שידורי המצעד של גלגל"צ בסוף השבוע ועוד

../images/Emo125.gifשידורי המצעד של גלגל"צ בסוף השבוע ועוד

בקרוב נדע אם ולאן נכנסו למצעד גלגל"צ. יש 30 שירים ורק 20 הגדולים משודרים ברדיו, נקווה שהגענו למקום מכובד ב-20 בזכות ההצבעות שלנו.
ביום חמישי 14:00-16:00 ישודרו רק עשרת הגדולים של המצעד הישראלי והמצעד הבינלאומי [המצעד המקוצר]
ביום שבת 21:00-00:00 ישודרו 20 הגדולים של המצעד הישראלי והבינלאומי [המצעד המלא]
ושאר המצעדים שלירון צועד בהם כרגע: חמישי -------- 16:00 רדיו דרום 18:00 רדיו קיי סיטי 92.7FM 19:00 רדיו אמצע הדרך 90FM שבת ------- 20:00 רדיו לב המדינה 91FM האזנה נעימה ואל תשכחו כל הזמן להצביע

the only DaRdAr

New member
נקווה שהוא לפחות הצליח להכניס למצעד

זאת גם התחלה... נחכה ליום שבת בערב

צריכים להצביע יותר למצעד גלגל"צ

באמת לא נכנסנו לעשרת הגדולים, מקווה של-20 כן, נדע מחר...

נ ט ע ש ה

New member
זו הרשימה שהופיעה בידיעות

לגבי ההצבעה למצעד שישודר ביום חמישי הבא.

../images/Emo122.gifפווו..זה לא המקום שלו במצעד

זו רשימה לפי אלף בית (כמעט בטוח), זה גם באתר מסודר ככה - http://glgltz.co.il/ . אני מקווה לשמוע שנכנסנו למקום מכובד ב-20 הגדולים במצעד שיתחיל עכשיו...

אתי 13

New member
פיספתי את ה-20 דקות ראשונות..הוא

היה כבר? מקווה מאוד שהוא ניכנס למקום טוב במצעד...

אתי 13

New member
ברדיו אמצע הדרך ורדיו קיי סיטי,

מישהו שמע? איזה מקום הוא היה?

המצעד הכברי ברדיו אמצע הדרך 90FM 012.4.07

הלילה יעבור ifty 1 בשבילך נוצרתי אייל גולן 2 ניצמדנו שלמה ארצי 3 ולמרות בעז שרעבי 4 עכשיו אתה חוזר בחזרה מירי מסיקה 5 עלייך ועליי שרית חדד 6 ממי מירי מסיקה 7 תראי עכשיו שרון חזיז 8 ממשיך במרדף יהודה סעדו 9 הבוקר יאיר שירה גבריאלוב 10 לא חוזרת אור סיבוני 11 כשתבוא אהבה יהודית רביץ 12 הכאב הזה עברי לידר ונינט טייב 13 רוצה בנות חובבי ציון 14 עד אלייך סינרגיה 15 אף פעם לא אומר יוסי אזולאי ושלומי שבת 16 מתעורר מחדש לירון לב 17 אשם סינרגיה 18 את היחידה ניסים מרי 19 את הכוכב חיים משה 20 שקיעות רז חדד 21 חתונה אתנית ערן ינקו וישראל ענבר 22 מצחיק מידי יהודה סעדו 23 כמו גלים ברוח מורן קריתי 24 נס אמיר פיי גוטמן 25 רגעים יפים תמי 26 הכי יפה טל שגב 27 רכבת באירופה קרן פלס 28 אליה דין דין אביב 29 זאת לא אהבה מומי לוי 30 הפינה לשיפוטכם תנו לי לשתות כנסיית השכל 31 לא יכול ליאור פז 32 התגשמי לי סגיב כהן 33 זה אותו הקיץ חמי רודנר 34 אחרית הימים להקת אחרית הימים 35 הכל זה לטובה דנה אינטרנשונל 36

moshavnikit

New member
הוא לא בעשרים :0(

כי עכשיו זה הכניסה הגבוה, למקום 14- מירי מסיקה

../images/Emo10.gif עצוב מאוד. ביקשתי...

לא סתם טרטרתי לכם במח להצביע למצעד הזה המון כי כולם מצביעים המון ומנסים לקדם את האמנים שלהם, אז נטע צדקה איכשהו ואנחנו אי שם מתחת למקום ה-20, בין 20 ל-30
מחר כבר סוגרים את ההצבעה למצעד הבא ואם לא הצבעתם לפחות פי 2 מהשבוע הקודם לא נגיע גם השבוע למצעד, ואולי גם יזרקו אותנו בלי שניכנס בכלל...
האמת, זו הרבה גם האשמה של גלגל"צ כי לדעתי מי שנמצא בפלייליסט מקבל כמה נקודות בונוס במצעד, ככה שגם שמצביעים לו פחות הוא נכנס למצעד ומי שלא בפלייליסט (כמונו), עושים לו חייים קשים ורק אם יהיו לו באמת הרבה הצבעות יכניסו אותו... אבל זה מה יש, צריך באמת להשקיע במצעד הזה כדי להכניס את הסינגל פנימה, קצת מאמץ והשקעה. קיצר, אם לא הבנתם, לא ניכנס למצעד אם כל אחד לא ישקיע ויתרום לפחות 100 הצבעות בכל שבוע - וזה מינימום, אפשר יותר
אז.. עד מחר עוד אפשר להצביע למצעד הבא של גלגל"צ...לכו להצביע בכל השמות שרק עולים על דעתכם, כל ההצבעות יתקבלו.

נ ט ע ש ה

New member
רון, אנחנו בהחלט משתדלים

אבל זה נראה לי טירוף לנסות להתאים ככה לסטנדרטים של גלגל"צ. אני אמשיך להצביע, אבל זה באמת לא הוגן מה שהולך שם

למעלה