פורום חומר מקומי
New member
../images/Emo125.gifהשאלון של "חומר מקומי"- הזוכה../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif
לפני כשבועיים פתחנו פה את השאלון של "חומר מקומי" בנושא משפחות במוזיקה הישראלית. הרבה מאוד גושלים ענו לנו על השאלות, וכ29 גולשים ענו נכונה על כל השאלות.
ישבתי וכתבתי את הכינויים של כל אותם ה30, גזרתי, והגרלתי את שמו של הזוכה בחבילת סינגלים חתומים מתנת "חומר מקומי" מגזין המוזיקה של רדיו ירושלים
|
. אבל לפני שאגלה לכם את שמו של הזוכה.. הנה התשובות הנכונות:
שמה של ביתו של מיקי גבריאלוב שגם הוציאה השנה אלבום בכורה:שירה
איזה שיר שלום חנוך עונה גם על השם של הבת שלו?מאיה
ציינו שלושה זמרים שהם בני משפחת בנאי: ניתן לבחור 3: אורי, אביתר, בועז, מאיר, יוסי, גברי, יובל.
איזה שיר של גלי עטרי היא חידשה יחד עם אחיינה- מומי לוי? "שמש אדומה"
מה הקשר המשפחתי בין האחים תמיר ואוהד חיטמן לעוזי חיטמן ז"ל? עוזי ז"ל היה דודם של תמיר ואוהד
אני אח של מנחת חדשות הבוקר לשעבר לצד גידי גוב והבן של שלמה, מי אני? בן ארצי
השמות הפרטים של בנותיו של צביקה פיק הם:שרונה ודניאלה פיק
מה הקשר המשפחתי בין הזמרים גלעד שגב וטל שגב?אין קשר משפחתי
האחים עמרי ושלי גליקמן הם חברי להקת:התקווה 6
כך נקרא סינגל הבכורה של התאומים, בוגרי כוכב נולד 1, שי וגיא אבזירוב:"זה ירדוף אותי"
היא אישתו לשעבר של חמי רודנר, ו(!) בת דודה של מוטי פרנסיס שלנו:איגי וקסמן
אתי לוי היא האחות התאומה של איזו זמרת?זהבה בן
את איזה חברת תקליטים תבעו ריטה ורמי קלינשטיין, כשעוד היו בעל ואישה?הליקון
מה הקשר המשפחתי בין תום פטרובר לאורית שחף- סולני להקת "היהודים"?פה קיבלתי שתי תשובות: בעל ואישה/ שותפים לחיים והורים לילד משותף
כתבתי את כל שירי אלבום "הכבש השישה עשר" ועוד עשרות להיטים נוספים. של איזה זמר אני אבא?אביב גפן
זמרת שהיא גם אישתו של המפיק המוזיקאלי אורי זך: מירי מסיקה
איזה שיר ביצעו יחד כפיר אפשטיין ובת זוגתו לחיים, כינרת לימוני, באלבום הבכורה של כפיר?"הפחד נעלם"
כך נקרא האלבום,שיצא ממש בחודש האחרון, של הזוג מיטל וניב כהן (שאם מישהו במקרה לגמרי לא יודע הם הרכב KNOB): כשם ההרכב, knob.
הזמר מוצי אביב הוא אבא של הזמרת:דין דין אביב
הזמרת (בין היתר) שבתמונה היא אישתו של איזה זמר?()(בתמונה היתה מיכל אמדורסקי)- אסף אמדורסקי.
איזה זמרת רוצה שיונתן שפירא יהיה אבא של הילדים שלה?איה כורם.
כך נקראת אישתו של ארכדי דוכין, שהיא גם זמרת מתחילה בפני עצמה:סימה לוי דוכין
מה הקשר המשפחתי בין לאה ושלמי שבת?אחים
איזה שיר כתב גלעד שגב לזכר אחיו שנפל בצבא?"עכשיו טוב"
המייספיס הזה, של הזמר המתחיל והמוכשר http://www.myspace.com/ypspace שייך לאחיינו של?....יהודה פוליקר.
והזוכה בחידון היא/הוא "הלידר שלי הוא עברי"
שמתבקש/ת לשלוח לכינוי הזה את השם המלא שלך+הכתובת בבית. אני אדאג לאעביר את הפטים שלך לרדיו ומשם הם ישלחו לך את הפרס
. ולכל המאוכזבים, אין סיבה לאכזבה ממש בקרוב נעלה שאלון נוסף! ותיתנתן לכם הזדמנות נוספת.
יום טוב שיהיה.
לפני כשבועיים פתחנו פה את השאלון של "חומר מקומי" בנושא משפחות במוזיקה הישראלית. הרבה מאוד גושלים ענו לנו על השאלות, וכ29 גולשים ענו נכונה על כל השאלות.