פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא

hilali1

New member
../images/Emo125.gif פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא../images/Emo70.gif

תגובות יתקבלו בברכה
פלייליסט יום: ( 2-3 השמעות בין השעות 06:00-20:00) האם היית ריטה כשהלכת שירי מימון טיפה אמילי קרפל אני ואת ארז דן מה אעשה ארז לב ארי דבש ארי גורלי ורעות יהודאי בובות טרי פויזן ורוני אלטר שלושה ימים יהודה פוליקר הבוקר שאחרי יונתן רוזן ריקוד קטן יזהר אשדות לבד כפיר אפשטיין עד אליי מאור פיניה אין לי דבר אחר קובי אפללו מבול קרן פלס אני אש רן דנקר ועילי בוטנר נהר של טעויות שרון קרלן
השמעה יומית במסגרות שידור: מתגלגלים ילדה אורי בנאי הבחירות ימים שעברו רכבת לונה פארק (פרוייקט בית השאנטי) סינגלס – שיר השבוע אור רוי אדרי, אביתר בנאי ושאנן סטריט סינגלס הופך למים בעז בנאי סינגלס צורח ג'קו אייזנברג סינגלס נמאס לי ממך התבלינים לילה האזרח ה-1 שלומי שבן לילה לילות אלונה דניאל
בין 1-7 השמעות בשבוע: חלומות גדולים (בהופעה) אביב גפן כאילו כאן (+סינגלס) בועז מעודה אהבה ראשונה גלעד שגב וג'וזי כץ חשבתי שיהיה רומנטי אוהד חיטמן שיר של יום חולין (מתוך פרוייקט "עבודה עברית") מאור כהן מלחמה יומיומית אביגיל רוז חתונה לבנה אביתר בנאי אל תאמיני איה כורם הוזה אותך מולי אייל גולן צדק ארז לב ארי עד שבאת\אל תדאג בית הבובות לחיות את החלום\קרוסלה בן ארצי נרדם על החולות\גרמת לי ללכת ג'קו אייזנברג משהו חדש מתחיל דני רובס לא פראיירים (בהופעה) הדג נחש אין סוף התבלינים הרגלים רעים יוני בלוך ציון יונתן רזאל ואביתר בנאי קחי לך זמן (בהופעה) יציאת חירום ריקוד רומנטי ישי לוי אמונה כפיר אפשטיין לך אלי מאיר בנאי אין לי מקום \ אחת, שתיים, שלוש (עם ארקדי דוכין) מטרופולין שירה מירי מסיקה מאבדת את הראש מלכת הפלקט בית ספר למשחק מרינה מקסימיליאן בלומין עם אוהד בן אבי אשת המחר מרפסות בא הביתה\את יפה\סרט הודי עידן יניב אייכה שולי רנד מותק, את אצלי בראש שלומי שבן יותר טוב לסלוח שירי מימון I’m Lost (מסיבה) Knob Bango Fields\Take a Minute\Chaser (נעימות דיווחים) Kutiman

אושRתי

New member
../images/Emo182.gifהופך למים בעז בנאי../images/Emo99.gif

סינגל חדש מתוך האלבום "אהבת איש הפח"

למעלה