Through The Mirror
פרק 11

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifThrough The Mirror../images/Emo180.gifפרק 11../images/Emo160.gif

תקציר הפרקים הקודמים החזרות למופע הגדול נמשכו ובין מיקי ודני עדיין הייתה משיכה שכזו אך כלום לא קרה בניהם. דני ניסה להתקשר אל מיקי שוב ושוב אך ללא מענה והשאיר לה מספר הודעות גדול. לבנתיים טום הודיע לבנים שהם נוסעים ללאס וגאס יחד עם הבנות כמתנה מחברת התקליטים שלהן, והם החלו לארוז ולצאת לדרך, על המטוס לדני היה פחד מטיסה וניסה להירגע,חלק מזה היה שהוא נכנס אל תוך השירותים עם מיקי כדי לדבר איתה והוא הצליח. השורות האחרונות: "אממ, כל מה שאני רוצה זה לבדוק את האפשרויות שלנו". "אני לא ממש יודעת" מיקי השפילה ראשה. "את זאת שקבעת את החוק הזה, שאסור לכן להיות עם שותפים עסקיים או משהו כזה" דני אמר. "אני מניחה" היא אמרה. "אז אני בטוח שאת יכולה להתגמש" הוא חייך. "אני באמת צריכה להשתין" מיקי הביטה אליו למעלה. "אוה, כן... אני יוצא. תחשבי על זה" הוא אמר ויצא מן התא. "גאד" היא מילמלה. "מעניין מה הם עשו שם" צחקה אחת הדיילות. הפרקים הקודמים: פרק 9+10 פרק 11 *על קרקעת ארה"ב- היום הראשון* "גבירותיי ורבותיי, בעוד רגע יפתח פתח היציאה והמדרגות ותוכלו לצאת בשלום. יום נעים" "נו תרד כבר" דאג רדה בהארי. "הו! קרקע!" דני השתטח על הריצפה ונישק אותה כאילו הייתה אהובתו. "תתבגר" אמר אחד מהעוברים והשבים. "רגע אחד... זה לא לאס וגאס" אמר טום. "עין חדה" צחקה מיקי. "טיסות לכיוון לאס וגאס בוטלו, אין לי מושג למה אז נאלצנו לרדת במקום אחר ולנסוע עד לשם" אמרה מאי. "כלומר..." טום תהה. "יש לנו מיני וואן!" אשלי צחקה והצביעה על המיני וואן שהופיע בול בזמן על הכביש מחוץ לשדה תעופה. "הוא ענק נכון, שיספיק לכולנו" היא חייכה. "לא, דיי..." דאגי נרתע. "אל תתייחסו אליו, יש לו סיוט ממיני וואן" הארי אמר. "דאגי, אל תפחד... אתה רואה: אין לו שיניים, הוא לא שחור, ואין בו את סקובי דו הרצחני" הארי לחש לדאגי. "אוי אוי אוי" מאי ואשלי גיחכו. "מי נוהג?" אלכס שאלה. "רגע, כמה זמן זה ייקח?" שאל דני. "אממ לא יודעת.. שנייה" אמרה מיקי. "אלכס.. תשאלי מישהו, בבקשה?" עשתה לה פאפי אייז. "סליחה, אדוני... אתה אולי יודע מה המרחק מכאן עד ללאס וגאס? במכונית" היא שאלה. "ובכן, אם נחשב את העצירות שתעשו בדרך למנוחה... ואוכל... אני מניח ש—" האיש אמר. "יומיים". "יומיים?!" טום הופתע. "ואוו" אמרה מאי. "תודה" אלכס אמרה וסובבה את ראשה אל כולם ועיניה עגולות ופתוחות מפליאה. "אף פעם לא הייתי יומיים בדרכים, זו תהיה חוויה" אמרה מיקי. "אולי לך" אמרה אשלי. "כאילו... כל הזמן להזיע וללא מקום קבוע להתקלח ולמרוח קרמים ו.. ו.. אוף". "צודקת" הארי אמר. "קרמים" דאגי צחק. "ענק". "נצטרך להסתפק בזה" אמרה מיקי. "אני נוהגת". "קדימה לאוטו!" אמר טום וכולם העמיסו את הדברים שלהם עליו והם יצאו לדרך. "איך נדע לאיפה לפנות וזה?" שאלה אשלי. "מפה, קחי" נתנה לה אלכס. "את נותנת לטיפשה הזו מפה? כל מה שהיא יודעת לקרוא זה מגזיני אופנה" צחקה מאי. "מה רע באופנה?" שאל הארי. "אופנה" דאגי לגלג. "ענק". "תגיד, מה הבעיה שלך?" שאלה אשלי. "כן, באמת!" בעקבותיה הארי. "הארי, את מתנהג כמו בת" דאגי צחק. "רואה, אני אפילו מתחיל לפנות אליך כמו אל בת מבלי שאני אשים לב". "זהו זה!" הארי התנפל עליו. "בנים! בנים! זה כל כך אופייני להם" מאי ואשלי ניסו להפרידם. "אני לא יכולה לנהוג ככה!" מיקי צרחה. "ההגה! תייצבי אותו!" דני עזר לה. "הוא תקוע לי במשענת!" מיקי התכוונה אל דאגי שנצמד אליה למשענת. "חיות" אלכס צחקה יחד עם טום. "זה כמו מופע טוב". "בא לי פופקורן" טום שיתף. "נכון?! גם לי..." אלכס אמרה בקול גבוה. "תעזוב אותי כבר..." דאגי הוריד את ידיו של הארי מחולצתו. הם התיישבו כל אחד בקצה השני, בניהם ישבו מאי ואשלי. *בלילה* "את לא רצינית" אשלי הסתכלה מן החלון. "מוטל זול?". "עכשיו 11 בלילה, ואנחנו עייפים אז כן, זה כל מה שיש בדרכים האלו, אלא אם כן את מעדיפה לישון בחוץ... יחד עם העקרבים והנחשים החמודים שיבואו לבקר" אמרה לה מיקי. "לא לא לא, זה בסדר גמור" אשלי אמרה ויצאה מן המכונית. "תנו לנו" אמרו הבנים וסחבו להן את המזוודות כמו ג'נטלמנים. *היום השני- לאחר נסיעה של שעתיים* "טום. טום!" צעק דני לאחר שטום לא ענה לו. "אני לא אוהב שמדברים בזמן שאני נוהג" הוא אמר. "תקשיב רגע, מה זה הרעידות האלו? דני שאל. "הם ישנים, אז תדבר בשקט. דבר שני, איזה רעידות?" טום שאל ולפתע המנוע נעצר והחל רעש מוזר. "אלה" דני נאנח ויצא החוצה לבדיקה. "תפתח את המנוע". "את מה?" טום תהה. "תלחץ על הכפתור שם!" דני צעק לו מבחוץ. "מה? איפה?" טום חיפש. "אוהו!" דני בעצמו נכנס כדי ללחוץ על הכפתור. "אההה!" טום הבין פתאום. "טיפש" דני מלמל. "מי שמדבר" טום אמר גם הוא. "טוב, אני לא יכול לעשות כלום... המנוע שרוף!" דני הרים ידיים. "מה נעשה עכשיו?" שאל טום. "נלך? נחכה למשיח? מאיפה אני יודע!" דני צעק. "מה קורה?" אלכס קמה משנתה. "האוטו מושבת" טום הסתובב אחורנית ואמר לה. "זמנית?" אלכס שאלה. "לא" טום ענה. "טום, חמוד, בדרך כלל כשאומרים שמשהו מושבת זה אומר שהוא יחזור לפעול מתישהו!" אלכס הסבירה לו. "ואני הטיפש" דני סינן. "אנחנו תקועים פה, לתמיד". "מה?!" היא צעקה צעקה שהעירה את כולם. "לא!" אשלי צעקה ארוכות. "זה הסיוט הכי גרוע שיכול להיות! להיתקע במדבר...". "בואו נצא ונחפש מישהו שיעזור לנו" אמרה מיקי שגם היא התעוררה. הם יצאו מן האוטו יחד עם המזוודות שלהם שהיו גרורות מאחוריהם. "אין לי כוח" אשלי זעקה. "אנחנו מסתובבים כבר שעתיים פה" מאי התלוננה. "מזגן". "המזגן הזה נשמע לי רעיון טוב במיוחד כרגע!" אמר דאגי וניפנף בידו על פניו. "אתה צודק," מיקי עשתה כמוהו ונופפה בידיה כדי ליצור רוח. "מזגן בהחלט יתאים לי עכשיו" . "כן, רוח טובה, לימונדה בתוך כוס עם מטריה קטנה, בריכה, מליון נערות בבגדי ים..." דאגי דיבר אל עצמו. "דאגי, עוד מילה אחת והלחי שלך תפגוש את היד שלי, וזה לא יהיה נעים במיוחד!" הזהירה מאי. "מה??" דאגי אמר וניגב את הזיעה ממצחו. "אתה מקשקש כל הדרך, וזה נמאס" אמרה מאי. "קדימה אשלי... את משתרכת מאחור" קרא לה הארי. "אני לא יכולה, פשוט לא" היא אמרה בייאוש. "אני על עקבים...". "בואי" הארי הגיע כדי לעזור לה ולקח ממנה את המזוודה. "תודה" היא חייכה אליו. "היי! היי!" מיקי, אלכס ודני החלו לנופף למשאית שעברה באותו רגע. "עצור בבקשה!" צעקה מאי. המשאית נעצרה והאיש אמר "צריכים הסעה? אני בדרכי ללאס וגאס". "כן! כן! נשמח" אמרה מיקי. "יש מקום מאחורה, קפצו" הוא היה איש צעיר ונאה, היה להם מזל. "יש!" אשלי צהלה משמחה. --------------- עוד פרקקקקק

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 12../images/Emo180.gif

שוב זה לא עשה
הפרקים הקודמים:http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=121133341 ----------------------- פרק 12 "אלוהים" אמר הארי כשעלה למשאית. "איכס" אשלי אמרה. "הוא מבריח אנשים?". "כנראה.. תהיי בשקט, לפחות אנחנו מגיעים לאיפה שאנחנו אמורים להגיע" אמרה מאי. "שלום... היי" מלמלה אשלי בין האנשים כשהיא מנסה לתפוס תנוחה נוחה. "what's up sweet cheeks?" אחד מהבחורים תפס לאשלי בתחת ואמר במבטא מקסיקני. "אוה!" אשלי סטרה לו על היד. "ענק" דאגי צחק. "זה כמו בסרטים". "הגענו! תודה לאל, תודה תודה" אשלי שמחה. "ואוו" דאגי התפלא. "יפה כאן... ממש" אמר הארי. "ממש מעבר לפינה המלון שלנו" אמרה מיקי והם החלו ללכת. "וויפי!" אשלי החלה לרוץ. "פתאום היא יכולה" אלכס ומאי צחקו. הבנות והבנים התמקמו כל אחד בחדריהם ופרקו את המזוודות, הם הולכים להיות שם שבוע בדיוק וכבר יומיים הלכו על נסיעות. כשהגיעו הבנות הלכו הישר למיטה ללא פריקת המזוודות שלהן. *ביום השלישי בוגאס* "אני לא מאמינה שעוד 3 שבועות ההופעה" אמרה אלכס והיא פורקת את המזוודה שלה. "אני כל כך מתרגשת... אני מרגישה שזה הולך להיות פצצה" אמרה מיקי והוציאה את בגדיה שנשארו במזוודה. "למה הבאת את זה?" שאלה אלכס על בגד מסוים שהביאה מיקי. "לא יודעת... אני מרגישה סקסית עם זה" מיקי חייכה. "אולי זה לכבוד מישהו?" אלכס קרצה לה. "לא, זה לא מה שאת חושבת... אני ודני דיברנו, רק שתדעי. כאילו, בערך דיברנו" מיקי סיפרה. "נו ו—" אלכס חיכתה לשמוע פרטים. "והוא רוצה לבדוק את האפשרויות, להתגמש עם החוקים אולי" מיקי צחקה. "את יכולה לעשות את זה נכון?" אמרה אליה אלכס. "אבל הבנות.." מיקי היססה. "הבנות כבר מתגמשות עם החוקים, את בכלל שמה לב לאשלי והארי??" אלכס האירה את פניה. "אני מניחה שאת צודקת" אמרה מיקי ונשכבה על המיטה עם פניה כלפי התקרה. "ברור שאני צודקת!" אלכס קפצה עליה. "משוגעת!" מיקי צחקה. "אז מה עושים היום?". "מהמרים!" אלכס התלהבה. הבנות שמו על עצמן משהו ויצאו לחרוש על הקזינו. "נביא את הבנים?" שאלה מאי. "אם את רוצה... אני ואלכס הולכות לשולחן ההימורים! ואוו" מיקי אמרה לה והן הלכו. "אשלי, בואי איתי" מאי הציעה לה והן הלכו להביא את הבנים. "יין?" אמר מלצר שעבר על יד אלכס ומיקי. "תודה" חיוך רחב על פניהן. "פליז להצליח!" מיקי זרקה את הקוביות בתקווה להשיג עוד מספר מנצח. "7! יש לנו זוכה" האישה שהייתה אחראית על שולחן ההימורים חייכה. "יש!" אלכס צעקה. טיפה אחרונה של יין בגוון הבורדו נשפכה באיטיות אל פיה של מיקי. "הולך לך היטב..." אמר בעל הקזינו כשהגיע. "מיקי לנינג" היא הציגה את עצמה. מיקי הסיטה את קצוות שיערה בצבע חום כהה, כמעט שחור, הביטה בבעל הקזינו וחייכה. "אני טובה בזה" היא אמרה. "את יודעת שאני לא אומר את זה ללקוחות שלי," אמר בעל הקזינו. "אבל במקומך הייתי עוצר כאן וגורף את השלל". מיקי חייכה. "רק התחלנו. אני אקח עוד סיבוב" היא אמרה. "דאגי... דני?" מאי ואשלי התהלכו במסדרונות המלון. "זה שלי! אתה שומע!" דני צעק על דאגי בחדרם. "הם פה" אשלי דפקה על הדלת. "כן?" דאגי צעק. "זו... אשלי ומאי" היא ענתה. "כנסו" דני הזמין אותן. "בא לכם לבוא למטה להימורים?" מאי שאלה בהתגרות. "עכשיו?" שאל דני. "אהא, מיקי ואלכס כבר למטה" מאי אמרה לו. "אוקיי, נבוא... רק נתארגן" דני אמר. "תגידו גם להארי וטום" אשלי אמרה ויצאה מן החדר. יין נוסף נמזג אל הכוס הצרה גבוהת-הרגל. מלבד המוזג רותקו כולם אל גוף המרובע והמנוקד; הקובייה המשיכה להתגלגל. היא החלה להאט מהלכה ולרגע נעמדה על פינתה. לבסוף, בקול חבטה חלוש, נעצרה. חמש. "עכשיו את צריכה לפחות שש, מיקי" אמר בעל הקזינו. היא לגמה מעט מין היין ואמרה "קדימה". היא מיששה את הקובייה, נשקה לה לרגע "גם את אלכס, נשקי!", ושחררה אותה להתגלגל על השולחן המכוסה בד ירקרק. הקובייה החלה להתגלגל במהירות, מרתקת אליה עתה גם את מוזג היין. לרגע הסתחררה, האטה מהלכה ונפלה. שש. קול שריקה מתפלא נשמע בחדר. חיוכה של מיקי התרחב. היא לגמה לגימה קטנה מין היין. "עוד סיבוב?" נשאלה. היא הניחה את הכוס ארוכת-הרגל על השולחן והנהנה לחיוב בראשה. "הנה אתן!" מאי מצאה את אלכס ומיקי. "בנות, אתן לא תאמינו! אנחנו ברצף ניצחונות!" מיקי אמרה להן כולה מחייכת ומתלהבת. "היי בנות!" דני ודאגי הגיעו. "מנצחות?" שאל דני. "ועוד איך!" ענתה אלכס. "בא לך לעשות את הכבוד?" אמרה מיקי אל דני שהיה כעת לידה, על יד בעל הקזינו. "אממ" דני מלמל. "נו, נשק אותה" אמרה אלכס. "אוקיי, אני יכול לעשות את זה עכשיו" דני אמר וניגש קרוב אל מיקי ונשק לה בפה, נשיקה ארוכה. אך נראה שמיקי רצתה להתרחק. "דני! מה אתה עושה?" מיקי שאלה בבילבול, ידה על חזהו. "היא אמרה לי לנשק אותך!" דני אמר והצביע על אלכס. "מה?" מיקי הסתכלה אליה. "לא את מיקי! את הקובייה! זה מביא מזל" אלכס הסבירה. "אה..." דני השפיל ראשו. מיקי התקרבה אל דני ולחשה באוזנו "היא הייתה טובה, הנשיקה" היא התרחקה ממנו וחייכה אליו. באה לזרוק את הקובייה מידה, אך לא לפניי שדני הרים את ידה ונישק לקובייה. "ניצחון!" דני התפלא. "ענק!" דאגי אהב את המשחק. "אפשר לעשות בזה מיליונים". "אני בספק אם אתה תוכל" בעל הקזינו הביט בדאגי מלמעלה ועד למטה. דאגי פלט גיחוך קטן. "אני חושבת שאגרוף את הכסף עכשיו" מיקי אמרה בחיוך גדול. "אנחנו עשירות!" אלכס אמרה בצעקה. "אני יודעת! זה כל כך מגניב!" מיקי חייכה ונופפה בידיה. "דני!" מיקי התנפלה עליו וחיבקה אותו בחוזקה. "ואוו" דני התפלא ונזרק אחורנית. "תודה" היא התרחקה וחייכה אליו. "בא לך לרקוד?" שאל דני לצלילי המוזיקה ברקע כשהם נכנסו לאזור המסעדה. "בוודאי, בשמחה" מיקי אמרה לו והם נעו לכיוון רחבת הריקודים. "חשבת?" דני שאל. "כן... אני חושבת שאני... אוכל להתגמש, איכשהו, אני מניחה" היא אמרה לו. "ואוו, זה חדשות טובות. אני שמח שהחלטת ככה" דני חייך את חיוכו היפיפייה. הוא הצמיד את מיקי אליו וראה את כולם מסתכלים עליהם. "מביך" הוא מלמל. "חשבתי שאמרתי לה משהו" אשלי אמרה לעצמה ונעצה את עיניה במיקי. "אויש סתמי, כאילו שאת לא עושה את אותו הדבר בדיוק" אלכס אמרה לאשלי. "לא..." אשלי ענתה לה והסתכלה אל כיוונו של הארי שהביט גם בה באותו רגע וחייך חיוך מתוק. "ממש לא..." היא הוסיפה והמשיכה להסתכל על מיקי ודני. "בואי.." דני משך את ידה של מיקי. "מה? לאן?" היא שאלה. "לחדר... ש-לי" דני חייך. "למה?" מיקי התמהמה. "אל תדאגי, לא יקרה כלום, אני מבטיח" דני הבטיח לה והם הלכו. בדרך הוא שלח הודעת טקסט לדאגי שידאג להודיע לו מתי שהוא מגיע לחדר. "הם עולים לחדר?" אמרה אשלי. "כבר?". "כנראה" אלכס חייכה. "שתהיה בריאה" אשלי צחקה והיא והחבורה הלכו משם לכיוון המועדון. ------ אוקיי, מחכה לתגובות

dougie10

New member
וואוו...אני רוצה עוד פרק....אפשר היום?....

זה נגמר במטח...אני רוצה לדעת עוד!!...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיזה מתח חחח הנה העלתי עוד

רק בגלל שביקשת

איזה מדהים !!

"רק שתדעי, אני ישן במיטה הזוגית, דאגי בספה הנפתחת... יש לו טראומה ממיטה זוגית" סיפר דני. "לילד הזה יש הרבה טראומות, אני רואה" צחקה מיקי. חחחח עאלק טראומה,בטח סתם דפק את דאגי לישון על הספה.תמיד דופקים אותו מסכן XDD "שירות חדרים! תפתחו הדלת!" נשמעו קולות צחוק. "עוד מעט אני אפתח להם משהו אחר!" הארי התקדם לכיוון הדלת. גאדד הוא כזה חמודיי :) הפרקים רק נהיים יותר טובים! ואת כותבת מהמם !!

McGirl For Life

New member
יאי עוד פרק!!

"דאגי, אל תפחד... אתה רואה: אין לו שיניים, הוא לא שחור, ואין בו את סקובי דו הרצחני" חחח "קרמים" דאגי צחק. "ענק". "אופנה" דאגי לגלג. "ענק". חח דאגי יוצא מה זה טיפש
"בא לי פופקורן" טום שיתף. חח איזה שמן "מה נעשה עכשיו?" שאל טום. "נלך? נחכה למשיח? מאיפה אני יודע!" דני צעק. חחחחחחחחחחחחחח "טום, חמוד, בדרך כלל כשאומרים שמשהו מושבת זה אומר שהוא יחזור לפעול מתישהו!" אלכס הסבירה לו. "ואני הטיפש" דני סינן. "אנחנו תקועים פה, לתמיד". דיי אני נשפכת פה.... עאלק "טום, חמוד," XDDDDD -ממשיכה לפרק 2- "ענק" דאגי צחק. "זה כמו בסרטים". דיי הוא כזה מסטוווללל "וויפי!" אשלי החלה לרוץ. "פתאום היא יכולה" אלכס ומאי צחקו. DD: "לא יודעת... אני מרגישה סקסית עם זה" מיקי חייכה חחחח (מיקי זה די לא נעים לדמיין אותך בבגדים סקסיים או יותר נכון בחתיכות בד סקסיותB זה מחזיר אותי לקטע של מיקי ודני באמבטיה ב'לא רק ידידים' וזה היה קטע קשה לדמיון...-|שוט מי) "נו, נשק אותה" אמרה אלכס. "אוקיי, אני יכול לעשות את זה עכשיו" דני אמר וניגש קרוב אל מיקי ונשק לה בפה, נשיקה ארוכה. אך נראה שמיקי רצתה להתרחק. "דני! מה אתה עושה?" מיקי שאלה בבילבול, ידה על חזהו. "היא אמרה לי לנשק אותך!" דני אמר והצביע על אלכס. אוווו.......... "ענק!" דאגי אהב את המשחק. "אפשר לעשות בזה מיליונים". דיי הוא כמו ילד קטן איזה חמוד
להלהלה אני לאהוב פיק שלך להלהלהלה מחכה ליום שלישי[?] מה עם הרקעים שלי?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifXD בלי מחשבות כחולות XDD

איזה קטע במקלחת? שדני עירום ומיקי נכנסת אליו ואז הם מתנשקים ומתגנבים לחדר ו... ו... ו...
חחחחח בהחלט קטע שקשה לדמיין... לי לא ממש אבל כל כך הייתי רוצה לעשות את זה XDD [לא, את זה, את זה XD] מחר הרקעים שלך יהיו מוכנים
ואני יעלה אותם בשרשור של יום ראשון
סבבה? וכן יום שלישי עוד פרק, עכשיו אני מעלה אבל את פרק 13

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 13../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

החלטתי לשתף אתכן בעוד פרק
-------------------- פרק 13 "אחלה חדר" מיקי נכנסה יחד עם דני אל חדרו. "רק שתדעי, אני ישן במיטה הזוגית, דאגי בספה הנפתחת... יש לו טראומה ממיטה זוגית" סיפר דני. "לילד הזה יש הרבה טראומות, אני רואה" צחקה מיקי. "אכן כן... מתוסבך" דני צחק והתיישב על המיטה. "בוא רק... נדבר" אמרה מיקי. "אוקיי..." דני אמר. "באמת?" מיקי התפלאה. "כן אני יודע, בחורים אחרים כבר ממזמן היו מנסים להשכיב אותך" דני צחק. "בלשון המעטה" מיקי חייכה. "אבל אני לא כמו אחרים... אני שונה" דני הזיז שיערה מלחיה של מיקי. "כך אני רואה" מיקי הסתכלה על דני, ממש אל תוך עיניו. מנסה לראות מה הוא חושב. הוא התקרב אליה עוד ועוד ועוד עד שהם התנגשו זה בזה. "אאוץ'" דני צחק. "זה לא היה כל כך מוצלח" מיקי צחקה הרבה. "רוצה לנסות שוב?" הוא שאל בהיסוס. "אהא" היא קרצה לו. הם התנשקו, הפעם כמו שצריך. מיקי ודני נפלו אל המיטה והמשיכו להתנשק. דני הפסיק והסתכל על מיקי, רק הסתכל. "רוצה לישון פה?" דני שאל שאלה מוזרה. "לישון?" מיקי שאלה. "רק לישון, זהו" דני אמר לה. "אוקיי" מיקי אמרה ועלתה אל חדרה להביא כמה דברים. שניהם לאחר שלבשו פיג'מה, דני עם בוקסר בלבד ומיקי עם הבייבי דול הסקסי שהביאה איתה ומעליו חלוק ממשי. "תראי לי!" דני ביקש. "לא" מיקי התגרתה בו ופתחה וסגרה את החלוק במהירות. "מיקי" דני כיווץ את עיניו. "לא, אני לא חשה בנוח... רק לישון, לילה טוב" מיקי נכנסה אל מתחת למיטה וכיסתה את כולה. "שקרנית" דני נישק אותה. הם התכרבלו ביחד בין השמיכות והלכו לישון. "שיט" דני אמר כששמע את הפלאפון שלו מצלצל. 'דני אני עולה, אני אהיה בשקט'- זה היה דאגי ששלח הודעת טקסט לדני, כמו שרצה. דני חזר לישון וקיווה שדאגי לא יעיר אותם בטעות. "אז...לילה טוב" אמרה מאי לדאגי שהם עמדו מחוץ לחדרה של מאי. "לילה טוב" דאגי אמר לה. "תודה שליווית אותי" מאי חייכה. "אין בעיה" דאגי אמר, נופף לה לשלום והלך. אשלי באה לאחר מכן אל חדרה המשותף עם מאי. רק אלכס הייתה בחדר לבד משום שמיקי הייתה עם דני. *היום הרביעי- השכם בבוקר* זה היה דני שהתעורר ראשון. ראשון מכולם. נשאר במיטתו והביט אל התקרה ולאחר מכן הביט אל מיקי. "מיקי..." דני הרהר לעצמו והוא מלטף את שיערה של מיקי שהייתה עם הפנים אליו. היא ישנה בצורה כל כך שלווה. הוא שם את ידו מתחת לראשו כדי לתמוך בעצמו ופשוט לצפות בה. לפתע היא פקחה עיניה, מחייכת. "דן..." היא אמרה לו בקול חלש וצרוד. "אני יכול להישאר ער רק כדי לשמוע אותך נושמת" דני חייך. "הו..." היא פלטה אנחה והתרוממה טיפה. "את יודעת שאת מחייכת בזמן שאת ישנה?" דני אמר. "זה המראה הכי יפה". "באמת?" היא צחקה ממבוכה. "אהא" דני חייך ושם את ידו על מותנייה. "צריך לקום" מיקי אמרה. "עוד קצת... הלוואי ונישאר ככה לנצח, ברגע הזה" דני אמר ובא לנשקה. "לא לא לא" היא צחקה. "מה?" דני הרים ידו ואמר. "משהו קטן שנקרא ריח בוקר" מיקי צחקה. "גם לי יש אותו וזה לא כזה נעים, תאמין לי". "נכון" דני גיחך. הם קמו לצחצח שיניים ביחד, שיחקו קצת עם המים והשפריצו אחד על השנייה. "נו באמת מה אתם עושים שם?!" הם העירו את דאגי בצחוק שלהם. "קדימה דאגי, להתעורר!" צעק דני. "תתעורר אתה" דאגי מלמל ושם את ראשו בחזרה על הכרית. "התקפה!" דני הגיח פתאום וקפץ על דאגי. מיקי עמדה בפתח החדר וצחקה. "ענק" מיקי צחקה במין חיקוי של דאגי. "מצחיק מאוד" דאגי התיישב. "נו קדימה דיי, בסדר אני קם! קרציות". "יופי, הגיע הזמן" דני חייך, גאה בעצמו. "אין כזה דבר לישון עד מאוחר בעיר החטאים" מיקי הסתכלה על דאגי. "הבהרתם לי את זה טוב מאוד" דאגי אמר. מיקי ודני הסתכלו אחד על השני והתפקעו מצחוק. "ממש צמד חמד" דאגי סינן בדרכו לצחצח שיניים. "אנחנו יודעים" מיקי אמרה והיא ודני התכוננו לצאת. "אז אנחנו יורדים להעיר את כולם, אתה מסתדר?" דני אמר לדאגי. "ברור! מה אני ילד קטן, 'הו, אבא, אמא בואו תעזור לי לצחצח שיניים ו-ו- להתקלח, אני מרגיש פיכסה'" דאגי צחק ואמר בקול תינוקי ונופף בידיו לכל עבר. "נו, באמת" הוא הניח את ידיו לצידי גופו. "הייתי מסתפק במילה 'כן' אבל... אוקיי" דני ענה לו במהירות והם יצאו. "שירות חדרים!" נקראה קריאה מחוץ לחדרם של הארי וטום. "למה... הם לא מניחים... לאנשים לישון!!" הארי צעק את המילים האחרונות. "שירות חדרים!" צעקו עוד יותר חזק. "לא רוצים!! קישטה!" צעק טום. "שירות חדרים! תפתחו הדלת!" נשמעו קולות צחוק. "עוד מעט אני אפתח להם משהו אחר!" הארי התקדם לכיוון הדלת. "לא-רוצים!". "היי" דני ומיקי החלו להתפקע מצחוק. "אתה!" הארי לפף את ידו סביב צווארו של דני. "סורי סורי!" דני אמר. "חוצפנים, כנסו" הארי הציע. "מה נשמע, מיקי?". "בוקר טוב, הכל טוב" היא ענתה. "נפלא, קדימה טום לקום!" אמר דני והתיישב על מיטתו של טום. "חשבתי שיש שירות חדרים" טום אמר בקול ישנוני וצרוד. "שירות חדרים של..." דני חיכה שישלים את המשפט. "אוכל?" טום היסס. "ידעתי" דני צחק. "די לצחוק עליו, הוא לא כזה שמן" מיקי אמרה. "את רצינית? את ראית הציצים שלו?!" הארי צחק. "יותר גדולים משלך!" דני צחק. "היי!" מיקי שמה את ידיה על החזה בכדי להסתיר. "ידעתי שבדקת אותי". "אני רק גבר" דני חייך. "אני מקווה" מיקי גיחכה. "רוצה לבדוק?" דני החזיק את מכנסיו. "הו לא! לא עכשיו לפחות" מיקי צחקה. "דני, תפסיק..." הארי הביט אליו ועשה לו סימן. "אז נתראה בבריכה, כן?" מיקי שאלה אותם. "בוודאי" טום אמר. כאשר כולם הופיעו בלובי של המלון לבושים במיטב בגדי הים, הם נכנסו אל תוך האולם המוביל הישר לבריכה, בריכה שנראית כמו חוף. היה קו חוף קטן, בכאילו... עם פס חול עבה שמוביל הישר לבריכה עם מי הכלור. הם נכנסו והנה התחילה המוזיקה להתנגן בכל רחבי אזור הבריכה. "אהבתי" אלכס אמרה והיא מתהלכת בין כל האנשים. "אנשים יפים, מה קורה" דאגי דיבר אל עצמו. "יפה כאן!" מאי התלהבה. "לא היינו במלון הזה עדיין". "נכון, אלכס, אין על דוד שלך!" מיקי חיבקה אותה. הם הניחו את הדברים שלהם על מס' כיסאות שהיו פנויים שם והלכו ישר אל המים. "ג'יראנימו!" דני ודאגי צעקו וקפצו אל המים. הבנות צחקו וגם הם קפצו אל המים בשרשרת שהיו יחד עם הארי וטום. "מוכנים?" שאלה אשלי. "1! 2! 3!" הארי ספר והם קפצו. "היי" דני שחה קרוב אל מיקי. "היי לך בחזרה" היא חייכה. "תמיד חלמתי על להיות עם מישהי בבריכה" דני סיפר. "באמת, חשבת אי פעם שזו תהיה אני?" מיקי שאלה. "בחיים לא" הוא צחק והסמיק. "אתה הדבר הכי חמוד שיש" מיקי אמרה לו ונשקה לו על האף. "זו הדרך החדשה לנשק?" דני שאל וחייך. "אולי" היא ענתה. "אני בעד הישנה" דני אמר. "תזכיר לי?" מיקי אמרה לו בתמימות. דני התקרב אליה ודחק אותה אל שפת הבריכה, כך שהיא נשענה על הקיר והוא היה צמוד אליה. הוא נישק אותה ברכות. היא הרגישה את טיפות המים המטפטפות עליה משיערו המתולתל, ידיהם השתלבו זו בזו ותוך כדי היה חיוך על פניהם. "גם אני בעד הישנה" היא צחקה. "היי, השיער שלך". "מה איתו?" דני הסמיק. "הוא מתולתל" היא צחקה. "כן, עלית עליי... אני מחליק אותו רוב הזמן... זה יותר נוח" דני סיפר. "באמת? תנסה להשאיר אותו מדיי פעם מתולתל, אולי תמצא שזה יהיה ממש יפה" מיקי הציעה. "את כזאת חנפנית" דני צחק ונשק לה. "קחו חדר!" צעקו כולם מאחור ומיקי ודני הצטרפו אליהם. --------- ופה זה נגמר חח תגובווווות

dougie10

New member
שאלה מוגזמת אבל אפשר רק עוד פרק?...

בבקשה!!!...פליז פליז פליז!!!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifXD אממ

לא לא לא נראה לי XDD אני מנסה לעשות את זה לאט אחרת הפיק יגמר מהר והפרקים גם ככה ארוכים פצצות

McGirl For Life

New member
הבייבי דול הסקסי שהביאה איתה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"ענק" מיקי צחקה במין חיקוי של דאגי. DDD: "לא רוצים!! קישטה!" צעק טום.
"שירות חדרים של..." דני חיכה שישלים את המשפט. "אוכל?" טום היסס. "ידעתי" דני צחק. "די לצחוק עליו, הוא לא כזה שמן" מיקי אמרה. "את רצינית? את ראית הציצים שלו?!" הארי צחק. "יותר גדולים משלך!" דני צחק. דיי את מוציאה אותו כזה שמן
מסכנוני......

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחח אני אוהבת להוציא אותו שמן

זו אחת ההנאות שלי חח ואפשר להביא קטעים ממש מצחיקים בגלל זה
כל הפיקים שלי הם בערך מתקיימים יענו במראה הצעיר שלהם שטום היה שמנמנן ודני היה מחליק ת'שיער חחחח אין זה פשוט מתאים להם לצחוק על טום

McFly My Life

New member
מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוחח..אוח..כ"כ מדהים!! "אז אנחנו יורדים להעיר את כולם, אתה מסתדר?" דני אמר לדאגי. "ברור! מה אני ילד קטן, 'הו, אבא, אמא בואו תעזור לי לצחצח שיניים ו-ו- להתקלח, אני מרגיש פיכסה'" דאגי צחק ואמר בקול תינוקי ונופף בידיו לכל עבר. "נו, באמת" הוא הניח את ידיו לצידי גופו. "הייתי מסתפק במילה 'כן' אבל... אוקיי" דני ענה כל כך מתאים להם חחח
"אני רק גבר" דני חייך. "אני מקווה" מיקי גיחכה. "רוצה לבדוק?" דני החזיק את מכנסיו. "הו לא! לא עכשיו לפחות" מיקי צחקה. למה לא?! חחחחחחחח
"זו הדרך החדשה לנשק?" דני שאל וחייך. "אולי" היא ענתה. "אני בעד הישנה" דני אמר. "תזכיר לי?" מיקי אמרה לו בתמימות. דני התקרב אליה ודחק אותה אל שפת הבריכה, כך שהיא נשענה על הקיר והוא היה צמוד אליה. גררררר..
גם אני רוצה!!! מחכה לפרק הבא

למעלה