אחות שלו נמצאת? .
א אחות שלו New member 5/1/04 #2 מי מחפש אותי כל כך מוקדם בבוקר? או שאני ישנה או שאני בבי"ס בשעות האלה באמת! או בכלל קומבינציה: אני ישנה בבי"ס! מה רצית נשמה שלא יכל לחכות?
מי מחפש אותי כל כך מוקדם בבוקר? או שאני ישנה או שאני בבי"ס בשעות האלה באמת! או בכלל קומבינציה: אני ישנה בבי"ס! מה רצית נשמה שלא יכל לחכות?
א אחות שלו New member 5/1/04 #6 קראת את מוחי עכשיו באמת, מה חיפשת מהאחות ב12 ומשהו בבוקר? או שסתם עבר עליך רגע של שיעמום?
א אחות שלו New member 6/1/04 #10 וואי וואי וואי! מה קורה פה הערב?? איזה קומפלימנטים!! אני מרגישה שמישהו צריך ממני פה משהו...
M MajorWinters New member 6/1/04 #11 תביני../images/Emo19.gif יש עוד אלף כמוך... אבל הייתי עושה אותך בכיף
א אחות שלו New member 6/1/04 #12 כבר אמרתי לך ../images/Emo46.gif אין אפילו עוד אחת כמוני. ובטח שהיית עושה אותי בכיף, כל אחד היה עושה אותי בכיף. הבעיה היא- שאני לא הייתי עושה אותך.
כבר אמרתי לך ../images/Emo46.gif אין אפילו עוד אחת כמוני. ובטח שהיית עושה אותי בכיף, כל אחד היה עושה אותי בכיף. הבעיה היא- שאני לא הייתי עושה אותך.
M MajorWinters New member 6/1/04 #13 לא אכפת לי../images/Emo19.gif אני יכול לעשות אותך בלי הסכמה שלך...