blck angel1
New member
../images/Emo125.gif פינה חדשה! שירים של אחים../images/Emo70.gif
מה הכוונה?
הכוונה היא.. שיש מלא שירים שמוקדשים לאחים ..עם זה בעיברית, אנגלית או בכל שפה אחרת אני אביא לכם (וגם אתם
) שיר כל שהוא וננתח אותו
הפעם שיר שמאד ריגש אותי He Ain't Heavy, He's My Brother The road is long With many a winding turn That leads us to who knows where Who knows when But I'm strong Strong enough to carry him He ain't heavy, he's my brother So on we go His welfare is of my concern No burden is he to bear We'll get there For I know He would not encumber me He ain't heavy, he's my brother If I'm laden at all I'm laden with sadness That everyone's heart Isn't filled with the gladness Of love for one another It's a long, long road From which there is no return While we're on the way to there Why not share And the load Doesn't weigh me down at all He ain't heavy, he's my brother He's my brother He ain't heavy, he's my brother... טוב אז הסיפור הזה (the hollies) שהם אחלה להקה .. השיר הזה נלקח מהאלבום make love not war- שאני חושבת שזה להיטים מכל מיני להקות...זה נלקח מאייפוד שלי ) את המילים בגלל שאני מכירה אותם כל כך בעל פה רשמתי לכם אותם פה..-נכתב על ידי סקוט ורסייל משהו כזה ב- 1970 ה-Hollies שרו אותו וכמובן היו מלא גירסאות... הגירסא המקורית בוצעה על ידי להקה אני חושבת שזאת הלהקה..והם היו אחים מה שהעצים את הרגש והפך לאחד השירים המרגשים ביותר בעניי... אני בוכה מזה אממ הסיפור כמו שהתחלתי לספר שני שחיילים אחים במלחמת ויאטנם הקשה , אחד מהאחים נפגע ונפצע ולא יכל ללכת, אז האח השני לקח אותו על גבו ונשא אותו כל הדרך הארוכה ואנשים שואלים אותו אם זה לא כבד לו, והוא אומר שהוא לא כבר כי הוא אחיו, הוא מתעלם מהכאב ^^ טוב אם יש לי טעות תקנו ^^ ועכשיו השאלה, אם הייתם במקום זוג האחים הזה (טפו טפו טפו
) האם הייתם עושים אותו דבר? מה השיר הזה מעיד על יחסי האחים האלה? האם השיר הזה נגע לליבכם? האם קרה לכם מקרה דומה לזה? חס ושלום... ניפגש בשיר הבא ^^
מה הכוונה?