פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא

hilali1

New member
../images/Emo125.gif פלייליסט גלגל"צ לשבוע הבא../images/Emo70.gif

אוהבים
שונאים
חרוש
מאוס
צפוי
שכחו שירים
לא פייר... - תגובות תקבלו בברכה
פלייליסט יום: ( 2-3 השמעות בין השעות 06:00-20:00) נמאס לי ממך התבלינים רצה הביתה קרן פלס אדם צובר זכרונות אברהם טל הופך למים בעז בנאי מונוגמיה ג'ירפות במקום הכי נמוך בתל אביב דנה אינטרנשיונל עד אליי מאור פיניה שלום לך דודי מאיר בנאי כשהלכת שירי מימון מבין הפוך תומר מתנה
השמעה יומית במסגרות שידור: מדינה בדרך חלומות שפספסת בית הבובות מתגלגלים מה קורה לי? כהן @ מושון הבחירות גילי דני רובס אוטונמי חייל להשכיר יהלי סובול ורע מוכיח נעים האמנם (את תלכי בשדה) שלומי סרנגה סינגלס – שיר השבוע פיצריקה אייל גולן עם טריפונס סינגלס נוסע אביהו לנדוור סינגלס + לילה עם הגב עלמה זהר סינגלס בוקר הסוכריות לילה קרח מטרופולין לילה Postcards עמית ארז
בין 1-7 השמעות בשבוע: בת שישים סאבלימינל עם הגבעטרון חלומות גדולים (בהופעה) אביב גפן ואולי\מלחמה יומיומית אביגיל רוז חתונה לבנה אביתר בנאי אל תאמיני איה כורם הוזה אותך מולי אייל גולן טיפה אמילי קרפל אני ואת ארז דן מה אעשה ארז לב ארי דבש ארי גורלי ורעות יהודאי כאילו כאן בועז מעודה משהו חדש מתחיל דני רובס לא פראיירים (בהופעה) הדג נחש בובות טרי פויזן ורוני אלטר שלושה ימים יהודה פוליקר הבוקר שאחרי יונתן רוזן ריקוד קטן יזהר אשדות ריקוד רומנטי ישי לוי לבד\אמונה כפיר אפשטיין שיר של יום חולין מאור כהן הצד המואר מיכה ביטון ככה זה (לאהוב אותך) מירי מסיקה אלייך משה פרץ מבחר משירי האלבום קובי אפללו מבחר משירי האלבום ריטה אני אש רן דנקר ועילי בוטנר נהר של טעויות שרון קרלן Happy People (מסיבה) Offer Nissim & Maya

למעלה