פאניק אנסמבל ב-
אנשים

../images/Emo125.gif פאניק אנסמבל ב-../images/Emo43.gif אנשים

עו"ד ד"ר יאיר שיבר, בעל משרד המתמחה בדיני משפחה וירושה יתארח בפורום משפחות מורכבות החל משעה 17.00 וישיב לשאלות בנושא משפטים וחוק, בהיבט של משפחות מורכבות, זוגיות שנייה וכו'. אתם באים? http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=693&msgid=114955179
הערב שעה 18:00, חברי להקת פאניק אנסמבל יתארחו לייב בבלוגTV ויענו לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום רוק ישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=114976366
ד"ר הנדלר, המתמחה בגניקולוגיה, מיילדות, היריון בסיכון גבוה יתארח בפורום הריון ולידה-תמיכה במהלך היום וישיב לשאלות בנושאים הבאים: הריון, מי שפיר, אולטרה סאונד, לידות מוקדמות . הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=115062206
שירי ניילס - קוסמטיקאית, מדריכה מוסמכת לבניית ציפורניים, מדריכת תורת הרכב החומרים וכימיה ומדריכת קישוטים וסדנאות התמקצעות בטכניקות לשיפור העבודה תתארח בשעה 21:00 בפורום ציפורניים- בנייה וטיפוח. בואו לשאול אותה שאלות : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1861&msgid=115058796
שלומית בין הלחמי, עובדת סוציאלית ומנחת קבוצות לאימהות יחידניות בדיאדה תתארח בפורום אמהות יחידניות מבחירה החל משעה 20.30 ותשיב לשאלות בנושא הורות היחידניות . אתן מוזמנות לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=34&msgid=114993516
גם השבוע פורום ג'סטין טימברלייק מחלק לכם סינגלים של הזמר, במסגרת פעילויות "שנת ג'סטין". ושפעם: השלימו את המשפט "מכירים את זה ש...?" ותוכלו לזכות בסינגל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=808&msgid=115054380
רוצה לזכות במחשב נייד? היכנס/י לתחרות התסריטים של בשיתוף תפוז
אנשים וראש 1 וכתבו כיצע לדעתכם תיראה ישראל בשנת 2018- בעידן של שלום http://blog.tapuz.co.il/onevoice

noamsheron

New member
אפשר לנצל"ש?../images/Emo13.gif

יופי.
אז ככה... רציתי לשתף אתכם בשתי שמועות שהגיעו לאוזניי, ורציתי לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא... דיברתי עם חברה מסניף זכרון שממש רוצה לצאת לקורס העשרה אבל היא אמרה לי שלא הרבה מהשכבה שלה מתכוונים לצאת... וגם לא הרבה מהסניף. היא סיפרה לי שאמרו לה שגם בסניף כרמי יוסף לא מתכוונים לצאת הרבה בוגרים לקורס העשרה...
אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מרגישה שדווקא צריך לנצל את המפעלים הארציים האלה שיש אולי איזה 3-4 פעמים בשנה, כדי להתגבש עם שאר הבוגרים בארצי, להכיר אנשים חדשים ולהינות מהתנועה המעולה הזו. הרי אנחנו אלו שעושים את התנועה שלנו כ"כ טובה, אז... איך המפעלים יהיו טובים אם לא ניהיה שם?
בסניף שלכם יוצאים בוגרים? אם כן, כמה מתוך בוגרי הסניף? ומה לדעתכם אנחנו כתנועה וכסניפים בודדים יכולים לעשות כדי לעודד יציאה של בוגרים למפעלים ארציים? נכון שיש בגרויות ומתכונות, והחופש גם ככה קצר, וגם יש בוםבמלה ואין מספיק כסף... אבל מפעל כמו קורס העשרה יש פעם אחת בשנה, ומפעלים ארציים לבוגרים יש בערך 3-4, אז לא שווה להשאיר את הלימודים בצד ולבוא לקורס?
הייתי שמחה לשמוע את דעתכם בעניין.
נעם, שישיסטית, גדרה.

אני מסכימה איתך

יצא לי לדבר עם אנשים מכל מיני סניפים ובאמת לא יוצאים הרבה אנשים והרוב לא יוצאים בגלל לימודים ובגרויות.... אנחנו 7 בוגרים בסניף מתוכם אנחנו יוצאים 5 או שישה אני לא סגורה על זה.

yaelula94

New member
מחזקת כל מילה.

הלימודים הם בהחלט חלק חשוב מאוד בחיים אבל זה לא צריך לתפוס את הכל. ואצלנו בסניף יוצאים חמישה בוגרים מתוך 10 אם מחשיבים את הבוגרים מנעלה. אבל.. כל אחד עם השיקולים שלו. לי עוד אין הרבה לחץ בלימודים אז לא יודעת, אבל עדיין מכבי בעדיפות אצלי.

idanshaf2

New member
דעתי האישית ....

אני הייתי צוות בקורס העשרה 06 ואני יכול להגיד לכם שנתקלתי בהרבה בוגרים שבאמת עדיף שלא היו באים... קורס העשרה הוא מסגרת רצינית שדורשת המון אחראיות ומשמעת מהבוגרים המשתתפים... אז נכון שיש המון בוגרים שלא יוצאים עקב אילוצי לימודים וכאלה, אבל, אם יש בוגרים שלא רוצים לצאת כי לא מתאים להם.. עדיף שלא יבואו מאשר לבוא בחצי רצון ואז יגרמו להמון בעיות (מנסיון) נכון שהשאיפה היא שיהיו כמה שיותר בוגרים שיקבלו העשרה אבל אני חושב שההעשרה זו זכות שיש להרוויח אותה ולכן רק מי שבאמת מתאים למסגרת ורוצה לקבל את ההעשרה שיצא... זו דעתי עד כאן

noamsheron

New member
אתה בהחלט צודק...

אני לא אומרת שצריך לשכנע בוגרים לצאת כי הם מתלבטים אם בא להם או לא... אני מדברת על בוגרים שמתלבטים אם לצאת או לא בגלל שהם ממש ממש רוצים לבוא, אבל יש להם לימודים/עבודה/בגרויות/בעיות כסף וכו'... שלדעתי, בגלל סיבה כזו, ממש ממש חבל להפסיד קורס העשרה שמתקיים פעם בשנה ומפעל בוגרים שמתקיים 4 פעמים בשנה. ברור שכל אחד וסדר העדיפויות שלו... אבל השאלה היא- מה אנחנו, הבוגרים שכן באים לקורס העשרה, יכולים לעשות כדי "לגייס" ולגרום לבוגרים לרצות לבוא לקורס העשרה?
כי לי אישית ממש חבל לחשוב שאני יוצאת לקורס העשרה ופוגשת חברים שלי מהארצי שלא ראיתי אותם כבר מאז המחנה [וגם אז לא יכולתי להיות איתם כי היו לי חניכים], ואז פתאום לגלות שהם לא באים בגלל סיבות כאלה ואחרות...

idanshaf2

New member
אני תמיד כאן

אני פשוט לא כותב... רק כשיש לי משהו חשוב להגיד
אצלי הכל בסדר... אין חדש...לימודים...מבחנים...אוטוטו חופש

דעתי../images/Emo13.gif

אני מסכימה איתך!!
אני אישית לא יוצאת, הסניף שלי דיי התפרק לפני כמה חודשים..הרבה בוגרים עזבו..וזה כבר לא כמו פעם.. אבל אני חושבת שצריך שבוגרים יצאו כדי להתגבש והכיר אנשים מהארצי[ולא רק בקורס מדריכים!!] וככה גם אפשר לראות מלא אנשים..[ויש כאלה שלא ראיתי מלא זמן כמו רביד לדוגמא או שיר, וכאלה שהיו איתי בקורס או במחלקה וזה הזמן שבאמת אפשר לראות את כולם..
]

idanshaf2

New member
אני יכול להגיד

שכל הבוגרים שיצאו לקורס והגיעו אליו ברצינות בכוונה ללמוד יצאו משם עם המון ידע והמון חברים חדשי מהארצי, אני חושב שזה מקום מאוד חשוב להתגבש עם הארצי כי זו עוד דרך שבה מחזקים את התנועה ואת הקשר של האנשים לתנועה ואת הרצון שלהם להישאר... אז תעודדו אנשים לצאת אבל תדעו לעשות את ההפרדה בין אלו שידעו לקבל מהקורס את מה שיש לו להציע לבין אלה שיצאו וסתם יפריעו...

SoulDancer

New member
אממ..

חן, אומנם פרשו הרבה וזה כואב והכל, אבל גם המעט שיצאו יתגבשו אחד עם השני כי האופי של הסניף שלנו נשאר... אז אני ממליצה לך לצאת ולהתגבש איתנו-ככה אולי התחושה שהייתה פעם בסניף תחזור.

L I L O C H

New member
../images/Emo45.gif

ותוכלו גם להיות איתנו=]] אני בטוחה שכולם יסכימו איתי

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחן חסר לך שאת לא יוצאת..../images/Emo3.gif

ונעם, בקשר לנושא שהעלית- את צודקת.. זה באמת מבאס שמסיבות כאלו ואחרות ובמיוחד השנה אחרי השביתה ההיענות לקורס ההעשרה [שאגב זה המפעל הכי מטוררף במכבי!!] היא נמוכה. באמת שכשבאים למפעל כזה באים בראש של להעשיר את עצמך ולקבל עוד כלים אבל אחת הסיבות הגדולות ליציאה היא לפגוש חברים ולהכיר חדשים.. גם צריך לקחת בחשבון שהחופש הוא מקוצר ויש כ"כ הרבה מה לעשות. ויש כאלה שלא יכולים לעמוד בלחץ ובעומס [למרות שקורס ההעשרה מרגיע, משחרר ומהנה] אבל בכל זאת, מי שלא רוצה לצאת וייצא באי רצון- כמו שעידן אמר- סתם לא יהנה, יתבזבז ויהרוס לכולם.. נס ציונה למיניהם [ובמיוחד חן]- זה שהרבה אנשים פרשו לא אומר שגם אתם צריכים להרים ידיים.. תצאו, תהנו, תבלו, קורס ההעשרה הוא בראש ובראשונה בשביל ההנאה, בלי שום קשר לכמה בוגרים יש בסניף..:) רביד, גדרה..
***חח כמה הודעות סמויות יש בודעה הזאתי חע! תצאו תצאו, זה פשוט מפעל מטורף!***

SoulDancer

New member
הרשי לי רק לומר..

שמה זה העלית לי חיוך על הפנים..
לא יודעת, לראות מישהו עם כלכך הרבה רעל לצאת למפעל-זה משמח><

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחחחח

נכון!באמת מלא רעל
רביד תודה רבה
אני אשמח לצאת רק כדי לראות אותך כי לא ראיתי אותך טונה זמן!!נראלי מהוויסגל שעבר[?]2006
חחחחחחחחחחחחחח או ש..גם שם לא ראיתי אותך??לא משנה! כמה רעלללללללללללל&$%*$%*^)^& בואי, תעקצי אותי
[אולי גם אני אחזור להיות מורעלת כמו שנה שעברה
]

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifווארה חן! חח

אני חושבת שמהקורס!! לא התראינו חח.. כי בויסגל הכל היה מבולגן ואח"כ ממש לא ראיתי אף אחד..תצאי תצאי.. שיהיה שמח

למעלה