פלייליסט החלומות שלכם

../images/Emo125.gifפלייליסט החלומות שלכם../images/Emo125.gif

מידי ערב ב20:00 אתם יושבים, במקרה שלי לפחות, מול המחשב ושומעים את "חומר מקומי" ואת השירים שמוטי ערך
חלק אוהבים פחות
וחלק יותר
אבל חשבתם פעם מה היה קורה אם אתם הייתם עורכים את התכנית
איזה שיר היה פותח את התכנית? איזה היה סוגר אותה? ועם מי הראיון באמצע היה? שתפו אותנו במחשבות שלכם
כתבו פה את 10 השירים שהייתם מכינים לפייליסט של התכניתוזכרו שהם צריכים להיות רק ישראלים ורק חדשים!
באיזה סדר הם היו ואת מי הייתם בוחרים לראיין, ולמה
(רצוי מישהו ששומעים עליו עכשיו הרבה).

amitshilo

New member
הבעיה היא,

שאני לא מכירה מספיק, כי לאחרונה לא הצלחתי להקשיב הרבה לתוכנית.. אבל בוודאי שיהיו שם את יואב דגני ואיתמר מאירי (כשהוא יוציא סינגל
). ועוד משהו שלדעת יכול הליות מגניב זה תוכנית מחווה ל"בציר טוב" של אילן וירצברג ושמעון גלבץ. ואם אני כבר חושבת על זה, אז תוכנית מחווה למופע "העיקר זה הרומנטיקה" (בהשתתפות אמנים כמו יוני רכטר, יובל זמיר, מזי כהן, חיים צינוביץ', גידי גב ועוד) ולדיסק שיצא בעקבות המופע יכול להיות אדיר.

shahar1989

New member
ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה שאף אחד לא ענה על זה!!!!!1 אין לי סדר מסויים... אבל יש לי רשימת שירים ושתי פינות שהייתי רוצה שיהיו בתוכנית "החלומות שלי" - יונתן גת קוץ לביקרות [כמובןןן!!] -"עולה חדש" - איתמר מאירי [נו כבר! חובה שהוא יעלה כבר!] 1- המושבה - ים 2- יואב דגני -הסינגל החדש [שאני לא יודעת אם מותר להגיד מה הוא. אבל מוטי אמר שישמעו אותו השבוע אז פשוט לחכות בסבלנות..] 3- אלדד ציטרין - ארץ זרה 4- בטי - רעל 5- כפיר אפשטיין - ליפול 6- אשד אש - שמוליק יצור 7- נועם פנחסוב - יופי 8- יוני פוליקר - שונא לאהוב 9- ואיזה שיר של איתמר... כי בכל זאת הוא "עולה חדש" בתוכנית

amitshilo

New member
אבל למה את רעה?

אז מה אם יצא לי גרוע? תפרגני קצת להודעות שמעליך!

למעלה