../images/Emo125.gif פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא../images/Emo140.gif
חרוש
שנוא
אהוב
- תגובות יתקבלו בברכה
פלייליסט יום: ( 2-3 השמעות בין השעות 06:00-20:00) מבין הפוך תומר מתנה במקום הכי נמוך בתל אביב דנה אינטרנשיונל אדם צובר זכרונות אברהם טל מה אעשה ארז לב ארי כאילו כאן בועז מעודה הופך למים בעז בנאי מונוגמיה ג'ירפות שלושה ימים יהודה פוליקר הבוקר שאחרי יונתן רוזן שיר של יום חולין מאור כהן עד אליי מאור פיניה שלום לך דודי מאיר בנאי ככה זה (לאהוב אותך) מירי מסיקה מבול קרן פלס האם היית ריטה כשהלכת שירי מימון
השמעה יומית במסגרות שידור: מדינה בדרך הצד המואר מיכה ביטון מתגלגלים האמנם (את תלכי בשדה) שלומי סרנגה הבחירות + סינגלס חייל להשכיר יהלי סובול רע מוכיח אוטונמי חלומות שפספסת בית הבובות נעים מקום בודד מיקי גבריאלוב סינגלס – שיר השבוע בת שישים סאבלימינל עם הגבעטרון סינגלס בוקר הסוכריות סינגלס שר תומר חתוכה לילה את לא כאן איתי דני רובס לילה קרח מטרופולין לילה Postcards עמית ארז לילה הלילה תדע איתמר רוטשילד לילה שקט השעות
בין 1-7 השמעות בשבוע: חלומות גדולים (בהופעה) אביב גפן ואולי\מלחמה יומיומית אביגיל רוז חתונה לבנה אביתר בנאי חשבתי שיהיה רומנטי אוהד חיטמן אל תאמיני איה כורם הוזה אותך מולי אייל גולן טיפה אמילי קרפל אני ואת ארז דן דבש ארי גורלי ורעות יהודאי מי הלוחש? גאיה משהו חדש מתחיל דני רובס לא פראיירים (בהופעה) הדג נחש אין סוף התבלינים בובות טרי פויזן ורוני אלטר ריקוד קטן יזהר אשדות ריקוד רומנטי ישי לוי מה קורה לי? (מסיבות) כהן @ מושון לבד כפיר אפשטיין מאבדת את הראש מלכת הפלקט אלייך משה פרץ מבחר משירי האלבום קובי אפללו אני אש רן דנקר ועילי בוטנר אייכה שולי רנד נהר של טעויות שרון קרלן Happy People Offer Nissim & Maya
חרוש