WANTTED

ואם כבר...../images/Emo207.gif

יש לי תחושה כזאת, שנשארנו בפורום כמעט רק נשואות דתיות והנשואים הגברים איבדו ענין... (מלבד מיקי!) ואני שואלת ת'עצמי: מה גרם לזה? הנושאים היותר מידי נשיים אולי? סתם... מענין אותי אם יש עוד מישהו ששם לב?!

בסג

New member
אשתי כבר עונה לכל שאלות הסקר והדומות להן

אז אין לי מה לכתוב

שרונס21

New member
חחח מה קרה?

הכלים מחכים בכיור?הכביסה לא תלויה?אמונה צריכה לאכול?;-)

אולי נעלה גם נושאים לגברי הפורום?

אני גם שמתי לב לעניין שהגברים לאט לאט נעלמו...נראה לי שמי שיותר אוהב לדבר ולדבר זה אנחנו - הבננות...

כאחד מ"גברי" הפורום,

אני יכול להעיד שבאמת מדובר בנושאים שמתאימים יותר לבנות הפורום (מסתבר, אמפירית...). אבל בעיקרון הפורום נועד לנושאים שקשורים לחיי הנישואין וכדו', ומי אוהב לדבר על חיי הנישואין וכדו'? נשים. אז זה נארה לי הגיוני. אני לא מעלה בדעתי שום נושא שיעניין אותי, בנושא של נישואין, חיים משותפים, וגם דברים רחוקים יותר מזה. אחרת הייתי כבר מעלה את זה לדיון... אם יש נושאים תנ"כיים - תודיעו לי... !

מיקי*

New member
לא רק זה, למרותש אתה צודק

אני כרגע קורא את הספר גברים ממאדים נשים מנגה ואני כ"כ מזדהה עם כל כך הרבה דברים שכתובים שם. בעקרון לנשים קל יותר להיפתח ולדבר גם על בעיות שיש להן, מצידנו הגברים המנסים לפתור כלדבר בעצמינו קשה להודות שאנו צריכים עזרה. ולכן קשה לנו יותר להעלות נושאים וגם בעות שהיינ רוצים להתייעץ עמכן ובכל אופן אני נהנה להיות פה ורא את מה שאתן מעלות ולעתים להגיב.

גיחי. את כיתה ד' עברנו, וזה באמת לא נעים

לשמוע שוב ושוב את היהירות הזו. ולחשוב שיש לך במה להיות יהירה.

למעלה