בדדי

New member
../images/Emo124.gif

התגעגעתם אליי? גם אם לא שחקו אותה שכן זקוקה ללטיפה של האגו....

../images/Emo24.gif בחיים לא שיחקתי אותה..

הלוואי שידעתי איך.. אני אוהבת כמו הדבר הכי אמיתי בעולם - טהור ובלי כלום אחר. ואותך אני אוהבת כמו את כל הים, וכל הגלים, וכל השמיים - ואת יודעת.. והנה אני אומרת זאת שוב... התגעגעתי גם אם הייתי מאוד עסוקה.. היית שם, גם אם הייתי במקום אחר. אוהבת אותך. נקודה.

PhEoNiX FiRe

New member
למה לשחק אותה אם באמת

התגעגענו?
כי בא לי השבת עוד לא נכנסה אבל רוצה בכל זאת לאחל לך ולכולנו עגוטן שבס

יעל :-)

New member
תזכירי לי מי את? ../images/Emo8.gif

נו טוב... התגעגעתי!
פעם ראשונה שאני כותבת לך פה. :) את איתי תמיד, חלק מהזמן את יודעת וחלק אולי לא. והתחושה הזו שמלווה אותי כרגע, היא טובה גם בזכותך. אז לא יודעת אם אני יכולה להגיד כרגע שאני מתגעגעת, אבל בפורום הזה חסרת. טוב... ניצחת... אני מתגעגעת!!!

../images/Emo8.gif אוייש יעלי...

לרגע בילבלת אותי... עד שהגעתי למטה... החסרתי פעימה... ואותי אם מבהילים??? צריך לדאוג לניידת נט"ן למטה...

New member
../images/Emo5.gif אופס...

מצטערת... מחזירה לך פעימת
משלי. לרגע נפלה עלי רוח שטות (וזה לא קורה הרבה) אז הרשתי לעצמי... ידעתי שבדדי בטח תבין. עדיין לא הכרתי את דיירי הבית לעומק, אז מעכשיו אשתדל לא להבהיל.
סליחה... הפנמתי. מה גם שאין לי חשק להתעסק עם ניידות... אותי זה יכול להבהיל.
מה שבטוח, אני כמוך. אוהבת את בדדי. (ואפשר גם נקודה.
) ואהבתי את ההודעה שלך אליה.

../images/Emo124.gif הלווווו יעלי....

אני בפאזה של הומור... מתגלגלת מצחוק מהבדיחות של עצמי... אין כאן למי לספר אותן.. נשבעת לך לא תכוונתי לקחת לך
אני ורוח שטות עוד חברות מגן- צביה, ובלי רוח שטות, לא שווה לי כלון... ואני - אוהבת את כווווולללללללללםםםםםםםםם... הכי אני אוהבת???? אותי.
כן - אותי

New member
ברבורה!! ../images/Emo24.gif

זה אחלה!... תאמיני לי שגם אני התגלגלתי פה מצחוק.. מהבדיחות של עצמי ומהבדיחות שלך. חחחח... עוד מגן צביה
ידעתי שאמרתי שרוח השטות לא נופלת עלי הרבה בכתיבה... עובדה שההודעה נשמעה לך רצינית מדי. אחחח... אם רק הייתי בגן-צביה, אולי הדברים היו נראים אחרת.
ולא לקחת לי
.. אני נתתי. גם ככה הוא לא מתפקד משהו כרגע, אז מה אכפת לי לתת
סתם... אז מה? ...ממממ... אם את אוהבת את כולם, אז את אוהבת גם אותי?
(פסט... בדדי... זה בסדר שנדחפתי לך ככה בשרשור?
) ו.. ברבורה... הכי טוב לאהוב את עצמך (מממ...כמובן בלי להסחף). רק תגידי.. איך עושים את זה בדיוק?

בדדי

New member
../images/Emo3.gif

תודה עכשיו האגו שלי נפוח גבהתי ב- 5ס"מ... עכשיו ברצינות אוהבת אתכם בחזרה!!!!

../images/Emo12.gif בוינה בוינה....תחזירי לי את ה..

חמישה סנטימטר... גם ככה אני בקושי מגיעה מהשטיח לרצפה... ומה??? ניפוח אגו - את חושבת ...זה לא עבודה רציני??? מה??? לובה לא עובדת קשה? לא עושה מישלוחה???? קודם רוצה מישלוחה... עכשיו לא רוצה מישלוחה??? קשה ניפוח אגו...

למעלה