"שוב"

1mayush

New member
../images/Emo125.gif "שוב" ../images/Emo124.gif

מצטערת על פתיחת הודעה נוספת, גם לי זה קצת מפריע אבל זה חייב . "שוב" יצא מהמצעד של רדיו דרום לצערנו הרב
לכן מאוד חשוב להצביע כל יום בClickFM כדי ששם השם גילת הלל ימשיך להופיע! קליק אפ אם הסינגל הבא יצליח יותר! אני כבר מתחילה לחשוב על מה לעשות :)

1mayush

New member
אפשרות נוספת,

להתקשר לתכנית "הבחירות" בגלגל"צ ולבקש את השיר "שוב" של גילת הלל. הנה המספר: 036066860 . זה מענה קולי וזה לוקח כמה שניות, יהיה טוב אם כל אחד יוכל לעשות שיחה אחת לפחות ביום אז בבקשה מכם =] ככה הם יראו שיש הענות לשיר אם מבקשים אותו. אמנם זה לא יחזיר אותו למצעד כי עבר זמן, אבל ישמיעו אותו

../images/Emo46.gifמרגיז כל כך לשמוע ../images/Emo70.gif

הכל בידיים שלנו, אם נעבוד נכון זה לא יחזור על כצמו. קדימה, תסתערו על רדיו קליק וכמובן תתקשרו לתחנות ותבקשו. זה בהחלט עובד. מנסיון. תודה מאיוש על ההערה.

1mayush

New member
הוא נשאר מקום 8 בגלל כמות ההצבעות

אמנים אחרים שיש להם קצת יותר מעריצים מקבלים הרבה יותר הצבעות וגם שהשירים שלהם חדשים ויש עוד גם בתחנות רדיו אחרות...... אם לגילת יהיו עשרות ואולי מאות הצבעות כל שבוע היא תעלה. זה הכל העניין של החשיפה, וגילת כרגע חשופה לנו ולצופים של ג'טיקס שבטח לא כ"כ מבינים בהצבעות אז זה קצת בעיה |:

מאיה צודקת.

הצבעה אחת לא תקדם אותה למעלה. צריך כל יום להכנס ולדרג. אני בעצמי עושה את זה ומכל מחשב [יש לי חמישה מחשבים בבית....] אז בבקשה.... הכל יחסי. אם לאיזה זמרון מתחיל יש מעריצים שעובדים כמו מטורפים [כמו שאנחנו היינו צריכים לעשות], הכל היה נראה אחרת, אבל אנחנו יושבים פה על מי מנוחות. חבל !!!! כל כך חבל !!! עוד מעט ייצא עוד שיר [זה אני יודעת] , ואז מה יהיה? נחרבש גם אותו? אתם צריכים להבין שהתקליט ייצא כשתהיה מספיק חשיפה והצלחה, אז הכל בידיים שלנו. רוצים תקליט... תרביצו. אל תגידו "עשינו" ולא תעשו, אל תחכו שאחד מהחבר'ה יעשה, כי אם זה לא כולנו יחד יד אחת, זה לא הולך. כואב לי מאוד לכתוב את הדברים האלו, כי אני מאמינה בכם מאוד, אבל כשאני מתאכזבת, זה ממש לא נעים. אז יאללה, בואו נחזור לתלם, אה? גילתי היא משפחה של כל אחד ואחת מאיתנו, בואו נעזור לה לעזור לעצמה. קחו את הדברים שלי לתשומת לבכם. אני אוהבת אתכם ויודעת שכשאנחנו רוצים- את הכוכבים בשמיים אנחנו יכולים להוריד. אנחנו רק צריכים לרצות. ואנחנו רוצים, נכון? אז יאללה... למי אנחנו מחכים? קדימה תתפרעו בבקשה. השמיים הם הגבול מבחינת היכולות שלכם. היידה.

אולי נבקש מפורומים אחרים להצביע ונצביע לזמרים

למשל נבקש מפורום כפיר אפשטיין להצביע לנו בתמורה שנצביע לו אני יבקש נראה מה יהיה:)

שקודם נקפיד להצביע בעצמנו, המצב יראה אחרת.

כשכל אחד סומך על האחר שהוא מצביע, זה מעיף את גילתי למטה. חבל נורא. אני רואה איזה התלהבות יש בפורומים אחרים ואני ממש מקנאה. זה בית, זה לא פורום ואם לא נקפיד לקדם את בני המשפחה שלנו, נישאר הרחק מאחור. כאן מהות הבעיה. רעיונות יש למכביר, אבל שלא מצביעים זאת בעיה. בעיה גדולה. אני יכולה לעשות הרבה דברים, אבל בלי התמיכה שלכם... הכל פארש. אני כמובן לא מדברת על כולם, כי אני יודעת יפה מאוד מי מצביע ומי לא, זוכרים שפעם ביקשתי לכתוב לי במסר מי עשה מה? ובכן רבים ממכם עדיין מעדכנים אותי או בפון, או במסן, או במסרים, ככה שיש לי הערכה מה קורה בפועל, אבל אסור בתכלית האיסור להירדם בשמירה, כי זה בעוכרינו. מובן? סומכת עליכם שתדעו מה לעשות. מחר אשלח מסרים אישיים עם הוראות מדוייקות מה צריך לעשות ואיך... אני רוצה משוב על כך. מי מתכוון לקחת חלק פעיל ומי לא. יאללה.. לילה טוב. ארי.

למעלה