פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא

hilali1

New member
../images/Emo125.gif פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא../images/Emo70.gif

פלייליסט יום: ( 2-3 השמעות בין השעות 06:00-20:00) שיר מבצע הוזה אותך מולי אייל גולן קוד המחשבות אלי לולאי בית ספר למשחק מרינה מקסימיליאן בלומין עם אוהד בן אבי חתונה לבנה אביתר בנאי עד שבאת בית הבובות אין סוף התבלינים הרגלים רעים יוני בלוך אמונה כפיר אפשטיין לך אלי מאיר בנאי חוזר אלי מטרופולין עם עברי לידר מה שהלב בחר קובי אפללו מה שלא הספקתי לומר רן דנקר ועילי בוטנר אייכה שולי רנד געגוע שמעון בוסקילה
השמעה יומית במסגרות שידור: מי הלוחש גאיה חשבתי שיהיה רומנטי אוהד חיטמן יותר טוב לסלוח שירי מימון צדק ארז לב ארי מאבדת את הראש מלכת הפלקט קופסא ביום אפרת גוש הכי קרוב מושיק מורציאנו Music is ruling my world Kutiman זה הפה והטלפיים חסר לי יעל נחשון Clever and strong עמית ארז
בין 1-7 השמעות בשבוע: I’m Lost (מסיבה) Knob ואולי אביגיל רוז בשדות של המושב אורטל אופק חם לי בלב אסי זיגדון קרב אגרוף אפרת גוש ליבבתיני ארז לב ארי לחיות את החלום בן ארצי גרמת לי ללכת ג'קו אייזנברג להיות \ So far הבנות נחמה הביתה, הלוך וחזור הפרוייקט של עידן רייכל באה אלי הראל מויאל גאידמק\לילה לבן\אם אפגוש את אלוהים התקוה 6 ציון יונתן רזאל ואביתר בנאי קחי לך זמן (בהופעה) + סינגלס יציאת חירום שירה מירי מסיקה גשם (מתוך הפקה מיוחדת לגל"צ) מלכת הפלקט אבוד מאהבה סוליקו עם אורן ברזילי בא הביתה\את יפה\סרט הודי עידן יניב אחרי שאהב ריטה מותק, את אצלי בראש שלומי שבן אבא (מתוך אלבום ההופעה בקיסריה עם פבלו רוזנברג) שלומי שבת Sandrine Zvoov'in'Groove

למעלה