../images/Emo124.gif Wanna Be Mixin' Somethin' 2008 MMX
כידוע לכם בעוד שבוע מהיום יחגוג "מלך הפופ" מייקל ג'קסון את יום הולדתו ה-50. ביום ההולדת של מייקל ג'קסון יעלה בפורום שלי (וגם פה, אם לא תתנגדו) פרוייקט מיוחד שיסקור את הקריירה של מלך הפופ משנות השבעים ועד היום, העליות והמורדות, ההצלחות והכשלונות, הימים הטובים והימים הרעים בקריירה בת 30 השנה. לרגל המאורע הכנתי מגמיקס חדש עם 20 מלהיטיו הגדולים של מייקל, 67 דקות אורכו. קבלו את... Michael Jackson - Wanna Be Mixin' Somethin' 2008 MMX השירים במגמיקס:
כידוע לכם בעוד שבוע מהיום יחגוג "מלך הפופ" מייקל ג'קסון את יום הולדתו ה-50. ביום ההולדת של מייקל ג'קסון יעלה בפורום שלי (וגם פה, אם לא תתנגדו) פרוייקט מיוחד שיסקור את הקריירה של מלך הפופ משנות השבעים ועד היום, העליות והמורדות, ההצלחות והכשלונות, הימים הטובים והימים הרעים בקריירה בת 30 השנה. לרגל המאורע הכנתי מגמיקס חדש עם 20 מלהיטיו הגדולים של מייקל, 67 דקות אורכו. קבלו את... Michael Jackson - Wanna Be Mixin' Somethin' 2008 MMX השירים במגמיקס:
Intro Who Is It Liberian Girl Another Part of me Scream Remember the Time Blood On the dancefloor In The Closet Bad Rock With You Black Or White Billie Jean Smooth criminal Thriller Off The Wall Don't Stop 'Til You Get Enough Wanna Be startin' somethin' You Are Not Alone Earth Song Beat It
את המגמיקס תוכלו להוריד מאתר Icast, קליק ימני ושמירה, וזהו זה... (ניתן גם להאזין מבלי להוריד - רק לחיצה וזהו) למיקסים נוספים - היכנסו לפודקאסט שלי .