הפינה המוזיקלית

West Doll

New member
../images/Emo125.gifהפינה המוזיקלית../images/Emo125.gif

מהו שיר השבוע שלכם
צרפו את המילים של השיר
מי אמן/ית השבוע
מהו דיסק השבוע
מהו ספר השבוע
מהו סרט השבוע
מהו ציטוט השבוע
משהו טוב שקרה לכם השבוע
משהו רע
צרפו תמונה לבחירתכם
שבת שלום לכולם

hadi13

New member
עונה

מהו שיר השבוע שלכם -GIRLFRIEND צרפו את המילים של השיר http://www.metrolyrics.com/girlfriend-lyrics-avril-lavigne.html מי אמן/ית השבוע איןן מהו דיסק השבוע של פול אאוט בוי- הייתי רוצה מהו ספר השבוע לא קראתי השבוע אולי עיתון? מהו סרט השבוע לילה במוזאון מהו ציטוט השבוע "אני עייפה" משהו טוב שקרה לכם השבוע טיול שנתי משהו רע טיול שנתי צרפו תמונה לבחירתכם שבת שלוום!

sukrazit

New member
עונה :]

מהו שיר השבוע שלכם? DONT TELL ME של אבריל צרפו את המילים של השיר? אינלי כוח חפשו בMP3 MUSIC מי אמן/ית השבוע? אבריל!! מהו דיסק השבוע? אממ..THE OPEN DOOR של אוונסנס מהו ספר השבוע? אין מהו סרט השבוע? בת הנשיא חחח מהו ציטוט השבוע? "יש חברים שיהיו שם באש ובמים ויש חברים שרואים אש וקופצים למים" משהו טוב שקרה לכם השבוע? הייתה לי שיחה טובה עם מישהו משהו רע? הייתה לי שיחה רעההה עם שתי חברות צרפו תמונה לבחירתכם

O0NoNi0O

New member
שליP:

מהו שיר השבוע שלכם: To all of you צרפו את המילים של השיר וואע, אין לי כוח=\ סליחה מי אמן/ית השבוע מקפליי מהו דיסק השבוע אמריקן אדיוט מהו ספר השבוע כול מי שנחשב/לורן וייסברגר מהו סרט השבוע הנסיכה הקסומה מהו ציטוט השבוע "קציצת בשר הודית שחלי" זה קטע שלי עם חברה חח זה לא אמור להשמע לכםם מצחיק חח אבל אותי כןXD משהו טוב שקרה לכם השבוע פרק של או סי משהו רע שחכתי להגיש עבודהP: צרפו תמונה לבחירתכם מקפלייי

avrilary

New member
חחחחחחחחח../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תתחילי להתרגל

West Doll

New member
עונה../images/Emo152.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Billy Talent - Fallen Leaves The Fray - How to Save a Life צרפו את המילים של השיר!
מי אמן/ית השבוע? Garbage מהו דיסק השבוע? Garbage- Bleed Like Me מהו ספר השבוע? הבטיחי לי- הרלן קובן מהו סרט השבוע? עיר החטאים
אני מאוהבת בסרט הזה
מהו ציטוט השבוע? משהו טוב שקרה לכם השבוע? אמממ...אכלתי שוקולד
משהו רע? הלכתי לבצפר
צרפו תמונה לבחירתכם! נגיד

angel enamorado

New member
גם עונה

מהו שיר השבוע שלכם
smile like you mean it מי אמן/ית השבוע
חובבי ציון מהו דיסק השבוע
אין מהו ספר השבוע
לא קראתי :) מהו סרט השבוע
בופור מהו ציטוט השבוע
"מה קורה?" -"הכל מעולה" משהו טוב שקרה לכם השבוע
מחכה שיקרה משהו רע
לא חסר צרפו תמונה לבחירתכם

avrilary

New member
אז גמניP:

מהו שיר השבוע שלכם
The Fray-How To Save A Life Hilary Duff-With Love Christina Aguilera-Candyman Fall Out Boy-Dead On Arrival Good Charlotte-The Lifestyle Of Rich And Famous צרפו את המילים של השיר
חחחחחחח היית מתה חןXD מי אמן/ית השבוע
גוד שרלוטטטט מהו דיסק השבוע
מקפליי-ג'סט מיי לאק
מהו ספר השבוע
חחח כלום מהו סרט השבוע
"נחשו מי"
מהו ציטוט השבוע
"עכשיו הבנתי למה הם קראו ללהקה אוואנסנס..כדיי שיהיה קשה לחפש אותם באימיול" ו "ראית נולד לרקוד?" "לא, אני סטרייט." XDDD משהו טוב שקרה לכם השבוע
נפגשתי עם טל חברה שלי..והוו
משהו רע
סתם שבוע דפוק תכלס צרפו תמונה לבחירתכם
איזה כיף לי>

אם כבר מדברים על מוזיקה

כרגע אני יודע ששיר הנושא CALIFORNIA בוצע בשלוש גרסאות- California הרגיל, California 2005 ו-California של Mates of states (עונה 4 פרק 7) יש לי את שלושתם... יש עוד גרסאות שאתם מכירים לשיר ?!

למעלה