פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא

hilali1

New member
../images/Emo125.gif פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא ../images/Emo125.gif

2-3 השמעות ביום: כל השבוע מרגיש כמו שבת - בעז בנאי געגוע - שמעון בוסקילה חתונה לבנה - אביתר בנאי עד שבאת - בית הבובות גרמת לי ללכת - ג'קו אייזנברג אין סוף - התבלינים הרגלים רעים - יוני בלוך אמונה - כפיר אפשטיין לך אלי - מאיר בנאי חוזר אלי - מטרופולין עם עברי לידר מה שהלב בחר - קובי אפללו מה שלא הספקתי לומר - רן דנקר ועילי בוטנר אייכה - שולי רנד
השמעה יומית במסגרת שידור מי הלוחש- גאיה בית ספר למשחק - מרינה קסימיליאן בלומין עם אוהד בן אבי יותר טוב לסלוח - שירי מימון קוד המחשבות - אלי לולאי לפני תהום - נעם רותם הכי קרוב - מושיק מורציאנו הוזה אותך מולי - אייל גולן לא בטוחה - עדי כהן Clever and strong - עמית ארז זה - הפה והטלפיים חסר לי - יעל נחשון
1-7 השמעות בשבוע ואולי - אביגיל רוז סתם עוד יום - אוהד חיטמן בשדות של המושב - אורטל אופק לוחמת- אייל גולן חם לי בלב - אסי זיגדון קרב אגרוף- אפרת גוש ליבבתיני - ארז לב ארי לחיות את החלום - בן ארצי להיות \ So far - הבנות נחמה הביתה, הלוך וחזור - הפרוייקט של עידן רייכל באה אלי - הראל מויאל גאידמק\לילה לבן\אם אפגוש את אלוהים - התקוה 6 ציון - יונתן רזאל ואביתר בנאי קחי לך זמן (בהופעה) + סינגלס - יציאת חירום שירה - מירי מסיקה

L e e e e e

New member
תודה ../images/Emo24.gif אבל אבל

איך יכול להיות שמויאל החדש לא בפלייליסט? ושירי מימון? ואוהד חיטמן? את בטוחה שזה הפלייליסט של השבוע הבא ולא של זה שעבר?

hilali1

New member
זה של השבוע הבא.... השיר של שירי לא נכנס

לגבי מויאל אין לי מושג..

I מ י ר ב I

New member
מויאל היה שבועיים עם אינדיה בסינגלס וזהו

שירי נכנס כרגע רק למסגרת תוכנית אבל בטח בקרוב הוא יכנס...או שלא... אוהד חיטמן עדיין לא נכנס אולי בקרוב..

ady18

Well-known member
ואם כבר פליליסט

דלית עופר התארחה במושכים בחוטים שיחה בנושא הפליליסיט מאוד מומלץ

מצטרפת לשאלה על הראל מויאל עם אינדיה

איך יכול להיות שהלהיט הזה לא נכנס לפלייליסט?? יש מצב שזה ישתנה שבוע הבא?

איך יכול להיות שהלהיט הזה לא נכנס לפלייליסט?? יש מצב שזה ישתנה שבוע הבא?

קודם כל היי לכולם!! איך יכול להיות שהלהיט הזה לא נכנס לפלייליסט?? יש מצב שזה ישתנה שבוע הבא?

למעלה