יואב דגני ב"חומר מקומי"

radio101fm

New member
../images/Emo125.gif יואב דגני ב"חומר מקומי" ../images/Emo125.gif

יואב דגני מגיע לאירוח רדיופוני ראשון בחומר מקומי. ראיון, ביצועים LIVE באולפן וכהרגלנו, חידוש בלעדי ומיוחד לשיר ישראלי אהוב! רוצים לשאול את יואב שאלה
שרשרו את השאלות להודעה הנוכחית

amitshilo

New member
איזה כיף!

שאלה: האם אתה חושב שיש משהו שמאפיין את האלבום הקרוב לצאת?

יואב../images/Emo13.gif

בזמן שאתה שר [מופיע] מה עובר לך בראש?? אתה חושב על הקהל שבא על השיר? מתי או נכתב ועל מי? מה עובר לך בראש בכמה דקות של שיר?

shahar1989

New member
שאלה קצת מוזרה, אבל תמיד רציתי לשאול אותך

אז השאלה שלי היא.. זה רק נראה ככה, או שבהופעות, כשאתה שר, אתה מסתכל על האורות? ועוד שאלה.. לפי מה בחרת להוציא את "אהבה עיוורת" כסינגל ראשון?

יואב../images/Emo23.gif

דבר ראשון אתה יוצר ואומן מדהים! כ''כ מוכשר ,רומנטיקן,מדהים..!!! אני רוצה לאחל לך המון המון בהצלחה בכל דרכך^.^ הייתי רוצה לדעת מה הכי משפיע עלייך בכתיבה? לאיזה ז'אנר במוזיקה אתה הכי מתחבר ולאיזה פחות? אם היית יכול לבחור כל אומן שתרצה לבצע איתו דואט במי היית בוחר? שיהיה לך המשך שבוע טוב!! ושוב המון בהצלחהההההההההה:):)

יואב../images/Emo24.gif

אז קודם כל, מה שלומך בימים אלו?
רציתי לשאול אותך, על איזה כלים אתה יודע לנגן?. ועל איזה אתה רוצה לנגן? איזה אומנים בינלאומיים השפיעו על סגנון המוסיקה שלך? מה בא לך יותק בקלות, מילים או לחן? למה אתה יותר מתחבר? שיהיה לך יום טוב, בהצלחה בהכל!

האגוש

New member
יואבי ../images/Emo23.gif

קצת מצחיק אותי לשאול אותך כאן, אבל כולם שואלים אז אני מצטרפת... אם היית תינוק הולכת ברחוב, מה היית עושה???? נשיקות, ונתראה בחמישי. הגר [מוטי תעשה לי ילד]

למעלה