מסניפים טיפקס- מצעד מספר 2

sunshiner

New member
../images/Emo125.gif מסניפים טיפקס- מצעד מספר 2

אחרי שבמצעד הראשון שלנו הצביעו רק ארבעה אנשים (!), מה שיצר לנו הרבה שוויונים בנקודות, הנה המצעד השני עם השיר היוצא הראשון שלנו...
החוקים- אני נותן לכם את עשרת השירים הפופולאריים+בא לשכונה בחור חדש(שיר חדש לדירוג) ואתם מדרגים את חמשת השירים המועדפים מתוכם לפי סדר, מהפופולארי לפחות פופולארי...מי שלא יצביע ככה ההצבעה שלו לא תיחשב! (ויכול להיות שייתקל בחוסר נחמדות מצידי) טוב אז הנה המצעד שלנו להשבוע:
1) ריקוד הפסדובלה (האם העובדה שרקדו את זה שבוע שעבר בלרקוד עם כוכבים השפיעה על זה?)
2) אני ואת (שימו לב! יש לנו תיקו בין שלושה שירים במקום השני)
-) ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים (עושה לי קצת חשק לגרעינים)
-) שיר בלחץ (שיר שעומד בויכוח תמידי בפני חברי הפורום)
5) אני אוהב אותך (עכשיו יש ארבעה שירים עם אותו ניקוד! תתביישו לכם
)
-) אם יפול גורלע (הכניסה החדשה הראשונה שלנו)
-) לספור כבשים (אפרופו לרקוד עם כוכבים, מישהו ראה איך ההוא שר את "והפעם שיר אהבה""?)
-) הרבי ג'ו כפרה (אקטואלי במיוחד לאור הבחירות המתקרבות)
9) שוט אותי (שיר טוב אני אומר)
10) רבי יעקב (שייזהר לא להחליק ולצאת מהמצעד)
בא לשכונה בחור חדש (הפינה לשיפוטכם)- הדואר בא היום (זה אפילו תרתי משמע כי שניהם זה של אלון אולארצ'יק
)
עדיף ללכת עכשיו (השיר שעף מהמצעד)- מה הוא מתעורר אה וסקר קטן- מה דעתכם לשנות את שם המצעד ל-"ספור עד עשר"?

חחחחח אני בעד

ספור עד עשר, גדול! עוד הצעת ייעול: תגיד כל פעם לגבי כל שיר אם הוא עלה או ירד.

אני מצאתי את עצמי מחכה לדוור!

והנה הוא בא! 1)ירון זהבי והשביל 2)אני ואת 3)ריקוד הפסדובלה 4)לספור כבשים 5)הדואר בא היום

Funky Giraffe

New member
קשה קשה

1. הדואר בא היום 2. אם יפול גורלע 3. שיר בלחץ 4. רבי יעקב 5. ריקוד הפסדובלה Keep the Teapacks!

הוד11

New member
ספור עד עשר? חייתי מבחינתי

ועכשיו למצעד 1)ריקוד הפסדובלה 2) רבי ג'ו כפרה 3) לילה גשום 4)הדואר בא היום 5)ירון זהבי

הייי כמה זמן לא הייתי פה אה,,,../images/Emo9.gif

טוב אז הדירוג שלי הוא.... 1- רבי יעקוב (להחליק לבחוץ פחחח, שיר כזה לעולם לא יצא,הוא לא נמצא בתחרות, כי עצמו תמיד מקום ראשון
אחחחח איזה שיר לא?) 2-אני ואת (היחד היחד היחד, זה בסופו של דבר ההצלחה האמיתית היחד, וכומובן יש עוד מלא דברים מסביב אבל היחד זה הסופי.) 3-לספור כבשים (ולא רוצה להסביר למה!
חחח) 4-הרבי גו כפרה. (מה אתם עדיין בתוך בחירות מטומטמות, זה נראה לי ממש דפוק שאנחנו עדיין צריכים בחירות
) 5- נו באמת לא ברור ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים.(בשביל להוריד קליפות מעלנו.
) והשיר הנוסף זה....... רגע רגע מה דעתכם על השיר,, בוקר צוהריים ערב והיום נגמר,,,תגידו אתם לא חושבים שקובי הוא גאון איך הוא עלה על זה ,,,אה גאון גאון חחח סתם סתם
ושוב והשיר הנוסף הוא.... בא לשכונה בחור חדש. (אני רק חושבת שצריך לשנות טיפה,,, חזרה לשכונה הבחורה החדשה,,, חחחח סתם סתם שהשיר ישאר איך שהוא היה שיר מושלם,,, ואלון אולארציק ממממממממ יוצר ענק לא?) טוב שיהיה אחלה יום לבנתיים
ושבת שלום,,,או שלום לשבת השבת בפתח דלתנו יההה איזה כייף אה
אז אלף

sunshiner

New member
ובקשר להיה לילה גשום

שבוע הבא הוא יועמד לשיפוטכם. בינתיים תסתדרו בלעדיו

טיפקסית

New member
המצעד שלי

1]רבי יעקב,אני עדיין טוענת שזה חידוש ענק,אגב מישהו ראה את הסרט? צריך ללחוץ גבוה בטלוויזיה שישדרו אותו שוב,הוא שודר לפני כמה שנים 2]שיר בלחץ-מי כאן בלחץ,אני לא בלחץ,המקצבים השמתנים,ההרמוניה הווקאלית,היכולת ליצור סאונד במהירות 3]לספור כבשים-קצת מזכיר את האייטיז,אבל הקלידים לא משו 4]ריקוד הפסדובלה-זה שיר שאותי מרגש למרות שהוא מחתרתי בעיקר במשפט "את החתונה הזאת אי אפשר כבר לעצור",חוץ מזה שהזוג הזה הם ניגודים גמורים [הוא היה שחור היא לבשה לבן],עדיין היה חסר לי משהו בשיר,לא מיצה את הפוטנציאל שלו וחבל 5]שוט אותי-שיר בלתי ברור לטעמי,לא ממש מובן מי היא אותה בחורה,המילים לא ברורות,חבל,בזבוז בא לשכונה בחור חדש תזרח-קלאסיקה במילים,אווירה רומנטית,ליריקה שקוראת לנו לא להיכנע ברגעים קשים,אין ספק שמבחינתי הוא אחד השירים שנכתבו ע"י טיפקס מעולם ולא פלא שבוצעו כמה גרסאות וקאברים ע"י אומנים שונים,מבחינתי השיר הזה עבורי היה אהבה משמיעה ראשונה וממבט ראשון

יש לי כמה כמה דברים שיש לי

איתם קצת קצת חוסר הבנה,,, רשמת את המשפט "את החתונה הזו אי אפשר כבר לעצור" שאלה לי אלייך מישהו מנסה להרוס לך איזה חתונה, למה אם כן אנשים ממש רעים, יכול להיות שאני לא מבינה בכול הסיפור הזה, אבל לדעתי זה בראש שלך, אף אחד לא רוצה להרוס לך שום דבר. להיות בטוחה בזה. ויכול להיות שזה רק משפט שאת אוהבת וסתם רשמת את המשפט הזה. טוב אז שיהיה לך בכייף, ולא חשוב מה, אף אחד לא רוצה להרוס לך! יאללה שבת שלום

תקרא את המילים שלי שוב פעם

אמרתי והדגשתי אולי זה רק משפט שאת אוהבת! תקרא טוב את השורות הבאות אוקי,,, אחר כך תחזור ותנסה לדבר בקצת יותר חוכמה אה. רק שאלתי אם יש כוונה מסוימת במשפט הזה, או שסתם את אוהבת את המשפט הזה! בתשובות שאתה עונה היה עדיף שתסתכל מהצד!

sunshiner

New member
../images/Emo6.gif לגמרייי

קרעת אותי עכשיו חחחח יואב תעשה לי ילד!

sunshiner

New member
הדירוג הסקסי שלי ../images/Emo3.gif

1) הדואר בא היום 2) ריקוד הפסדובלה 3) אני אוהב אותך 4) שוט אותי 5) הרבי ג'ו כפרה

בהחלט דירוג סקסי../images/Emo3.gif

ובהקשר די עם העוינות, אני לגמרי מסכימה
זה לא מוביל לשום דבר טוב! בכטל אופן די באמת די כבר לשטיות, כמו שאתה אומר מתן, עד פה,
טוב שיהיה שבוע טוב

הוד11

New member
יצאתי אידיוט

אבל לא נורא 1)ריקוד הפסדובלה 2)רבי ג'ו כפרה 3)הדואר בא היום 4)אני אוהב אותך 5)ירון זהבי

למעלה