היום הופעה בנוגה

veredmp

New member
../images/Emo125.gif היום הופעה בנוגה ../images/Emo125.gif

מירי מופיעה היום באולם נוגה ביפו. ההופעה תשודר במקביל בגל"צ, כך שהפעם גם מי שלא מגיע יכול לכתוב חוויות מההופעה
נתראה שם

shay keran21

New member
אההההההההההההההההההההה אימאא אני

תכף מתעלף...אני לא מאמין...איזה חוסר מזל...באיזו שעה זו?? כי יש לי הערב הוטפעה של שרית..בנשר...שזה דקה לידי..וזו הופעה סגורה ואני נכנס בחינם

veredmp

New member
זה בשעה 21:00. אבל לא נורא, תלך לשרית

אני שמה הקלטה (בתקווה שהיא תעבוד לי
) ובכל מקרה הם בטח יעשו שידור חוזר מתישהו.

shay keran21

New member
תודה...ואני לא דואג..וזה דוקא כן נורא

ציפיתי וחיגיתי לדבר כזה..ומתתי לשמוע את השירם בלייב,יחד עם כל העיבודים המעלפים..ובכלל..לשמוע הופעה בלייב.הופעה שלמה של מירי..כפי שלא שמעתי מעולם...זה אירוע מרגש בשבילי...ההופעה תהיה שעה? שעה וחצי? נראה לך ורד,שישימו פרסומות,או יצנזרו חלק מההופעה? אני מקווה מאוד שלא...

אאל"ט ההופעה נעה בין שעה וחצי לשעתיים

נראה לי אאל"ט שחיייבים לשים פרסומות באמצע (בטח ישימו בין ההדרנים)

shay keran21

New member
או נו שיט...אבל זה יהרוס...אני מקווה שהם

יחרגו...ואם ישימו,מקווה שישימו פרסומות שירם שכבר שמעתי מיליון פעמים בלייב..תלוי מה שיר ההדרן שלה...למשל אצל שרית,ההדרן זה שיר שאני לא סובל(אתה תותח) אז תמיד אני כבר הולך והיגש לחדר אמנים...שבזאפה...חחחחח

veredmp

New member
פעם קודמת ששידרו את ההופעה שלה

לא שמו פרסומות באמצע ואפילו לא חתכו לחדשות של 11, אבל כן חתכו בחצות כך שלא היה השיר האחרון. כשהיה שידור חוזר הם חתכו כל מיני דברים באמצע אבל שידרו את כל הסוף. אנשים קצת מוזרים
הפעם השידור מתוכנן להיות בין 21:00 ל-23:00, כך שאם לא תהיה חריגה גדולה מדי אמורה להיות כל ההופעה.

shay keran21

New member
תודה עדי..וסבבה..אבקש ממך לשלוח לי כמוב..פשוט

באסה שאפסיד אירוע כזה...מתתי לשמוע את השירים בלייב..שזה ממש בהופעה,לא באילטור בתכנית רדיו,בלי כל העיבודים וכ'...ממש חיכיתי לדבר כזה..וזה נפל על היום דוקא...

ofree15

New member
תהנו ../images/Emo13.gif

נשתדל לשמוע בגל"צ.. זאת אותה הופעה כמו שתהיה בראשון לציון ב 13.5?

veredmp

New member
אמורה להיות אותה הופעה, כן ../images/Emo13.gif

כל ההופעות בסיבוב הזה פחות או יותר אותו דבר.

shay keran21

New member
בואי אקשה עלייך קצת ורד...תכלי בבקשה לרשום

לי אילו שירים מתוך האלבם החדש מירי תבצע?? את: מה עשית,יום ראשון,נטלי,לרגע נדמה,חדשות טובות שמעתי כבר בלייב,אם זה כששרה ברדיו או טלויזיה.. מה היא שרה מהאלבום החדש? אני מזה מתרגש...וזה כולה רדיו..חחח

veredmp

New member
בטח

את חדשות טובות היא כמעט אף פעם לא שרה, את נטלי היא שרה לפי מצב הרוח - לפעמים כן ולפעמים לא. השירים שתמיד יש: הי אחותי, לרגע נדמה, פנינים בנהרות, יום ראשון, מה עשית, שתי גדות, הוכחה. עכשיו תראה שדווקא לכבודי היא תחליט לשנות הפעם את כל ההופעה

shay keran21

New member
אה...אז בעצם שמעתי הכל חוץ מהיי אחותי...את

פנינים היא שרה ברוקדים עם כוכבים,הוכחה ראיתי ביוטיוב..טוב שלא בכיתי! חחח ומאודד מוזר שהיא לא שרה חדשות טובות..זה כאילו שם האלבום...תמוה ביותר...חחחחח ואין ממש מה לשנות...חחח השאלה אם ההופעה שתהיה הערב,דומה נגיד להופעה של הטרום או הבכורה,בהקשר של העיבודים,המאוד מאוד טובים..את יודעת...שזה לא אקסוטי,השאלה אם ההופעה הזו זו הופעה "רעשנית" הבנת אותי? ממש מקווה שתשיר את "באה אלכם" זה שיר שמזמן לא שמעתי בלייב....זה גם לפי דעתי אחד הלהיטים שלה...לי יצא לשמוע אותו הרבה הרבה ברדיו...גם כיום... ותודה כמובן

veredmp

New member
פנינים ברוקדים עם כוכבים היה פלייבק לדעתי

והעיבודים של ההופעה הם עיבודים של הופעה, לא עיבודים אקוסטיים שהיא עושה כשהיא מתארחת ברדיו ואין לה מקום להביא את כולם איתה, אין לך מה לדאוג. תכנס לשרשור של הופעת הבכורה או טרום הבכורה, באחת מהן שמתי את הליינאפ המלא. הוא לא השתנה יותר מדי מאז (הורידה את חדשות טובות את הפיוט את נוצות ואת הכתף, הוסיפה את שיר לשירה) בגדול היא שרה את כל הלהיטים משני הדיסקים הקודמים פלוס השירים שרשמתי מהדיסק הזה, ועושה קאבר ל"אל תשליכני".

למעלה