Through The Mirror
פרק 7

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifThrough The Mirror../images/Emo220.gifפרק 7../images/Emo63.gif

תקציר הפרקים הקודמים מיקי אירגנה מפגש רק עם דני בחדר החזרות. בזמן הפגישה הזו מיקי דני התנשקו במפתיע. מיקי הפסיקה אותו מיד. ךאחר שכל הבנות הגיעו לאולפן חזרות, דני ומיקי יצאו החוצה והתנשקו בשנית, אשלי שראתה את זה אמרה למיקי מה דעתה ואמרה לה להפסיק עם כל העניין הזה בגלל שזה לא מקצועי מצידה. מיקי אמרה לדני שעליהם להפסיק ודני לא הבין מה קרה לה, הוא ניסה להתקשר אליה ולברר אך זו לא היתה מוכנה לומר. השורות האחרונות:"דני, אני לא יודעת מה לומר... זה לא מתאים לי! תמיד אסרתי על הבנות להסתבך בדברים שכאלה... זה לא טוב, לא בשבילי ולא בשבילך... רק תסמוך עליי." היא אמרה לי במקצת דאגה. "אבל מיקי—" התחלתי לומר. "דני, בבקשה לא. אתה עושה את זה ממש קשה בשבילי" היא אמרה וניתקה. הפרקים הקודמים: פרק 5+6 פרק 7 -נקודת מבט של מיקי- לאחר כשעתיים אחרי שדיברתי עם דני החלטתי לצאת קצת מהבית, לנקות את הראש. "מיק... הכנתי עוגת גלידה, בא לך לבוא לשבת איתנו קצת?" שאלה אלכס לאחר שבילתה שעות במטבח בניסיונות להצליח עם המתכון של אימה לעוגת גלידה. "אין לי כוח, אני יוצאת קצת. לשאוף את האוויר הצח של לונדון הקרירה" אמרתי באדישות. "תבטיחי לי שתטעמי אחר כך, אני פשוט חייבת לדעת איך זה יצא" אלכס צחקה. "אוקי" אמרתי בזריזות, לבשתי את המעיל החום הארוך שלי וכובע צמר עם פונפונים תלויים ממנו, הוא היה מתנה שאימי נתנה לי יום לפני שנהרגה. יצאתי מן הדלת ואפילו לא אמרתי להתראות לבנות שפשוט צפו בי הולכת בקרירות כזו. התחלתי ללכת ברחוב דאונינג שהיה באותו זמן רחוב הומה אדם, לא זיהיתי אף אחד שאני מכירה... מדיי פעם עצרו אותי נערות ונערים בבקשה לחתימה, הם תפסו אותי ביום לא טוב. חשבתי לעצמי שאף פעם לא עצרתי את עצמי מלאהוב, אפילו קרה פעם שהתאהבתי במעריץ. זה היה מוזר וכמובן שהבנות העירו לי גם על זה... אבל זה פשוט קרה, אי אפשר לבחור מתי להתאהב ובמי, זה פשוט קורה. הלוואי ויכולתי לבחור, אני בחורה שקל לסחוף... שקל לגרום לה להתאהב. נכון, לפעמים היו מנצלים אותי בגלל זה כשהייתי הרבה יותר צעירה. האהבה הראשונה שלי הייתה בגיל 15, ביום הולדת שלי... כאשר מישהו הגיע למסיבה ותפס את עיניי, אהבת נעורים... אין דבר שמשתווה לתקופה ההיא. "אוה! סטייסי! מה את עושה פה?" לפתע ראיתי חברת עבר שלי, זיהיתי אותה עוד מרחוק. היא נראית בדיוק אותו הדבר כמו בכיתה ט'. "באתי לעשות קצת קניות, לתינוק היפיוף הזה" היא אמרה לי. "זה שלך? איזה חמוד... נחמד לראות אותך, לא זיהיתי פה אף אחד... ובדרך כלל ברחוב הזה אני תמיד פוגשת אנשים" אמרתי לה. "טוב זה כי את מפורסמת" סטייסי אמרה לי. "לא התכוונתי למעריצים" הסברתי את עצמי. "אוה, טוב אני חייבת לזוז... יש לי בעל שצריך לחזור כל רגע הביתה" סטייסי אמרה לי והלכה לדרכה. לפתע, בין האנשים זיהיתי מישהו, עוד מישהו. מישהו שראיתי עד לא מזמן, שלא רציתי כל כך לראות כרגע. זה היה דני, דני ג'ונס מהלהקה. דווקא עכשיו, דווקא הוא מכל האנשים שיש. הוא עמד לפניי, מולי, במשך דקה הבטנו אחד בשנייה, מביך. לא אמרתי מילה. חייכתי והמשכתי ללכת, כמה קרירה אני יכולה להיות. "מה זה היה?" שמעתי אותו מלמל קצת, הבטתי אחורה וראיתי אותו, פשוט עומד שם ומביט בי. איך אוכל לעשות ככה חזרות, זה לא יכול לקרות. חזרתי הביתה והישר למיטה. "מיק! הבטחת!" צעקה לי אלכס. "מחר, מבטיחה" אמרתי לה והמשכתי ללכת הישר לחדר שלי, החלפתי בגדים ונשכבתי במיטה. "מה יש לך..." היא מלמלה בשקט. הבטתי לתקרה שהייתה מלאה בכוכבים, כוכבים שהדבקתי כל פעם שהתגשם משהו שרציתי. היו שם הרבה כוכבים. יש עוד דבר אחד שאני רוצה, אבל לא נראה לי שהוא יקרה בקרוב. גאד, מה אני יעשה. -נקודת מבט כללית- "מיק... מיק, מיק!" זו הייתה אשלי. "היא כזאת ישנונית!" מאי החלה להתעצבן. "היא לא תמיד ככה, היא תמיד קמה לפניי כולנו, תודו" אלכס צחקה. "בסדר, אבל אנחנו ממהרות עכשיו. מה יש לה בזמן האחרון" שאלה אשלי. "מיקי!!!" מאי צעקה. "מה?! מה קרה??" מיקי קמה כולה מבוהלת ומזיעה זיעה קרה. "היי, היי את בסדר?" אשלי התיישבה על מיטתה של מיקי והחזיקה את ידה. "אוי, כן..." מיקי שיחררה אנחה גדולה. "זה רק היה חלום רע, ממש רע". "אשלי, מאי אתן יכולות שנייה לצאת?" שאלה אלכס, רצתה פרטיות. "מה קרה?" מאי שאלה. "בלי שאלות, זה משהו... אישי, מאוד אישי" אלכס גיחכה. "אם את אומרת" אמרה מאי ויצאה יחד עם אשלי. "זה עליו? שוב?" שאלה אלכס את מיקי שנכנסה לשירותים לנקות את עצמה קצת. "כן... אני לא יודעת מה לעשות כבר" מיקי התיישבה על המיטה ברגליים משולבות. "אין מה לעשות, את צריכה להתמודד עם זה. את תהיי בסדר. את עוד תראי" אלכס חיבקה אותה חזק והזיזה את שיערה מפרצופה המזיע. "לכי להתקלח, אנחנו מחכות" אמרה לה אלכס. "תודה" מיקי אמרה בזריזות והלכה להתארגן. "מה קרה לה?" אשלי שאלה מיד לאחר שאלכס יצאה מן החדר. "כלום" היא ענתה. "מה כלום?פעם לא היו בנינו סודות... למה את לא יכולה לספר?" שאלה מאי. "זה בחירה של מיקי אם לספר או לא, לא שלי. סורי" אלכס הסבירה והלכה למטבח. "בנות, יוצאים?" מיקי שאלה. "כן... רק... שנייה" מאי הסתבכה עם הגיטרות. "נו!" מיקי הייתה לחוצה מתמיד. "מה?! אני לא מבינה את הקטע! אולי פשוט נשאיר אותן באולפן? יהיה לנו הרבה יותר קל מאשר לסחוב אותן כל יום" מאי התעקשה. "רעיון טוב, לא?" הצטרפה אליה אלכס. "לא" מיקי נכנסה למכונית ולא אמרה מילה נוספת. "אולי גם נשכור נהג... הו רגע, לא!" מאי חיקתה את מיקי. הבנות הגיעו לאולפן למראה הבנים שכבר החלו בחזרות שלהם. היו 2 אולפנים נפרדים כדי לא להפריע אחד לשני, אך כשעשו חזרות יחדיו כולם היו באולפן אחד. "שלום בנים!" מאי נכנסה כולה מלאת מרץ. "שלום גם לך" דאגי חייך חיוך גדול מאוד. "היי" מיקי התיישבה כיסא אחד מדני ואמרה לו מילה בודדה אחת. "... היי" דני היסס. "shall we begin?" אשלי אמרה במבטא בולט מאוד. "בהחלט, יקירתי" אמר הארי. הבנים והבנות היו כבר מאוד מיודדים ואהבו לצחוק מדיי פעם באולפן מאשר להיות כל הזמן באווירה של מקצועיות. מה שהבנים והבנות התאמנו יחדיו זה על שיר שאותו הם ניסו לחבר יחד כדי להציג ברגע הפתיחה של המופע, מין דואט שכזה. מיקי ואלכס כבר כתבו כמה בתים ועכשיו תורם של הבנים לכתוב בתים ואז לראות איך לשלב את הכל יחד, היום הם מראים מה הם עשו. "אוקי, זה בערך מה אני ודני הצלחנו לכתוב. חלק מזה גם דאגי כתב, הוא נורא מוצלח כשהוא רוצה" צחק טום והראה את הבתים. "If you come again you will see what kind of a man I am, you'll understand That everything I do, it's all, it's all just because of you. When you look into my eyes you can see that it's true, yes, my love for you" "אז...?" טום אמר בהיסוס רב ופחד מן התגובה של הבנות. "נשמע טוב, בנים" אמרה אלכס. "כן, עבודה טובה... נראה איך נשלב את זה כבר, כל מה שעלינו לעשות עכשיו זה לשבת יחד ולכתוב את המעבר" אמרה מיקי והיא נשמעה מרוצה מאוד. "נהדר, אנחנו נקבע איתכן כבר" אמר להן טום. "נמשיך בחזרות הנפרדות, ובנות מחר אנחנו הולכות לראות את האצטדיון!" אמרה מיקי בהתלהבות גדולה. "יופי! יואו אני כל כך אוהבת את זה, לעצב... לראות את המקום ואחר כך להתאמן שם!" אמרה אשלי. "ואוו, אני מת לדעת איך זה" אמר דאגי בציפייה. "אתה תאהב את זה, האנרגיה של הקהל, התגובות שלהם, האהבה שלהם אליך ולמוזיקה. זה מדהים, זה הדבר הכי טוב שיש" ------ עוד פרק מגיע, והשורות הללו.. הכל מראשי
המצאתי שיר שלם.. אתן עוד תראו

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifהמשך פרק 7|+ פרק 8../images/Emo124.gif

ההמשך של הפרק הקודם- ולמי שרוצה הנה הפיק הראשון שלי גם עם מקפליי, חובבני למדיי XD ---------- "חוץ מאהבה" צחקה אשלי. "גם זה" אמרה מאי. "אוקי אנחנו זזות" אמרה מיקי והחלה ללכת לכיוון האולפן השני. "רגע מיקי!" דני הזדרז להיתקל בדרכה. מיקי הסתכלה עליו לשנייה, נתנה לו הנהון שסימן 'לא עכשיו' והלכה. "מיקי מיקי מיקי" אלכס לקחה את מיקי הצידה במהירות. "היי! מה קרה?" מיקי הייתה מבולבלת. "הכאבת לי" כיווצה עיניה. "זה מה שאני רוצה לשאול, מה- קרה?!" שאלה אלכס. "בקשר..." מיקי אמרה. "לדני, לא אמרת לי שהזמנת אותו לפגישה ההיא והכל הלך נהדר?... אני חושבת שמשהו קרה ובגלל זה כל המצב רוח החרא הזה שלך בימים האחרונים, מה קרה איתו?" אלכס חקרה אותה. "כלום, ממש כלום... פשוט אשלי ראתה אותנו והיא הזכירה לי את מה שתמיד אמרתי לכן, לא לערבב עסקים עם הנאה... את יודעת מה זה אומר" מיקי הסבירה. "הלו! את לא רואה מה הולך? את משוגעת? אשלי ומאי לגמרי מפלרטטות עם דאגי והארי!" אלכס פקחה את עיניה. "לא יודעת, כל מה שאני יודעת זה שסיימתי איתו... אני לא יכולה להסתכל עליו אפילו, הוא יותר מדיי..." מיקי אמרה. "כן, אני יודעת... מה לעשות, גם טום כזה" אלכס צחקה. "בקושי" מיקי ענתה. "תחזרי בך!" אלכס נתנה לה דחיפה קטנה. "לא ולא" מיקי גיחכה והזדרזה לאולפן. פרק 8 לאחר 4 שעות מעייפות של חזרות, בלי ועם הבנים, הבנות חזרו הביתה... עייפות מתמיד. "מיק, הגיטרה שלך" סימנה לה אשלי. "תשאירי אותה באוטו, ממש אין לי כוח לזה" מיקי אמרה. "כל החזרה היא הייתה כזו... לא מלאת חיים" אמרה מאי לאשלי. "אני יודעת, אלוהים יודע מה קורה לה... אני אשאל אותה היום" אשלי ענתה. "היי, תתעודדי... יש עוד הרבה דגים בים" אלכס באה אל מיקי ששטפה כלים, הניחה את ידה על כתפה ואמרה. "אבל הוא, הוא הדג שעלה בחכתי... ועכשיו אני צריכה לשחרר אותו" אמרה מיקי והסתובבה אל אלכס. "זה יותר גרוע מזה שהתאהבת במעריץ ההוא" צחקה אלכס. "זה היה משהו מיוחד, חד פעמי!" אמרה מיקי. "כן אני יודעת... טוב תתכונני, זה ערב סרטים!" אמרה אלכס. "אני חושבת שאלך לנוח, כלומר, לישון" מיקי גיחכה. "מיק... זו מסורת" אמרה אלכס. "תצטרכו לקיים אותה בלעדיי עכשיו" אמרה מיקי וניגשה לחדרה. "אולי... אחרי שייגמר הסרט אני אבוא לחדר שלך וננסה לכתוב את המעבר?" הציעה אלכס. "אם אהיה ערה, בשמחה" אמרה מיקי מרחוק. "לאיפה היא הולכת?" שאלה מאי כשיצאה מן המקלחת. "למיטה?" אלכס הרימה גבה. "אשלי..." מאי סיננה אל אשלי כשעברה לידה. "כן, כן" אשלי אמרה ונכנסה אל חדרה של מיקי. "היי מיק". "אוה, היי... את לא מתכוננת לערב סרטים?" שאלה מיקי. "אני לא רואה שאת" ענתה לה אשלי. "אני לא באה מן הסתם, כבר אמרתי לאלכס" התיישבה מיקי על כיסא שליד השידה שלה. "לא אמרת לנו. תגידי, מה הולך איתך? זה בגלל דני??" אשלי באה אליה בשאלה מפתיע. "אשלי, לא..." מיקי נאנחה. "בטח" אשלי נשענה על הקיר מול מיקי. "תשמעי, אמרת לי משהו באותו יום, אז הלכתי ועשיתי בדיוק מה שאמרת לי. זה הכל" מיקי אמרה לה. "ובגלל זה את ככה עכשיו, כי התבאסת... התבאסת שאת לא יכולה להיות איתו, אני מודה שהוא דיי... אי אפשר לעמוד בפניו" אשלי אמרה. "תזרי לי עוד קצת מלח על הפצעים, בבקשה" מיקי חייכה חיוך מזויף. "סורי, אני לא יודעת מה לומר, אבל עשית את הדבר הנכון לדעתי" אמרה לה אשלי. "ואני בטוחה גם את תעשי את הדבר הנכון" אמרה לה מיקי. "למה את מתכוונת?" שאלה. "את תדעי... אני בטוחה שתביני לבד, את הרי כל כך חכמה" ציחקקה מיקי וזרקה עליה כרית. "זה לא היום בשבוע!" צחקה אשלי. "תהנו בסרט" אמרה מיקי ונשכבה על מיטתה. "תכבי את האור בדרך החוצה?". "בטח" אמרה אשלי סגרה את הדלת וכיבתה את האור. מיקי פשוט שכבה במיטה עם המוזיקה שלה בזמן שכל האחרות נהנות מערב הסרטים שלהם. "מיק?" אלכס דפקה בקלילות על דלתה של מיקי כעבור שעתיים וחצי. היא נכנסה לחדר בשקט, על קצות האצבעות. "כנסי כנסי אני ערה" אישרה לה מיקי. "אוה, חשבתי כבר הערתי אותך. את לא נראית ישנונית בכלל" אלכס התקרבה והתיישבה על מיטתה של מיקי. "כי לא ישנתי, סתם עירערתי לעצמי" אמרה מיקי. "שנכתוב? או לפחות ננסה, נכון?" שאלה אלכס. "נכתוב" מיקי אמרה והם ישר לעבודה, לכתוב קטע מעבר לשיר הדואט שלהם, קטע בנות וקטע בנים. *בבוקר* "היי בנות" מיקי נכנסה לסלון כולה מלאת מרץ, לא כתמול שלשום. "היי, אז?" שאלה מאי. "הנה מה שאני ואלכס כתבנו אתמול ורצינו לדעת מה אתן חושבות אז... על החיים ועל המוות, אה?" צחקה מיקי. "זו מיקי שאני אוהבת" מאי דחפה מרפק קטן לעברה של אשלי. "Do you remember all the moments we spend just fighting with each other? Can we try to make it right? No mistakes tonight Tell me what you think" "זה בערך מה שיש" אמרה מיקי לאחר שסיימה להקריא. "זה כל מה שצריך, עכשיו תור הבנים". "צריך להתקשר אליהם ולתת להם את המילים, בהתאם לזה יהיה המשך". אמרה אלכס. "תוכלי את לעשות את זה? לא בא לי להתקשר ושאולי דני יענה לי" אמרה מיקי לאלכס. "אני יותר מאשמח" אמרה אלכס ולקחה את הטלפון ממיקי וחייגה את מספרם בבית של הבנים. הטלפון צילצל והנה הרים את הטלפון טום בכבודו ובעצמו. "כן, הלו?" אמר טום בקול משונה. "טום? זה אתה?" שאלה אלכס. "כן, כן... נעשיתי קצת, טיפ טיפה מצונן מהבוקר" הוא אמר. "או-קי, אז ככה, אני ומיקי כתבנו בלילה את המעבר בחלק של הבנות. אני אקריא לך את זה ואתה והבנים תצטרכו להתאים לזה קטע משלכם" אמרה לו אלכס והקריאה את הבית. אלכס הקריאה לו את שכתבה ולא נשמע צליל מהצד השני. "טום? טום?!" אלכס שאלה בסקרנות. "זה... זה מדהים, זה נורא מדהים לשאר השיר... אני חושב שזה יעבוד, כל שאני צריך זה לעשות המשך שיתאים לשורה האחרונה, נכון? ל- "tell me what you think" ושכאילו לומר מה אני חושב?" טום אמר. "כן בדיוק, זה הרעיון... נשמח אם זה יהיה מוכן עד מחר. בעצם, יש לכם יום וחצי לעשות את זה. אנחנו ממש רוצות להתקדם עם העניין" אלכס זירזה אותו. "אין בעיה, אני והבנים נשב על זה כל היום" טום אמר. "נפלא, נתראה אז?" אלכס אמרה. "בהחלט" טום אמר ושניהם ניתקו את השיחה. "קלי קלות" אלכס אמרה והניחה את הטלפון בזריקה על השולחן. "תירגעי! אני רואה שטום עושה לך גלי חום" אמרה אשלי. "אל דאגה, אני בשליטה מתמדת" אלכס אמרה, בטוחה בעצמה. "כן כן, כאילו שלא אמרת את זה בעבר" אמרה מיקי וצחקה. "אויש! שתקו" אמרה אלכס ונכנסה לשירותים. "אשלי! פעם אחרונה שאת לא מנקה את האמבטיה! כמעט שברתי את הראש". "סורי!" צעקה לה אשלי מן הסלון. כל הבנות התארגנו לצאת לעוד יום מפרך של חזרות ולאחר מכן חזרות באצטדיון עצמו, כלומר, אצטדיון וומבלי. *אצל הבנים* "כולם! עכשיו יוצאים, נו אין זמן" צעק טום מתחתית המדרגות. "אנחנו באים! זוז שמנצ'יק!" דאגי צעק והוא והארי התכוננו להחליק על מעקה המדרגות. "אלוהים, לא רוצה, אני פוחד" אמר דאגי לאחר שראה את הארי מתרסק. "זה היה כיף לא נורמלי, מה אתה מדבר" אמר הארי והוא מחזיק את גבו הכואב. "מה אני אגיד לך, מפה זה לא נראה כל כך כיף... ולא זה לא נורמלי" אמר דאגי המפוחד. "נו, אני מוכן" אמר דני וירד באיטיות כמו צב, כולו מסורבל. "דנדן, תתעודד" אמר לו דאגי וכרך את ידו סביבו. "ותתעורר לפני שאני שופך עליך איזה כוס מים" הוסיף הארי. "צריך דלי מים כדי להעיר את האידיוט הזה" טום התלוצץ. "שלא- תקרא- לי- אידיוט- שוב!" דני נצמד את טום ואמר לו בחלקים. הם נכנסו למכונית והחלו לנסוע אל חדר החזרות. --- וזהו
אז... איך?

אוו גאד !!

אני לא מאמינה שאת כתבת את השיר הזה-הוא מדהים! ודאגי כזה פשוש אני לא עומדת בזההה :) הפיק מהמם,אני כבר מכורה קשות

yaelsee

New member
איך זה? ממכר!

אבל שמיקי ודני יחזרו להיות ביחד! זאת פקודה!
אני מריחה פה עוד התחלה של הסיפור המוכר דאגי-מאי? חחח יש לי דה ז'ה וו מ'לא רק ידידים' [
] מחכה לפרק הבא כבר! אגב, באיזה ימים את הפרסמת בכלל?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחח כן זה יהיה ככה בערך

זה תמיד ככה, אותן דמויות סיפורים שונים XD אממ ובימים שלישי ושבת
תודה כפרע

yaelsee

New member
ווהוהו ../images/Emo9.gif

אז אני מחכה ליום שלישי [טוב, ת'אמת שלא, כי להתחיל י"א לא ממש קורץ לי
]. יש מצב שמתישהו אני פשוט אבקש ממך לשלוח לי אותו בטח או משהו, כי מתחילה לי עכשיו שגרה של בערך 12.5 שעות ריקוד כל שבוע+שעת 4 כל יום+ בטח מלא מבחנים, ובטח אני אנטוש את הפורום [כרגיל
]. אניווי. כיף לך שסיימת בצפר
יש לך כבר תאריך גיוס? [איזה שאלה לא קשורה
]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח תודה../images/Emo3.gif ואין בעיה../images/Emo3.gif

אני אשלח לך אם את רוצה חחחחח רק אם את רוצה
הו י"א... כל כך היה לי כיף בי"א... זה כמו כיתה ט' היה לי.. השנה הכי טובה.. יהיה לך כיף ותאמיני לי.. יהיה לך רע כשתסיימי ביצפר.. אני רוצה לחזור! הייתי מתחלפת איתך לו יכולתי
אממ יש לי כמובן... לצערי.. אני מתגייסת ב-9 לדצמבר
כנראה לכלל צהלי.. כי אין לי מושג לאיפה אני הולכת.. אבל אל דאגה.. יש לי תוכניות על הצבא.. כשאני אהיה על מדים אני הולכת לבקר את כל הפורום
רכבות בחינם בייבי!!

McFly My Life

New member
דייי מיקי אני מאמינה ../images/Emo2.gif

שפיספסתי את פרקים 5+6 !!!!!! ממש לא מתאים ליי .. טוב נוו עכשיו אני הולכת להשלים

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif אוקיי התמכרתי...../images/Emo99.gif

מיקי!!! זה פשוט כ"כ יפה הפיק הזה חח,אני לא יכולה
איך אפשר ללכת ברחובות לונדון..לראות את דני ג'ונס....להסתכל עליו...ולהתרחק ממנו ? אוו אני מתה לדעת איך העלילה תתקדם
^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo99.gif!!

דיי איזה חמודדד DD: ממש ממש אהבתי וגם השורות של השיר! שיואו ס'מגניב חחחח אני לאט לאט ובבטחה מתמכרת לפיק חח תמשיכי כך
אלכס&טום

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif אלכס וטום../images/Emo6.gif ראית מה זה

איך זה הסתדר ככה
חולה עליך.!! רגע, את לא הולכת לצבא נכון? כאילו.. אמרת משהו על זה.. סתם עלה לי לראש
אני כולי שבוזהה חחחחח מזה שיש מחר ביצפר ואני לא הולכת
סתם אני הולכת אבל לעניינים אחרים חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני בפרוייקט רקיע

אני מתחילה ללמוד אלקטרוניקה במכללת שנקר במרץ 2009 במשך שנה וארבעה חודשים ויוצאת משם עם תואר הנדסאית ואז עושה שירות רגיל בחיל חימוש בתפקיד שקשור למה שלמדתי. אז כן, יש לי עוד המווון זמן חחח גמני רציתי ללכת מחר לבצפר אבל אפחד לא הולך ואין לי כוח

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif מדהים ../images/Emo99.gif

עכשיו בגללך התמכרתי לפפיקקקקק נכון הוספת את החלק שהיא התהלכה ברחוב וזה אחריי ששלחת לי? כי אני לא זוכרת את זה |שוק|

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifברור שהוספתי חחח

זה היה ענקק מה את לא רואה
איך לא זוכרת.. הוספתי.. ועוד המשכתי את הפיק עוד ועוד חחחח מתה עליך

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif ידעתייייייייייייייייי

ברור שאני לא אזכור אם לא קראתי את החלק הזה כי את הוספת פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ' וווועעעעעעעעעעע|בוכה||בוכה||בוכה||בוכה||בוכה| אני רוצה כבר שתגיעי להמשך אעעאעאעאעאעא זה הדדי

למעלה