ספור עד עשר-שבוע תשיעי וגרובי

sunshiner

New member
../images/Emo125.gifספור עד עשר-שבוע תשיעי וגרובי

והפעם בסימן: תן לי חתימה!
החוקים:מדרגים חמישה שירים מתוך המצעד, כולל את "בא לשכונה בחור חדש" (שיר חדש לשיפוטכם), ולא כולל את "עדיף ללכת עכשיו" מקרא סימנים:
- עלייה
- ירידה
- דריכה במקום
- כניסה חדשה
- עמיר פרץ ועכשיו למצעד:
1)מזל טוב, יש לנו מקום ראשון חדש, כולה בשבוע השני שלו במצעד\ וקוראים לו איזה עולם!-
של מקום אחד
2)לספור כבשים מטפס לצמרת בזכות חזרתו של עופר לדרג-
של שלושה מקומות
3)הדואר בא היום תוקע יתד בצמרת (איזה ביטוי יפה זה הא?)-
-)העוול בצמרת שבוע כן שבוע לא. השבוע כן-
של שישה מקומות
-)שיר בלחץ יוצר לחץ על המקום השלישי-
של שני מקומות
6)ריקוד הפסדובלה צונח צניחה חופשית מהפסגה לאמצע. מקווה שסיום תכניות הריקוד למיניהן יעשה לו טוב.-
של חמישה מקומות
7)הרבי ג'ו כפרה-
-
של שלושה מקומות
8)למה הלכת ממנו עם פתיחה ככה ככה-
-)אני אוהב אותך בירידה רצינית לצערי-
של חמישה מקומות
10)אני ואת סוגרים את המצעד שדי סוגר עליהם-
של שני מקומות
בא לשכונה בחור חדש- כמו ספינה על מים
טוב נו זה ספינת חלל
עדיף ללכת עכשיו- ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים

הוד11

New member
שלי

1.למה הלכת ממנו 2.הפסדובלה 3.אני ואת 4.שיר בלחץ 5.אני אוהב אותך

טיפקסית

New member
המ-צ-ע-ד שלי

1]שיר בלחץ-פשוט וגאוני 2]ריקוד הפסדובלה,אווירת סיסקטיז מובהקת 3]אני אוהב אותך,באווירת הוולנטיינ'ס דיי,שיח' מואיזו המלך 4]לספור כבשים-חמוד אבל עדיין לא מגיע אצלי לצמרת 5]העוול-בגלל המסר החברתי

מה??? השביל עף??????

זה אחד השירים הכי יפים של טיפקס 1. אני ואת 2.הפסדובלה 3.שיר בלחץ המדליק 4.אני אוהב אני אוהב אותך 5.כמו ספינה על מים, כדי שיהיה לו איזה פוש

לא חומד השביל לא עף !!!!!!!

למרות שהרבה היו רוצים שהוא יעוף, ויעשה חיים יותר פשוטים אז זהו שלא! זה פשוט לא יקרה. 1-ירון זהבי. עדיך להוריד כמה שיות קליפות מעלינו (משום מה אחרי שרשמתי את המשפט הזה נזכרתי בתקופה שהייתי רושמת את זה הרבה, אולי כי שוב חזרנו על אותו הדבר אז יצא שחזרתי על המשפט הזה? אולי אולי?) 2-הרבי ג'ו כפרה (כי הרבי מדיף דברי חכמה, על התנשאות מגעילה, הוא פשוט
) 3-העוול (תשפשפו את העינים תראו את העוול שנעשה פה, ואז תבינו שכולם מדברים על שלום ואף אחד לא מדבר על צדק) 4-הדואר בא היום (סתם לא בא לי להסביר מעבר לזה שהוא שבאמת הדואר הגיע היום) 5-לספור כבשים (אני אוהבת את הטבע, אני אוהבת את העדר והכי אני אוהבת את אלה שהולכים נגד ההעדר, וחוצמזה אני ממש אוהבת השיר הזה) טוב זה הדירוג שלי.. שיהיה לילה מדהים, עם מלא אהבה בשחקים מממ
יאללה ביי

ובהזדמנות (חגיגית ../images/Emo3.gif) זו, אני רוצה

להזכיר לכם שרק 4 אנשים הצביעו לחולייה החלשה. יאללה להצביע!
יאללה לקלפי!
טוב נו, כבר מאוחר לילה טוב

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifmine!

1) אני אוהב אותך 2) הדואר בא היום 3) ריקוד הפסדובלה 4) כמו ספינה על מים 5) העוול

למעלה