מרתון פלויד בגל"צ, יום שישי

סנאי נדיר

New member
עכשיו שמעתי ברדיו

שביום שישי הקרוב מ23:00 בלילה בגלי צה"ל ועד 04:00 בבוקר יהיה מרתון פינק פלויד, עם הקלטות, ראיונות, והמון שירים נדירים של פינק פלויד. לידיעתכם :)

זלמן וקלמן מודיעים וגם שואלים

1. הודעה: שעת התחלת המרתון הוקדמה ל23.00 במקום חצות. המרתון יימשך 6 (שש) שעות ויסתיים בשעה 05.00 בבוקר (ולא 04.00 כפי שמודיעים בפרומו). 2. שאלה: במסגרת המרתון תשודר הקלטה של "אינטרסטלר" בביצוע הפלוידים עם פרנק זאפה. ההקלטה היא מפסטיבל שנערך בתאריך 25 אוקטובר 1969. התאריך וודאי. לפי מקורות שונים (כגון פוסטר הפסטיבל שהופק ע"י ג'ורג'יו גומולסקי) והספר של מיילס, הפסטיבל התקיים בפאריז. לפי עטיפת הבוטלג (מהדורת וויניל) וספר הבוטלגים של אנדריאס קראסקה, הפסטיבל התקיים בבלגיה. נודה באם מי מחברי הפורום המומחים יוכל לתת מידע מדוייק. נותן המידע כולל אסמכתאות, יוזכר במהלך השידור. כמו כן תינתן כתובת הפורום במהלך השידור בתיאום עם ציף. תודה, זלמן וקלמן.

אכן, בלגיה

הפסטיבל היה אמור להערך בצרפת. אבל המארגנים, כדרכם של היפים, היו מסוממים מדי, ולא השיגו את האישורים הביורוקרטיים הנדרשים, בזמן. לכן, הפסטיבל הועבר ברגע האחרון, לבלגיה. אסמכתאות? אני אמצא בשעות הקרובות.

../images/Emo150.gif במקום הודעה שנמחקה

להזכירכם, אין לתת בפורום לינקים או כתובות של אתרים מהם ניתן להשיג בוטלגים. תודה.

floydian

New member
חבל שאת מוחקת הודעות בלי סיבה....

דרך האתרים האלה אי אפשר להשיג בוטלגים. אלה הם רק ארכיונים של אספנים זה הכל. את צריכה להיות פחות פנאטית בעניין....

flowerboy69

New member
מה עושים מרתון פינק ולא מזמינים אותי???

חח מי יביא את החומרים הכבדים באמת אה?... ההקלטה של הפסטיבל עם זאפה באמת טובה.מה זה ספר הבוטלוגים?אני מכיר מן חוברת כזו שיש לה 2 חלקים אחד של בוטלגים אודיו ואחד של וידאו...

flowerboy69

New member
אה הכוונה לספר the records מגרמניה...

זה לא ממש ספר בוטלוגים יש בו פרק שעוסק בהם אבל לא יותר.ספר מצויין.נדיר מאוד...

../images/Emo125.gif מרתון פלויד בגל"צ, יום שישי ../images/Emo177.gif

ביום שישי בלילה יערכו ה"ה זלמן וקלמן מרתון פלויד בגל"צ, בין השעות 23:00 ל-5:00 בבוקר. פרטים מלאים בהמשך השרשור. לגל"צ ניתן להאזין באמצעים מסורתיים (רדיו) וגם דרך הרשת, בכתובת: http://glz.msn.co.il/index.asp כל ציפורי הלילה מוזמנים ומוזמנות להאזנה משותפת למרתון, בפורום.

RoieL

New member
העיקר ישבתי אתמול וחיפשתי../images/Emo122.gif

ואז אבא שלי אמר לי שזה מחר
נו טוב, לפחות היה פרק מצחיק בסימפסונס בערוץ 1.

מי מצטרף להאזנה משותפת?

מאחר ואנו מתכננים האזנה אינטראקטיבית למשדר, כמה מכם הנמצאים כרגע בפורום מתכננים להשתתף?

MilkShack

New member
הכוונה לתגובות תוך כדי כמו שהיה בלייב?

אני אהיה פה =] כמו חסר חיים טוב.

למעלה