היי חברה עדכון קטן

../images/Emo125.gifהיי חברה עדכון קטן

חזרתי מהצילומים של הקליפ יום אחד איתך וזה יוצא מדהים הפעם הדוגמנית היא טלי אזולאי המהממת והיפה כן כן אישתו, הקליפ רומנטי ומרגש והם נראים סוף הדרך אז נתראה ביי חולה עליכם ניקי

ניר86

New member
ניקי אוהבים אותךךךךך!!!

אתה מקסים מצחיק ואחלה בן אדם אוהבים אותך

דיווח../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif - "יום אחד איתך"

טוב, אז כמו שניקיל'ה אמר, אתמול צולם הקליפ "יום אחד איתך", הלוקיישן היה..............מועדון הסטייג'! נשמע מפתיע נכון?! את תדעו לכם שאת המועדון קישטה תפאורה ממממממטריפפפפפפפה שמורכבת מציורים מיוחדים ואומנותיים של יוסי וטלי (הציורים צויירו במיוחד בשביל הצילומים) שנעשו ע"י הבמאי המדהים והמוכשר שהיה על הסט - איתן גרין!. על הסט היו גם המאפרת אסתריק,שדאגה לאפר ולתקן את האיפור של יוסי וטלי שהתקלקל מהחום וכו'. הקליפ צולם באווירה רומנטית, אינטימית, המון המון סטיילינג,מגע,תפאורה מיוחדת ומשחק של אור וצל...בקיצור אני לא רוצה לכתוב יותר מדי...למרות שזה קשה. הקליפ הולך להיות מושקע, איכותי, מעניין ומדהים אין לי ספק בכלל שתאהבו אותו.. אני ורני אביב - המפיק והמנהל האומנותי :) של האלבום האחרון,היינו ליד המוניטורים וראינו איך הכל מתבצע (נכון רן??? חחח) טלי היתה יפהפיה ברמות שאי אפשר לתאר, ויוסי...דגמן את הקליפ כמו מקצוען, עם המון "משחק מול מצלמה" שתוכלו לראות שיוסי ניחן בו, אין מה להגיד - יש לו את זה, שניהם תקתקו את העבודה בשיא המקצועיות למרות החום והעייפות. היה מתיש ומהנה. אני מבטיח לצרף לכם תמונות עוד היום!

אורטל 31

New member
../images/Emo51.gifעל העדכון אריאלו'ש..!

אין הם כאלה מושלמים בייחד...איזה חמודיים..!בטוחה שהקליף יהיה פצצה.!

בשביל זה אני פה...../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

ואני אעלה בקרוב עוד תמונות, אני צריך להקטין אותם, זה לוקח קצת זמן...ואין לי זמן!!!!!!!!!!!!!

למעלה