../images/Emo125.gif פלייליסט גלגלצ לשבוע הבא../images/Emo70.gif
אוהבים
חרוש
נמאס
שונאים
תגובות יתקבלו בברכה
פלייליסט יום: ( 2-3 השמעות בין השעות 06:00-20:00) שלום לך דודי מאיר בנאי חלומות גדולים (בהופעה) אביב גפן אדם צובר זכרונות אברהם טל מה אעשה ארז לב ארי כאילו כאן בועז מעודה הופך למים בעז בנאי מונוגמיה ג'ירפות שלושה ימים יהודה פוליקר הבוקר שאחרי יונתן רוזן לבד כפיר אפשטיין שיר של יום חולין מאור כהן עד אליי מאור פיניה ככה זה (לאהוב אותך) מירי מסיקה מבול קרן פלס האם היית ריטה כשהלכת שירי מימון נהר של טעויות שרון קרלן
מסגרת/תכנית השמעה יומית במסגרות שידור: מדינה בדרך באמת ומקרוב מוקי מתגלגלים עד כלות מירי אלוני הבחירות ספר לה עלי עדי כהן אוטונמי צורח ג'קו אייזנברג נעים הצד המואר מיכה ביטון סינגלס – שיר השבוע חייל להשכיר יהלי סובול רע מוכיח סינגלס חלומות שפספסת בית הבובות סינגלס נקמה שירלי לילו סינגלס Happy People Offer Nissim feat. Maya Simantov לילה שינויי מזג האויר קוב לילה הלילה תדע איתמר רוטשילד לילה שקט השעות לילה האזרח ה-1 שלומי שבן
בין 1-7 השמעות בשבוע: מה קורה לי? (מסיבות) כהן @ מושון ואולי\מלחמה יומיומית אביגיל רוז חתונה לבנה אביתר בנאי חשבתי שיהיה רומנטי אוהד חיטמן אל תאמיני איה כורם הוזה אותך מולי אייל גולן טיפה אמילי קרפל אני ואת ארז דן דבש ארי גורלי ורעות יהודאי עד שבאת\אל תדאג בית הבובות אהבה ראשונה גלעד שגב וג'וזי כץ משהו חדש מתחיל דני רובס לא פראיירים (בהופעה) הדג נחש אין סוף התבלינים בובות טרי פויזן ורוני אלטר ריקוד קטן יזהר אשדות ריקוד רומנטי ישי לוי מאבדת את הראש מלכת הפלקט אלייך + סינגלס משה פרץ יוצא לאור (בהופעה) משינה ואהוד בנאי אין לי דבר אחר קובי אפללו אני אש רן דנקר ועילי בוטנר אייכה שולי רנד
אוהבים