא, אתה יותר טוב 'ואוו GTA אני הורג אנשים עם המכונית שלי, זה נקודות!' יא פאתט אחד" טום צחק על דאגי. "לך, לך תפוס איזה סטייק" דאגי המשיך בענייניו.
אין כמו GTA כדי להוציא עצבים XD "יו, הארי! דני!" קרא טום מלמטה. "מה יא קופסת אוכל? תמיד צועק" דאגי יצא מן חדרו אל כיוון המדרגות ונתקל גם בדני והארי. קופסת אוכל ? XDDDDDDDDD "תרדו למטה, מה אתם עומדים כמו בול עץ" אמר טום. "יש בולים שמצויר עליהם עץ? אני מת על עצים ועל דואר" דני אמר בדרכו למטה עם חיוך דבילי על פרצופו ועיניו כלפיי מעלה. XDDDD יוווו זה טוב ,, אני אאמץ את זה XD אהבתי ממש,מחכה כבר לפרקים הבאים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח כן קופסת אוכל...

כי הוא שמן יענו
אני אוהבת לצחוק על טום XDD כשחשבתי על הזה עם הבול עץ... זה פתאום בא לי כי פירקתי ת'מילה בול עץ XDD תודה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif יואו אחד המצחיקים

הכתיבה שלך ממש יצאה טוב בפרק, כאילו ממש השתפרת! DD: ובכלל היו קטעים מצחיקים פה ממש ממש אהבתי, הפרק הכי טוב עד כה
ממתינה בסבלנות לפרקים הבאים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוואו תודה../images/Emo3.gif באיזה פרק?

XDDDD הפרק הכי טוב.. איזה 9 או 10? XDDD ווא כן אני מנסה להיות כמה שיותר מצחיקה, במיוחד כשזה מגיע לטום חחחח אני פשוט אוהבת לרדת על הבנאדם|שובב|

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח טוב נו שניהם! תמשיכי ככהDD:

חחח רשעית

m o r 1 0 2

New member
מבוכים ודרקונים../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

פרק 9אני זוכרת את המשחק הזהXDD אהבתי נורא לשחק בו
גמרת לי לשמוע את השיר:She left me
אחד השירים האהובים עליי
,מאוד אהבתי את הקטע... קופסת אוכל??הרגת אותי
אני מתה על היציאות של דאגיXDD עוד משהו שנקרעתי: "קרמים"
מגניב,חח,ניזכרתי בסצינה מהסרט "מה שקורה בוגאס",סרט ענקXD פרק10 הם חייבים להיות ביחדXD דאגי ומאי כאלה מתוקים@#$%^
זה כ"כ מזכיר לי אותם ב"לא רק ידידים" כ"כ אהבתי אותם שם, ואיך שהם רבו והוא גילה על האקס שלהXD פרקים ממש ממש מצחיקיםXD ממש נקרעתי בשיחות של טום ודאגי
זה כ"כ משפתר ונהיה מעולה
אחח,אני כ"כ אוהבת לקרוא ת'פיקים שלך
!@$^&
סורי על החפירהXD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחח הוו תודה תודה../images/Emo3.gif יאו אני אוה

אוהבת כאלה תגובות, תחפרי כמה שבא לך XDD אני שמחה שאני משתפרת
אני בכלל לעומת הפיק הראשון שלי, זה שיפור בטוח חח קרמים? היה גם בסרט ההוא? לא ראיתי אותו.. חח כאילו ראיתי חלק על המחשב של בת דודה שלי אבל בלי קול ותרגום ולא נראה לי משהו XD

m o r 1 0 2

New member
חח זה לא היה../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

המשפט:""אנחנו נוסעים ללאס וגאס, בייבי!" היה בסרט,קמרון ואשטון אמרת את זה באותו זמן,זה היה כזה מצחיק
אבל איך שדיימנתי את טום אומר את זהXD על הקרמיםXDDD,ממש ניקרעתי
חח,תהיי בטוחה שאת עוד תישתפרי!! אבל בפרק הזה ממש אפשר לראות

למעלה