רדיו DTM: מה אתם שומעים עכשיו? 18/12/07

../images/Emo125.gifרדיו DTM: מה אתם שומעים עכשיו? 18/12/07

מה מתנגן אצלכם ממש ברגע זה? מוזמנים לפרסם ולהמליץ!
רדיו DTM - פלייליסט DTM

FavO r i Tes

New member
Midnight Hour - Running Away

אחד היפים ששמעתי לאחרונה (אתמול בפרק של הלוחשת לרוחות). מומלץ מאוד

מישמש של שירים

The Wombats – Dr Suzanna Mattox PHD Seal – Kiss from a Rose [Version] Rufus Wainwright – Not Ready To Love עובדיה חממה – מעגל עולה תמידית Geva Alon – In my head James Marsden – (It's) Hairspray The Black Ghosts – Some Way Through This (Original) The Posies – Love Comes הגרובטרון – שיר השוק

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Elbow – Forget Myself

מה מתנגן אצלי הבוקר?
Elbow – Forget Myself שיר של הרכב הרוק האלטרנטיבי האנגלי Elbow. את השיר הזה שמעתי לפני שבועיים דיי במקרה אצלי ב"תחנה" () והוא תפס אותי שוב והזכיר לי כמה הוא יפה. ובכלל, יש להם אחלה שירים (לא לכולם אני מתחבר) ובינהם -"Red" המצויין ו-"New Born". השיר לקוח מתוך אלבום שלהם שנקרא "Leaders Of The Free World" ויצא כסינגל ב-2005.
ומה עוד
Josh Rouse – The Whole Night Through Gala – Freed From Desire Vienna Teng – Shine Kutiman – Escape Route My Morning Jacket – Lowdown (R.E.M. – The Outsiders (Ft. Q-Tip אורטל אופק – בשדות של המושב אוהד חיטמן – סתם עוד יום The Stranglers – Always the Sun The Cars – Drive דניאל סלומון – איתך Newton Faulkner – Ageing Superhero Kutiman – Chaser Newton Faulkner – I Need Something Athlete – Best Not To Think About It John Mayer – Say Lifehouse – From Where You Are Bread – Aubrey My Morning Jacket – The Bear

TheRasmus

New member
האלבום החדש של אנוק

Who's Your Momma - בשמיעה ראשונה נשמע די נחמד.

galoosh33

New member
Maroon 5 - If I never see your face again

וואי, יש להם ממש שירים מעולים מהאלבום האחרון...

amiomer

New member
ממש לא.. הם הרבה יותר רוקיסטים.. ../images/Emo13.gif

לא ברור למה הם עשו את apologize, שלמרות שהוא אחלה שיר, הוא לא בסגנון שלהם בכלל!

למעלה