מסניפים טיפקס-המצעד של הפורום

sunshiner

New member
../images/Emo125.gifמסניפים טיפקס-המצעד של הפורום

כמו בכל מיני פורומי מוזיקה בתפוז, נעשה מצעד משלנו, רק עם שירי טיפקס! נראה לי שנעשה את זה כרונולוגי, כלומר לפי אלבומים. נתחיל כמובן עם שביל קליפות הגרעינים, הדיסק הראשון. בשלב הראשון נדרג את עשרת השירים הראשונים בדיסק ובשבוע הבא נוסיף את השיר ה-11 וככה נמשיך ונוסיף שירים עם עשרה שירים בכל מצעד... אז בואו נתחיל- כל אחד מדרג את חמשת השירים האהובים עליו לפי סדר: הרבי ג'ו כפרה ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים אני אוהב אותך לספור כבשים אני ואת מה הוא מתעורר שיר בלחץ רבי יעקב ריקוד הפסדובלה שוט אותי (בואי אליי לא ישתתף במצעד כי הוא לא ממש שיר) תודה לחבר'ה בפורום יוני בלוך ואפרת גוש על ההשראה.

הוד11

New member
רעיון מצויין

1) רבי ג'ו כפרה 2) ריקוד הפסדובלה 3) ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים 4)אני ואת 5) רבי יעקב

sunshiner

New member
דירוגי

1) אני אוהב אותך 2) ריקוד הפסדובלה 3) שוט אותי 4) הרבי ג'ו כפרה 5) שיר בלחץ

Funky Giraffe

New member
הנה

1 - אני ואת 2 - שיר בלחץ 3 - רבי יעקב 4- - ריקוד הפסדובלה 5 - לספור כבשים נכון לעכשיו

אני אני אני אני אני ../images/Emo151.gif

5) שיר בלחץ 4) הרבי ג'ו כפרה 3) רבי יעקב 2) ריקוד הפסדובלה 1) אני ואת

הנה גם אני

1) ריקוד הפסדובלה 2) ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים 3) אני ואת 4) שיר בלחץ 5) לספור כבשים

הוד11

New member
אתה יכול להסביר שוב

איך המצעד עובד למה לא הבנתי כלכך.

הוד11

New member
כן את זה הבנתי

אבל לא הבנתי איך ממשיכים מפה. עושים כאילו מצעד לשירים האחרים בדיסק?

sunshiner

New member
בעצם השבוע הבא זה יוצא מחר

אז מחר תראה- מי שעוד רוצה להשפיע יש לו יום אחד...

אם לא הבהנתה (חח) פשוט לדרג

והנה הדרוג שלי: 1-שיר בלחץ 2-הרבי גו כפרה 3-איך אפשר בלי "ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים" 4-אני ואת 5-ורבי יעקב כמובן וזה העדיפות שלי, שיהיה בכיף לכולם

טיפקסית

New member
הדירוג שלי

חמשת הגדולים שלי: 1]שיר הפז"מ-כשתגיעו לצבא-תבינו על מה דיברתי 2]ואתה-איזה שיר מקסים,לחן גאוני [כל הכבוד לרמי יוסיפוב] 3]היה לילה גשום-אפל וקצת הארדקור שכזה 4]גחליליות-וכל מילה נוספת מיותרת 5]ואולי נעשה אהבה-רק בגלל האקורדיון בהתחלה

למעלה