פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא

hilali1

New member
../images/Emo125.gif פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

פלייליסט יום: ( 2-3 השמעות בין השעות 06:00-20:00) אני ואת ארז דן אין לי דבר אחר קובי אפללו מבול קרן פלס חשבתי שיהיה רומנטי אוהד חיטמן אל תאמיני איה כורם דבש ארי גורלי ורעות יהודאי משהו חדש מתחיל דני רובס בובות טרי פויזן ורוני אלטר שלושה ימים יהודה פוליקר הבוקר שאחרי יונתן רוזן ריקוד קטן יזהר אשדות עד אליי מאור פיניה מחכה ריטה אני אש רן דנקר ועילי בוטנר נהר של טעויות שרון קרלן
השמעה יומית במסגרות שידור: מדינה בדרך עד שהרוח לאה שבת מתגלגלים + לילה מה אעשה ארז לב ארי הבחירות טיפה אמילי קרפל אוטונומי ילדה אורי בנאי נעים איילת חן מאיר בנאי סינגלס – שיר השבוע הדרכים הידועות מוש בן ארי סינגלס נגמר הלילה מרפסות סינגלס אלייך משה פרץ סינגלס כשהלכת שירי מימון לילה כמו גשם אלי לולאי לילה עטופים שרון הולצמן לילה ימים שעברו רכבת לונה פארק (פרוייקט בית השאנטי)
בין 1-7 השמעות בשבוע: שחור לבן אביב גפן מלחמה יומיומית אביגיל רוז חתונה לבנה אביתר בנאי הוזה אותך מולי אייל גולן צדק ארז לב ארי עד שבאת\אל תדאג בית הבובות לחיות את החלום\קרוסלה בן ארצי כל השבוע מרגיש כמו שבת\תנופה בעז בנאי נרדם על החולות\גרמת לי ללכת ג'קו אייזנברג לא פראיירים (בהופעה) הדג נחש אין סוף התבלינים הרגלים רעים יוני בלוך ציון יונתן רזאל ואביתר בנאי קחי לך זמן (בהופעה) יציאת חירום ריקוד רומנטי ישי לוי אמונה כפיר אפשטיין לך אלי מאיר בנאי אין לי מקום \ אחת, שתיים, שלוש (עם ארקדי דוכין) מטרופולין שירה מירי מסיקה מאבדת את הראש מלכת הפלקט בית ספר למשחק מרינה מקסימיליאן בלומין עם אוהד בן אבי אשת המחר מרפסות בא הביתה\את יפה\סרט הודי עידן יניב אייכה שולי רנד מותק, את אצלי בראש שלומי שבן יותר טוב לסלוח שירי מימון I’m Lost (מסיבה) Knob Bango Fields\Take a Minute\Chaser (נעימות דיווחים) Kutiman

L e e e e e

New member
../images/Emo51.gif

לא מבינה את ההתלהבות הגלגלצית מאני ואת של ארז דן. מצד שני, זה גלגלצ. אז פלס והוא נכנסו. אייל גולן ומלכת הפלקט יצאו. אפללו החליף שיר. מצ'עמם. אני דווקא אוהבת את מה אעשה של ארז לב ארי.

ג ב ש ו ש

New member
ואיפה הסינגל החדש של עדי כהן??../images/Emo88.gif

חבל שהוא לא נכנס
תודה רבה

hilali1

New member
התפוגג../images/Emo35.gif ממש חבל../images/Emo70.gif שיר טוב...../images/Emo4.gif

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifחבל מאוד../images/Emo4.gifזה ממש פספוס לדעתי../images/Emo70.gif

למעלה