שאלון על שיר

Just TalTi

New member
../images/Emo125.gif שאלון על שיר ../images/Emo125.gif

פעם ראשונה שאני עושה את הפינה הזאת, מזל טוב [וויפי]. אוקיי, הסבר קצר. אני אבחר שיר של סימפל, וכל מה שאתם צריכים לעשות זה לענות על השאלות שאני אשים פה. בהצלחה =] השיר הוא - My Alien
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
איזה צבע מתאים לשיר?
איזה ריח מתאים לשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

קרניjack

New member
אני../images/Emo104.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה
(לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר:הפזמון, מה שיש לי בחתימה. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר מזרחי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:הסולן של יילוקארד, יש לו ולפייר קול דומה. האם השיר דיכאוני? ממש לא. שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, השם מתאים
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לדיסק הראשון כן...הוא קופצני וכייפי. לדיסק השני הוא לא היה מתאים. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בסדר גמור
האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר? ירוק כמו חייזר
איזה ריח מתאים לשיר? לימון (איזה שאלה גנובה
) אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה: זה יהיה מגניב! משהו מגניב עם חייזרים...שמסתבר לכל אחד מהחברה שהחברה שלו היא חייזרית! חבל שלא עשו לשיר קליפ! הוא בטח היה יוצא מוצלח! דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: לא משו מיוחד...

busted4ever

New member
MOI

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)גבוה המשפט המועדף בשיר: I'm sick of being alone, when are you coming home? Just a glimpse of your face זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!?בריטני חחחחחחח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:בלינק האם השיר דיכאוני?כה...שרק בחלל הוא יכול למצוא אהבה |= שם השיר מתאים לתוכן שלו?ברור היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?מממ לא יודעת האם השיר מתאים לאופי הדיסק?לא האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?רגיל האם יש קטעים מיותרים בשיר?ממממ לא חחחחחח איזה צבע מתאים לשיר? ירוק! איזה ריח מתאים לשיר?של מטוסים אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. בא חייזרית ופייר כל הזמן מחבק אותה והכל בסוף הקליפ רואים שלכל אחד מהלהקה יש חייזרית דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: מממ לא זכור ליי השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:חייזרים-משום מה

double O S

New member
צ'יקידםדם../images/Emo96.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני): נמנמ, בינוני-גבוה המשפט המועדף בשיר: אין ממש
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל להקה שלא מתאימה בצורת שירה שלה לסימפל פלאן
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כמו בשאלה הקודמת רק ההפך
האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו? חחח כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, אחלה שם האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אני מניח האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? אחלה אורך
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא ממש איזה צבע מתאים לשיר? שחור, כי זה חלל[?] איזה ריח מתאים לשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אמ, על אמ...חייזרית
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא קרה
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: האמת שכלום;[

bad astronaut

New member
../images/Emo153.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)אממ...הוא נימצא בפליי ליסט מתי שיורדים עם העכבר כי האות S היא דיי בסוף בABC המשפט המועדף בשיר:She has two arms to hold me and Four legs to wrap around me זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!כריסטינה אגילרה, למה? כי הקול שלה לא מתאים לשיר הזה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: פאפא רוץ'... למה? כי זה היה יכול להישמע מצחיק. האם השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? בטח! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אני חושבת שהשם הנוכחי מתאים מעוד לשיר. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? יאפ! =] האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא בסדר! האם יש קטעים מיותרים בשיר? מתי שואמרים איזה 4 פעמים MY ALIEN איזה צבע מתאים לשיר? ירוק!
איזה ריח מתאים לשיר? ריח של כרית אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. הקליפ הוא מצוייר... ואין לי כוח להסביר
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא קרה השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: מזכיר לי את הדרך בחזרה מקניון חולון... מתי שאני וולרי הלכנו לשם בחופש הגדול שעבר והיינו עייפות וצמאות אז הגענו לקניון היינו שם איזה 20 דקות וחזרנו בחזרה אז בדרך התחלנו לשיר את מיי אליאן במבטא רוסי כבד.

בטלקאפ

New member
עונה><

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) אמממ בין גובהה לבינוני המשפט המועדף בשיר: יש הרבה :| זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! חח לא עולה לי כרגע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:כנ"ל האם השיר דיכאוני?לא לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? מתאים מה:O היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ כ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? חח לא זה ולא זה האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?כחול [חההההההה] איזה ריח מתאים לשיר? WTF?! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. ח עדיף שלא. ארוך מידי דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא קרה השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: ילד כלשהו :$

Satla ruleS

New member
../images/Emo153.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בינוני! המשפט המועדף בשיר: She can read in my mind זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמ..בריטני ספירס
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גרין דיי! האם השיר דיכאוני? לא \= בעצם אולי קצת..געגועים שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא;] האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? יש קטע של 4 פעמים מיי אליאן..וזה קצת מיותר! היו צריכים לקצר את זה.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? התשובה מלמעלה! איזה צבע מתאים לשיר? ירוק
איזה ריח מתאים לשיר? חחח ממש לאדעת למה..אבל של עוגה שבדיוק יצאה מהתנור אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אוח נו המוח שלי לא עובד היום! אין לי רעיון דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא משו שזכור לי =| השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: ידיד שלי שאוהב את השיר

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gifעונה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גובה המשפט המועדף בשיר: She has two arms to hold me And four legs to wrap around me זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מישל בראנץ' האם השיר דיכאוני? לא! הוא מצחיק
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אמממ לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? נגמר בזמן! האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? ירוק
איזה ריח מתאים לשיר? ריח?! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. יש את פייר שמתאהב בחייזרית דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אח שלי עיצבן אותי השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: זה שיר מצחיק

Dorin555

New member
עונה../images/Emo153.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני): בינוני המשפט המועדף בשיר: אין זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אפחד, זה שיר של ס"פ :] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נהה... האם השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? תזכירו לי מאיזה דיסק? חח האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? אורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? ירוק איזה ריח מתאים לשיר? שרוף אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. נהה... דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לאדעת O: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: נסיעות

sp rock

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני אני

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בין הגבוה לבינוני! המשפט המועדף בשיר: הכל אבל בכל זאת כל הקטע של הסוף... I bought the astranauts kit Now all I needs a rocket My love, intergallactic friend She's my alien זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממממ מושיק עפיה חחח וכל מי שמתקשר אליו! האם השיר דיכאוני? ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ שם מושלם חחח האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מאוד! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא זה ולא זה הוא כמו שצריך האם יש קטעים מיותרים בשיר? נופ איזה צבע מתאים לשיר? ירוק! איזה ריח מתאים לשיר? ריח של צמר גפן מתוק כי השיר מתוק! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ: אמממ אי טי הוא הכוכב של הקליפ חחחח סימפל פלאן רוקדים איצתי וקופציפ איתו חחחח דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא עולה לי בראש השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: את הסרט אי טי 'E T phone home "חחחח

למעלה