פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא

hilali1

New member
../images/Emo125.gif פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא../images/Emo70.gif

פלייליסט יום: ( 2-3 השמעות בין השעות 06:00-20:00) חשבתי שיהיה רומנטי אוהד חיטמן שחור לבן אביב גפן צדק ארז לב ארי הוזה אותך מולי אייל גולן עד שבאת בית הבובות כל השבוע מרגיש כמו שבת בעז בנאי הרגלים רעים יוני בלוך אמונה כפיר אפשטיין בית ספר למשחק מרינה מקסימיליאן בלומין עם אוהד בן אבי אשת המחר מרפסות מה שהלב בחר קובי אפללו מחכה ריטה אייכה שולי רנד
השמעה יומית במסגרות שידור: יותר טוב לסלוח שירי מימון הסוף של הסיפור איה כורם מיסטר DJ צביקה פיק משהו חדש מתחיל דני רובס נהר של טעויות שרון קרלן כל הבנות ביט 69 חבל בן ארצי לא יודע מי אני יוני פוליקר מתלבטת שרונה פיק זה הפה והטלפיים לא בטוחה עדי כהן Clever and strong עמית ארז
בין 1-7 השמעות בשבוע: ואולי אביגיל רוז חתונה לבנה אביתר בנאי בשדות של המושב אורטל אופק קוד המחשבות אלי לולאי חם לי בלב אסי זיגדון קרב אגרוף אפרת גוש ליבבתיני ארז לב ארי לחיות את החלום בן ארצי גרמת לי ללכת ג'קו אייזנברג להיות \ So far הבנות נחמה הביתה, הלוך וחזור הפרוייקט של עידן רייכל באה אלי הראל מויאל אין סוף התבלינים גאידמק\לילה לבן\אם אפגוש את אלוהים התקוה 6 ציון יונתן רזאל ואביתר בנאי קחי לך זמן (בהופעה) יציאת חירום ריקוד רומנטי ישי לוי לך אלי מאיר בנאי חוזר אלי (עם עברי לידר) \ אין לי מקום \ אחת, שתיים, שלוש (עם ארקדי דוכין) מטרופולין שירה מירי מסיקה גשם (מתוך הפקה מיוחדת לגל"צ) מלכת הפלקט אבוד מאהבה סוליקו עם אורן ברזילי בא הביתה\את יפה\סרט הודי עידן יניב מה שלא הספקתי לומר רן דנקר ועילי בוטנר מותק, את אצלי בראש שלומי שבן אבא (מתוך אלבום ההופעה בקיסריה עם פבלו רוזנברג) שלומי שבת געגוע שמעון בוסקילה I’m Lost (מסיבה) Knob Bango Fields\Take a Minute\Chaser (נעימות דיווחים) Kutiman Sandrine Zvoov'in'Groove

L e e e e e

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אביב גפן לא היה צריך לחכות הרבה... כמו למשל אוהד חיטמן

למעלה