שורות משיר

../images/Emo125.gifשורות משיר../images/Emo79.gif

טוב אז ראיתי שהפורום קצת יבש בזמן האחרון אז חשבתי על משחק נחמד, ומצאתי. טוב לא מצאתי שם שיהיה טוב אבל זה מה שיצא "שורות משיר" טוב אז זה הולך ככה: כל כמה ימים אני אבחר שיר מסויים של יוסי, ותיצטרכו לכתוב 3-2 שורות שעשו לכם משהו, ואם יש סיבה תכתבו אותה
טוב אז השיר הראשון הוא-עד אליה למי שלא כל כך זוכר את המילים... מקווה שתאהבו את הרעיון, ותשתפו פעולה... עדי

../images/Emo79.gifטוב אז אני אהיה ראשונה

השורות שעשו לי משהו- "מנסה אבל קשה לי להבין איך שרק אתמול היינו אוהבים זה קרה פתאום כמו מתוך חלום" הסיבה
רק לקרוא אותם עושה לי משהו, שפתאום הוא לא מבין איך היא היתרחקה ממנו... עדי

sarit lang

New member
אחלה משחק...!!!

אני מתחברת דווקא בזמן האחרון למילים האלה : "רק עוד רגע לגעת שוב בליבה" והמשפט הזה אומר הכל אני לא צריכה לספר את הסיבה

moranush86

New member
וואי טוב שיר מעולה!

וגם משחק מעולה. בקשר לשיר.. זה שיר אני שומעת המון כך שמאוד קשה לי לבחור שורות נבחרות מהשיר גם בזכות העבודה המדהימה של רן אביב עם השיר... אלה השורות שלי: "כשהשמש שוב יורדת אל הים והערב מתגלה אל העולם וליבי הולם כשאני חולם להביט עוד רגע אל האור בעיניה מנסה אבל קשה לי להבין איך שרק אתמול היינו אוהבים זה קרה פתאום כמו מתוך חלום ואני יודע זה קשה להגיע אליה עד אליה רק עוד רגע לגעת שוב בליבה עד אליה, עד אליה רק עוד רגע לגעת שוב בליבה השמיים מתכסים בעננים בתוכי עוברים הרבה געגועים והזמן עומד ואני נודד אל מקום רגוע בו אוכל להגיע אליה עד אליה רק עוד רגע לגעת שוב בליבה עד אליה, עד אליה רק עוד רגע לגעת שוב בליבה" כן. לא טעיתם. זה כל השיר

שרית מוכר לך המשפט הזה../images/Emo35.gif

"ואת מכירה את הזמר יוסי אזולאי? (סתם.. את לא חייבת לענות על זה חח)" חחח איזה חמודה את, אבל איזה מזל שאגם אמרה שהיא מכירה, איזה פדיחות אם לא
חחח, אני רק חושבת שהיא הייתה כותבת שלא

orianush

New member
השורות שלי..

"השמיים מתכסים בעננים בתוכי עוברים הרבה געגועים והזמן עומד ואני נודד אל מקום רגוע בו אוכל להגיע אליה.."

חן 16H

New member
משחק נחמד השורות שלי:

"מנסה אבל קשה לי להבין איך שרק אתמול היינו אוהבים זה קרה פתאום כמו מתוך חלום"

השורות שלי

מנסה אבל קשה לי להבין איך שרק אתמול היינו אוהבים זה קרה פתאום כמו מתוך חלום ואני יודע זה קשה להגיע אליה

למעלה