who was that?

דון גל

New member
../images/Emo124.gif who was that?

נו אז איך היה הפרק הראשון של העונה הרביעית של "המגן?" לא, היא לא שודרה אתמול, אבל יחידי סגולה קבלו את שני הפרקים הראשונים על גבי DVD פרומו שחולק ע"י רשת FX. הפרק הראשון די טוב, מזכיר לנו איפה כל אחד נמצא, ומה קרה בחצי שנה מאז סוף העונה השלישית. יש כמובן סיפור מסגרת, פושע גדול חדש, ואחת גלן קלוז שמחליפה את אסוודה, כפי שפורסם לקראת סוף העונה הקודמת. סה"כ לא פרק מצטיין, אבל גם לא רע. אני יושב לראות את הפרק השני, אעדכן אותכם יותר מאוחר... הדון.

מה קורה עם אסוודה?

ואיך גלן קלוז תופסת את מקומו? לא הבנתי... איך קיבלת לראות את הפרקים? איזה כיף לך...

vikingn

New member
../images/Emo58.gif שני הראשונים...

היו יכולים להכניס את שני הפרקים הראשונים לפרק אחד. אסוודה עוזב בסוף השני כשהמוח והמשפחה שלו דפוקים לגמרי. גלן נראית לבנתיים בסדר אולי היא תסדר עם ויק. מעניין אם אסוודה ימשיך לקחת חלק בסדרה כמושך חוטים מתוך הפוליטיקה המקומית. מה שלא הבנתי זה איך דאט'ש וקלודט הסתבכו עם ה-DA, אשמח אם משהו יוכל להסביר לי. ולמי שמתעניין:שיין חרא.

דון גל

New member
../images/Emo58.gif הם חשפו

את העורכת דין המגנה הציבורית שהשתמשה הסמים, וכל התיקים שהיא הגנה על פושעית בהם הוחזרו למשפט חוזר. הדון.

Miss Thang

New member
2 פרקים חלשים למדי...

לדעתי הפרקים התעסקו יותר מדי בפוליטיקה ובמניפולציות מאשר ב"אקשן" הטוב והאהוב של הסדרה. נקווה שזו הייתה סוג של הקדמה ואחרי בעיטת פתיחה חלשה שכזו הפרקים הבאים יהיו טובים יותר.

ראיתי אתמול את שני הפרקים

עם האנגלית הגרועה שלי..ועם המהירות שהם מדברים..היה לי קשה להבין הרבה, אבל לא יכלתי להתאפק והייתי חייב לראות את הסדרה הענקית הזאת! שיגיע כבר לארץ!

למעלה