ספור עד עשר- שבוע שישי

sunshiner

New member
../images/Emo125.gif ספור עד עשר- שבוע שישי

והפעם בסימן: ספור עד עשר, אל תתרגז
אחרי שלפני שבועיים הייתה לנו הצבעה די מבזה ומוזרה בנוכחות ארבעה אנשים, אני מקווה להצבעה מלאה של כל חברי הפורום ולזה שסוף סוף ייכנס שיר שלא מהאלבום הראשון. הוד מה אתה אומר על מבצע פרסום לפורום? מקרא סימנים:
- עלייה
- ירידה
- דריכה במקום ( יש גם סימנים לכניסה חדשה ודריכה במקום הראשון, אבל הם לא נחוצים לנו הפעם
)
1) ריקוד הפסדובלה (חוזר לפסגה אחרי שבועיים [או חודש בפועל] של גלות)-
של מקום אחד
2) היה לילה גשום (כמו ריקוד הפסדובלה אבל להיפך, בשמת- לטיפולך)-
של מקום אחד
-) שיר בלחץ (להשתוות להיה לילה גשום זה חתיכת כבוד)-
של שלושה מקומות
4) ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים (דווקא בשבוע שלא הצבעתי לו)-
של 6(!) מקומות
5) העוול (לא יודע איזה ג'וק נכנס לי לראש כשדירגתי אותו מקום ראשון)-
6) אני ואת (נשם מעט אוויר פסגות בשבוע שעבר, אבל עבר לו)-
של 4 מקומות
7) אני אוהב אותך (לדעתי עדיין אחד השירים החזקים בדיסק)-
של 2 מקומות
8) לספור כבשים (איפה עופר שיבוא ויציל אותו?)-
של 4 מקומות
-) הדואר בא היום (והולך מחר?)-
-) הרבי ג'ו כפרה (האם ייצא לנו אי-פעם מצעד בלי תיקואים?)-
של מקום אחד
בא לשכונה בחור חדש- אני אוהב אותך ממש מוגזם
עדיף ללכת עכשיו- איזה ללכת? ספור עד עשר אפילו לא נכנס למצעד...
ספור עד עשר, כי בפריימריז הזה כל המקומות ריאליים!

לא לטיפול אף אחד!

1)הפסדובלה 2)אני ואת 3)אני אוהב אותך ממש מוגזם 4)ירון זהבי 5)לספור כבשים

קבלו את הדירוג שלי:

1- הרבי ג'ו כפרה (מסיבה פשוטה, אישית אני גאה בו שהוא נשאר למרות הכול, על זה הוא קיבל את
) 2- ירון זהבי בשביל קליפות הגעינים (כי אני אוהבת את הקטע בשיר להוריד כמה שיותר מסכות מעלינו, כדי אתם לא חושבים?) 3-ריקוד הפסדובלה (כי זה היה שאלה של זמן מתי זה יקרה, יום אחד הם מנהלים, סליחה מקום ראשון יום שני פתאום הם לא, לי אישית ניראה שזה היה מתוכנן כול הסיפור הזה, ולכן על עצם המחשבה הרבה איך להוציא אותה קיבלו ממני מקום ראשון,לא באמת מקום ראשון זה הרבי,אבל הרבי פה בשביל להראות להם כמה הדרך שלהם מוטעה. וחוצמזה אתם זוכרים מה היא אמרה? מתי תוציאו את הרבי,,,לא מזמן ואני הבנתי את זה, זה פשוט היה ש/אלה של זמן.) 4-וול (נמאס לי מאנשים שעושים עוול לאנשים אחרים, התנהגות כזו מגעילה בין אדם לאחד, ממש מלחמת אחים, ועזבו מלחמת אחים, מה נסגר מתי אנשים ילמדו להתנהג אחד לשני.) 5-היה לילה גשום (ואם זה היה יום גשום, עוד לא ראיתם כלום.) והשיר הנוסף שלי "בא לשכונה בחור חדש" כמו שאתם רואים בחור חדש יש בשכונה, והוא לא מתכוון לברוח ממשחקים של כוח. אז הנה עוד דירוג יוצא לדרך יאללה ביי

אין אין אין אין אין אין אין עלי../images/Emo9.gif

אני והטעיות שלי. אבל פעם חשבתם למה באמת הטעיות שלי? אולי במקום מסוים, כול הטעיות האלה, ואתם אוהבים את הטעיות האלה. ואתם מבינים בטוח על מה דיברתי לא? ושוב אין עלי מתה על הטעיות שלי...(טוב עכשיו הגיע הזמן שאתם אוהבים אותי לא? סתם סתם אני בכלל לא רוצה שתאהבו אותי סתם אוהבת את הבדיחות הלא מצחיקות שלי.) ושוב יאללה ביי בנתיים

והנה שוב טעות חחח

אולי במקום מסוים, אני עושה טעיות, ועושה טעיות ואתם אוהבים את הטעיות האלה. זה מה שנסיתי לומר. אבל השאלה היא אם באמת אתם אוהבים את הטעיות האלה?

Funky Giraffe

New member
בא לשכונה בחור חדש? מה? זה של טיפקס

? של אמן מלבנטיני? טעיות? טעויות... באמא שלי, אני לא יודע מה את רוצה מכולנו

לא זה של אלון אולארציק

ואתה יודע יש את הקטע של השיר הנוסף. ומה שבאמת ניסית להראות זה שלא באמת אנשים פה אוהבים את הטעיות שלך ושל החברה שלך. וחלאס עם כול התנשאות הזו מעליי. להזכיר לך איך גילי היה מתיחס אלייך עד היום כולם צוחקים עלייך בטבע, אז מה אתה בא ןועושה עלינו פה פוזות???

גם אני מתה עלייך ממאי,,,,

מה דעתך על הפסקת אש, בשביל כולנו. אני לא חושבת שזה צריך להגיע למקומות כאלה נמוכים, אתה מבין על מה אני מדברת לא? בגלל זה אמרתי מיקודם שאני מצטערת (דרך אגב, לא רציתי לפגוע זה פשוט יצא, אחרי כול מה שאמרת לי) אז יש הפסקת אש? באהבה רבה לך ולחברה שלך
(ודרך אגב גילי הוא
, ולא בגלל מה שאמרתי מקודם הוא פשוט
)

Funky Giraffe

New member
הכל טוב ויפה

רק מי זה גילי? את מתכוונת לגל? מה? את פשוט בעולם אחר

כן אה,,,,מה אתה לא מכיר אותו?

ושוב בסססססססססססדר. יאללה אין לי כוח לכול המסכות האלה, אני לא נמצאת בפורים. (או שאולי כן, ואני לא יודעת על זה?
נו טוב אצלכם פורים זה כול השנה) טוב שיהיה יום נפלא לכולם
פייס
אנשים
יאללה ביי

Funky Giraffe

New member
מצעד מוחרם ../images/Emo3.gif

עד שלא מתקדמים משני האלבומים הראשונים. חפרנו להם על הצורה!

sunshiner

New member
אבל התחלתי להכניס שירים מנשיקה לדוד

אפשר לומר שעשיתי את זה לא מעט בשבילך...

הוד11

New member
קודם כל

מתן דווקא בסדר והוא הוסיף את האלבום נשיקה לדוד. בחוליה החלשה הגענו ליושבים בבית קפה באלבום השני בכלל לא נגענו חבל לעשות חרם למרות שבאמת כבר נמאס מהאלבום הראשון

ניסית להשים את ההודעה הזו מתחת

להודעה של מתן, אבל היא קפצה לפה. והקטע של החרם הרגתם אותי מ-
(כן כן מצחוק כי למות בטוח שלא אמות ממכם*) מה שלא הורג רק מכשל מכיר את המשפט. היה קשה באימונים אבל יהיה קל במלחמה, אם זה נכון לקרוא לזה כך
. אה טוב שעברתם לדיסיק הבא, הגיע הזמן לעבור, כי מזה תחנו על הדיסיק הזה. וכבר הרבה זמן שאנחנו מחכים לדיסיק חדש, נו טוב לאט לאט נעבור להדיסיק החדש. שיהיה ערב נפלא

טיפקסית

New member
שלי

1]היה לילה גשום 2]שיר בלחץ 3]לספור כבשים 4]ריקוד הפסדובלה 5]העוול בא לשכונה בחור חדש-הממממ נראה לי שאני אלך על הקאבר שהם עשו לשיר "הימים האחרים"

הוד11

New member
שלי

1)רבי ג'ו 2)ריקוד הפסדובלה 3)אניואת 4)הדואר בא היום 5)העוול

למעלה