פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo125.gifפינת השבוע../images/Emo125.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

אחד המנדלסונים

שיר השבוע לא של אליס: משוגעת כמוני-פארודיה שלי ושל אחי על שלמה ארצי פאקינג עוין-פנתרה שוברת לבבות-קרוספייר מהערסל לשיעבוד-קריידל אוף פילת' אלבום השבוע: דירטי גיימז-קרוספייר אמן השבוע: קרוספייר ופנתרה סרט/סדרת השבוע: יצאת גבר ומת לחיות 4 מאכל השבוע: שיפודים בלאפה בקיבוץ גלויות ציטוט השבוע: אמא: "שמוליק, מצלמה דיגיטלית זה טוב?" שמוליק: "מה ז'תאמרת?" אמא: "זה טוב או לא?" שמוליק: "מה זה טוב או לא? תלוי למה.." אמא: "פשוט תענה: טוב או לא?" שמוליק: "לא זה לא טוב! זה שייך לצד האפל!!" משהו טוב שקרה השבוע:|סדגש\ חנוכה, ואנס, לונה פארק, מפגש פרל ג'אם, סרטים ועוד.. משהו רע שקרה השבוע: חזרה לשיגרת לימודים תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: שומדבר מיוחד תמונת השבוע: יה בייבי

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo98.gifאניאניאני.

שיר השבוע של אליס: Alice In Chains - Nutshell שיר השבוע לא של אליס: Pantera - I'm Broken. התמכרות. אלבום השבוע: Pantera - Far Beyond Driven אמן השבוע: In Flames סרט/סדרת השבוע: FRIENDSSS! ספר השבוע: אה .. לאדעת... מאכל השבוע: נס ואוריאו!
ציטוט השבוע: -ידיד:"ליה את יודעת איזה כלי מטבח את?" - אני: "איזה?" -ידיד:"מסננת!" משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי צמות D: משהו רע שקרה השבוע: לימודים ): תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: יותר ליום שישי! הופעה של בצפר! /m\ תמונת השבוע: עשיתי צמות!!!1111 D:

Alice108

New member
את חדשה או משהו?

אם כן, אז תתחדשי!
ואיפה ומתי ההופעה של בצפר?

nothingman1

New member
הייתי שם תמונה ומעלה את הנושא להצבעה

אבל יש לי חיבה לבילהה ואני לא אעשה את זה

Alice108

New member
נו טוב..

רציתי שתקנא! כל כך קשה להבין את זה כשאני אומרת שאחותך שווה?!?! ולא רק זאת אחותך, היא נקבה! טוב, נו לא משנה..
הרסת לי את הבדיחה שהיתה אמורה להצחיק רק אותי

פעם ראשונה שלי פה... מרגש ../images/Emo7.gif

שיר השבוע של אליס: שיר מספר שלוש בפייסליפט.( מצטערת אני לא זוכרת
אבל אני עוד אלמד!!) שיר השבוע לא של אליס: משהו של אינפקציה..שכחתי. אלבום השבוע:BSSM-RHCP!! אמן השבוע: אליס!! ללא ספק! וזפלין..ודרים ט'יאתר
סרט/סדרת השבוע: לא רואה טלויזיה,רק כשאני אוכלת אז אין ממש
ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון,קריאה שניה
ספר כל כך משעשע,אמיתי.. מאכל השבוע: גבינצ
גאון מי שהמציא את זה!... ציטוט השבוע: יגיע בהמשך,אני צריכה להזכר! משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע משעשע בבצפר, ידידים טובים. וגם דיברתי איתו
...
משהו רע שקרה השבוע: ריב :-S בפורום אחר.. אממ... הפאקאצה הכיתתית בטוחה שאני חברה שלה!!! ועוד אחת שהולכת אחרי כל היום ומצוטטת לי :-S בלאט. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: אני יותר בכיוון של ספונטניות..אז אין לי שמץ. תמונת השבוע: תכננתי לשים תמונה של מרכול בשם 'תחת' (אמיתי לגמרי!) אבל תפוזבל לא נותן לי להעלות
מניחה שפעם אחרת

למעלה