הערב זה קורה...

sunshiner

New member
../images/Emo125.gifהערב זה קורה...

מלך שהורד מכסאו חוזר חזרה... מלך חדש יורד לטמיון... שני שירים עפים מהמצעד... ולהיט אחד בפתח הכניסה... כח זאת במצעד מס' 16 של פורום טיפקס! ספור עד עשר... היום בערב! (אין לי מושג למה הפרומו הזה היה טוב, העיקר תצביעו כשזה יהיה

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif הנה זה בא

בלי הרבה הקדמות כי אני עייף. רק נגיד שהסתבר שההופעה של טיפקס בזאפה בחודש הבא התבטלה ואני מאחל לכולנו חזרה קלה לשגרה וחורף נעים!
החוקים- דרגו את חמשת השירים המועדפים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם כאשר מספר 1 הוא המועדף ביותר ו-5 הוא החמישי בעדיפותו. מקרא סימנים:
- עלייה
- ירידה
- דריכה במקום
- כניסה חדשה
- דריכה במקום הראשון ועכשיו למצעד:
1)ואתה נותן בראש כבר שבוע חמישי, אם כי זה השבוע השני ברציפות בו הוא נאלץ לחלוק את המקום. גם טוב
-)וחולק איתו את המקום הראשון לא אחר מאשר ריקוד הפסדובלה, המלך החדש-ישן של המצעד, שזה שבוע שמיני שלו בראש במצעד ופעם ראשונה שהוא חולק אותו. זה אומר שהוא היה בראש המצעד בחצי מהמצעדים. אה כן, הוא גם נותן את העליה הגבוהה של השבוע. מלך או לא?
8
3)אני אוהב אותך מראה לנו את שובו של הקאבק, גם הוא עם עליה יפה.
6
-)שיר בלחץ גורם למקום להיות קצת לחוץ וחולק אותו יחד איתו.
3
5)איזה עולם מציל יחד עם "ואתה" והשיר הבא את הכבוד של הדיסק נשיקה לדוד, והוא עושה זאת עם עליה מכובדת מאוד.
4
-)שיר על מצוקה שכונתית גם הוא שותף לזה, לא פחות מקודמו, ובינתיים לא מראה סימני מצוקה.
1
הגענו לחלק של היורדים, שם נרשם תיקו משולש ועוד אחד עם קצת פחות.
7)הדואר בא היום פותח את החלק הזה עם ירידה מינורית של מקום.
1
-)אני ואת גם הוא באותו מקום, וגם לו, כמו לשיר הקודם, יש מאפיין זוגי (למרות שהוא לא דואט).
3
-)נשיקה לדוד סוגר את התיקו המשולש הזה, עם נחיתה כואבת היישר מהמקום הראשון.
6
10)אם את בסביבה נכנס בקושי למצעד, ונקווה בשבילו שבקרוב הוא יהיה קצת יותר בסביבה
בפינה לשיפוטכם מחכה לו בשקט שיר שהוא גם להיט גדול וגם מצליח להיות עדיין יפה וכנה- סתם.
עדיף ללכת עכשיו (לא השיר, הפינה)- הפעם עוזבים את המצעד שני שירים- עוד שבת ו-לספור כבשים. דירוג נעים!

הוד11

New member
למה התבטל???

חבל לא נורא העיקר שיש מצעד, הפינה שמשאירה אותי על הרגליים 1- ואתה 2- נשיקה לדוד 3- שיר על מצוקה שכונתית 4- ריקוד הפסדובלה 5- שיר בלחץ בסך הכל הרגיל שלי, ואגב לאיזה אלבום עוברי עכשיו?

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif לא יודע למה התבטלה

ואני אשמח להסבר מהלהקה למה ההופעה התבטלה באמת. לא יודע לאיזה אלבום נעבור, אם כי מתחשק לי על רדיו/מוזיקה/עברית או כלבים לא נובחים בירוק.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif תודה!

יאללה חבר'ה הצביעו בהמוניכם, השקעתי הרבה במצעד הזה... הדירוג, אגב, עד יום ראשון בחצות.

עומרקה

New member
מי שמצביע משפיע! ../images/Emo132.gif

5) סתם 4) איזה עולם 3) אני ואת 2) ריקוד הפסדובלה 1) שיר בלחץ

טיפקסית

New member
אני מצביעה

1]אם את בסביבה [אבל אוהבת יותר את הגרסת פסנתר שלו] 2]ואתה 3]איזה עולם [זו רק אני או שהקליפ שלו פשוט אדיר? מתי בפעם האחרונה ראינו את גל לובש ורוד תזכירו לי?] 4]אני אוהב אותך 5]אני ואת

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif מדרג גם אני

1) איזה עולם 2)אני אוהב אותך 3)שיר בלחץ 4)סתם 5)ואתה

למעלה