מסניפים טיפקס- מצעד מספר 1

sunshiner

New member
../images/Emo125.gif מסניפים טיפקס- מצעד מספר 1

אוקי, הנה המצעד בפעם הראשונה סוף סוף
החוקים- אני נותן לכם את עשרת השירים הפופולאריים+בא לשכונה בחור חדש(שיר חדש לדירוג) ואתם מדרגים את חמשת השירים המועדפים מתוכם לפי סדר, מהפופולארי לפחות פופולארי... הנה המצעד הראשון:
1)ריקוד הפסדובלה (זה רק אני או שהאווירה פה נהייתה רומנטית?)
2)אני ואת (כנראה שכן...)
3)(שימו לב- כאן יש לנו תיקו בין-) הרבי ג'ו כפרה
3)(ל-)שיר בלחץ... (אם תצביעו בהמוניכם יש פחות סיכויים שזה יקרה)
5)ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים (השם ארוך אבל זה שווה את זה)
6)רבי יעקב (האורח הצרפתי המכובד שלנו במצעד...בערך
)
7)אני אוהב אותך (ממליץ בחום על הגירסה של טיפקס עם שאנן סטריט לשיר הזה מתוך המופע דיסקו מנאייק)
8)שוט אותי (הצד הסאדו-מזוכיסטי של קובי...)
9)לספור כבשים (באמת שאין לי מה לומר על זה)
10)מה הוא מתעורר (מסכן, לא הצביעו לו)
בא לשכונה בחור חדש- אם יפול גורלע בהצלחה לנו!

sunshiner

New member
דירוגי- אנשים, look and listen ../images/Emo3.gif

1)אני אוהב אותך 2)שוט אותי 3)אם יפול גורלע 4)אני ואת 5)מה הוא מתעורר

אין לך מה לומר על לספור כבשים?

אולי שהוא ב* זונה של שיר? 1)ריקוד הפסדובלה 2)אני ואת 3)ירון זהבי והשביל 4)שיר בלחץ 5)לספור כבשים

טיפקסית

New member
המצעד שלי

1]שיר בלחץ-המקצבים השונים שמשתלבים בתוך השיר [רמי שר קול שני איטי וקובי את הקול המהיר] 2]לספור כבשים-מזכיר לי את הכבש ה-16,אגב זה השיר הראשון שקובי ניסה ללמד את גל בפעם הראשונה שהם נפגשו 3]רבי יעקב-אנייי זוכררר שהיינו ילדים,לואי דה פינס בעבודה מופלאה לסרט מופלא 4]ריקוד הפסדובלה-סו סיקסטיז 5]ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים,שיר חמוד אך עטוף הזיות

היייייייייייייייייייי נכון שהתגעגתם

אז אני ממש לא התגעגעתי
סתם סתם. השירים שלי הם: 1.איזה עולם. אז באמת איזה עולם משעמם פה, אבל בקרוב כבר לא יהיה משעמם כי אני באתי (ויותר נכון מממממ מעכשיו!!!חחח) 2.מהשמיים. אז אני כמו כולם באה מהשמיים, וחולמת שהחיים שלי, יהו עם רגשות טהרות כמו בשמיים. כמו בחלומות. (וזה עוד יקרה, בזכות האמונה שלי, יש לי אמונה שיכולה להספיק בשביל כול העולם!!!) 3.הרבי גו כפרה. "מעפר ירים מלך" רק הוא ירים, אנחנו רק נבין איפה טעינו. ושוב פעם חוזרים לאמונה,משתלבות דרכנו באמונה. 4.שיר בלחץ....אמרתי תמיד שאני אוהבת את כול היצרות של קובי, והיצירה הזו מעולה, רק שהיא לא מעניינת אותי,,,,, בכלל. אז קבלו תיקון השיר הזה לא חלק מהמועדפים שלי. 4.ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים,ממממממממממממממ שיקרון חושים, רגשות לא מובנים, אני נסחפת עם השיר הזה לעולם לא מוגדר, "עולם מוזר" אבל לדעתי זה העולם המוזר,אז תיקון קטן קטן לעולם האמיתי, המושלם. 5.אני ואת. אחלה שיר אני אתחיל אתה תסיים את הנעשה, סתם סתם.
אבל אני ואתה זה אומר כבר את הכול. בכול אופן לא אמרתי אבל לא היה בא לי לדרג רק את השירים האלה,,, אז עשיתי מה שבא לראש המטורף שלי
חח כזו אני לא רואה אף אחד, סתם סתם קבלו באהבה אז אני שולחת לכולם אלף
חחחחח סתם אהבתי את האיקונים אלה ושמתי אותם חחחחח, מלא אהבה לכולם שוב

sunshiner

New member
בטח שהתגעגענו

הרגשנו קצת חוסר בהודעות שלא היית
בכל מקרה את יכולה להצביע ככה אבל זה לא ייחשב ואנחנו רוצים שתצביעי אז בבקשה תני גם הצבעה אחת מהסוג שנחשב
שיהיה לך יום גרובי

תודה מותק גם אני מאוד התגעגעתי

אבל רק אלייך, אחחחחחחחחחחחח איזה חמוד אתה
לא לקנאות בבקשה אה
חחח סתם סתם, ואתה רואה חזרתי בגדול עם ההודעות שלי.
אז שיהיה לך לילה,,,,,,, גרופי גם לך מותק
(ואם אתה שם לב לכול האיקונים שלי אז יש ערב גרופי.)
(אז קבל עוד כמה,,,,חחח

הוד11

New member
הרשימה שלי

1) רבי ג'ו כפרה 2)ריקוד הפסדובלה 3)ירון זהבי 4) אם ייפול גורלע 5) אני ואת

למעלה