ב-9 "מתעורר מחדש" בגלגל"צ בבכורה

אמרו עכשיו בגלגל"צ שעוד מעט יושמע

יושמע השיר של לירון!! והתוכנית היא משמונה עד עשר- התוכנית עם הדר מרקס. אז שימו לב. נראה לי שזה לא יהיה בתוכנית "המקור" מעשר עד חצות.

../images/Emo125.gifב-9 "מתעורר מחדש" בגלגל"צ בבכורה

היום הסינגל מושמע בפעם הראשונה ברדיו, בתכנית "סינגלס" בגלגל"צ - הסינגל יושמע בין השעה 21:00 ל-22:00 אז תאזינו באדיקות
וזאת השמעת בכורה רדיופונית! רגע חשוב ומרגש מאוד לנו וללירון, תקשיבו, תגיבו ותהנו
אפשר להאזין גם דרך האינטרנט בקישור הזה.

Inbar789

New member
היה מאגניב!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

כפרעל הדר מרקס
אני ממש מקווה שהוא נכנס לפלייליסט

YaEloNeT

New member
אע ../images/Emo99.gif. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

זה היה ככ טוב לשמוע את זה ברדיו. שווה כל רגע בתוך השנתיים וחצי של המתנה... פשוט וואו.

מדהים!!! והמילים ממש יפות לפי דעתי

כל הכבוד לירון! ידעתי שבשום אופן לא תאכזב.

אגב, סעדו עכשיו שר את הסינגל שלו

ב"נולד לרקוד". נראה לכם שאולי יביאו את לירון לשיר את "מתעורר מחדש" בגמר? זה שיר מאוד קיצבי כזה שמתאים אפילו לרקוד איתו. הלוואי.....

../images/Emo45.gifאיזה רגע קטן של אושר../images/Emo13.gif

וגם הדר מרקס, השדרנית החמודה, הייתה כל כך מתוקה ואמרה לו בהצלחה, תתחדש מותק
כל כך מתאים לשמוע שיר של לירון בגללגגללגלגלגלגלגלגצ
מברוּק ללירון

the only DaRdAr

New member
פשוט להיט!!!

אני מקווה מאוד שישמיעו אותו המון בגלגלצ ושהוא יגיע למקום הראשון במצעד ושכולם יכירו את הכישרון של לירון!!!

נ ט ע ש ה

New member
איך פספסתי../images/Emo122.gif

אני בכלל הייתי ב"ארץ בראשית" (אזור בנגב, ליד מכתש רמון, שמנותק לגמרי מן הציוויליזציה) בטיול שנתי... אבל העובדה שלא ממש שמעתי את השידור לא מונעת ממני להתרגש עד מאוד
אני חייבת לציין שב-24 שעות האחרונות מצאתי את עצמי נכנסת לMOOMA להאזין לשיר בכל פעם שהתיישבתי ליד המחשב... בקיצור, השיר לגמרי מעולה ובעל פוטנציאל אדיר להיות להיט גלגל"צי היסטרי! איזה כיףכיףכיףכיף
לירון לא אכזב והוכיח שהציפיה השתלמה. ומיותר להגיד שאני כבר מחכה לשמוע עוד חומרים

למעלה