אליסה בהופעה חיה

spelling

New member
../images/Emo125.gifאליסה בהופעה חיה../images/Emo125.gif

נניח שאליסה ידעה לשיר(כולנו שמענו תשירים שלה חחח) והיתה מחליטה "אני קצת לוקחת הפסקה ממשחק ומתרכזת בקריירת שירה".. כמובן שבשביל להתחיל להצליח היא צריכה להוציא סינגל חדש,עם קונספט מצליח ולהופיע איתו! נניח ואתם אלו שקובעים איזה סינגל זה יהיה וכיצד אליסה תופיע איתו אז: *סוג המוזיקה שאליסה תעבוד איתה *שם השיר (תמציאו או שתבחרו שיר שאתם אוהבים ויתאים לאליסה לשיר) *על מה מדבר השיר *והכי חשוב ההופעה-תתארו את ההופעה בכמה מילים ושורות שבא לכם,הכניסה של אליסה,התאורה,עשן,רקדנים,הבמה,פעלולים,לייזרים וכו..ואת השירה עצמה ואת הסיום הגדול,אפשר אפילו שיתוף הקהל! תתחילו לשווק את אליסה! מי שרוצה להשקיע יכול לעשות לוגו לסינגל חחח המנצח יזכה בדיסק של שאנן דוהרטי(תתפלאו יש כזה)

Natali Milano

New member
עונה

סוג המוזיקה שאליסה תעבוד איתה : אני חושבת שכדאי פופ כזה יפה וזה הכי הולך היום *שם השיר (תמציאו או שתבחרו שיר שאתם אוהבים ויתאים לאליסה לשיר) המצאתי שם לשיר : "אני מוכנה לאהבה" *על מה מדבר השיר שבעצם היא מוכנה לאהבה חדשה ואמיתית וכל זה *והכי חשוב ההופעה-תתארו את ההופעה בכמה מילים ושורות : אני חושבת שקודם צריך להיות הצלחה ענקית לדיסק ואז יבואו כל ההופעות והנה הסינגל שהכנתי

spelling

New member
עונה

סגנון מוזיקה-פופ שם הסינגל- smile מה הנושא-תמיד חשוב לחייך! אחרי שהדיסק ייצא נארגן סיבוב הופעות..כרגע בואו נתרכז בסינגלים! אז הנה סינגל מס' 2

Natali Milano

New member
עונה בפעם ה-2

סוג המוזיקה שאליסה תעבוד איתה : אני חושבת שאולי בגלל הסינגל הזה אז זה יהיה בלדה כזה שקט *שם השיר (תמציאו או שתבחרו שיר שאתם אוהבים ויתאים לאליסה לשיר) המצאתי שם לשיר : "אני מתגעגת אלייך" *על מה מדבר השיר שבעצם היא אולי מתגעגת לאחד מהאקסים שלה *והכי חשוב ההופעה-תתארו את ההופעה בכמה מילים ושורות : אני חושבת שקודם צריך להיות הצלחה ענקית לדיסק ואז יבואו כל ההופעות הנה הסינגל השני

always be me mc

New member
עונה../images/Emo24.gif

סוג המוזיקה שאליסה תעבוד איתה
פופ(אני לא רואה אותה שרה שירי אר אנד בי, היפ הופ או קאנטרי למשל
)
שם השיר
Too little too late(שיר פופי קליל
)
על מה מדבר השיר
על אהבה שהוחמצה ברגע האחרון
והכי חשוב ההופעה-תתארו את ההופעה בכמה מילים ושורות שבא לכם
איך שאני רואה את המופע אליסה נכנסת בריצה לבמה, משלהבת קצת את הקהל ואז הרקדנים מופיעים והיא מתחילה לשיר כשתוך כדי היא גם מתחילה לרקוד ברוח השיר(מתחמקת מזרועותיו של אחד הרקדנים בעודו מנסה לאחוז בה ולנשק אותה), והאורות כמובן(כיוון שזה שיר פופי קליל), מהבהבים במהירות. וסחטיין על הרעיון אדם
ומי יודע אולי גם כשיהיה לי שוב את הפיינט שופ אז אני אעצב עטיפה לסינגל

למעלה